Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 26, 13:15)
sveikos mergaites 4u.gif  su sventemis jus  4u.gif
o as laukiu O  ax.gif  tik nesuoratau, sian taip svelniai rudai ant WC popieriaus pamaciau  unsure.gif  bijau, kad kas blogai nebutu unsure.gif

dabar jau lengvai rusvai tepa...nebesuprantu nieko...taip kaip butu pirma mmm diena  unsure.gif

Gal cia OV patepliojimas g.gif
Man taip budavo iki LP, kad tepliodavo vidury ciklo, kartais diena, kartais kelias - ne vienas ginius sake kad cia OV tepliojimas, bet po LP tepliojimai baigesi, taigi labiau panasu, kad cia endometriozes rezultatas buvo.
Bet tikiuos tau tai OV reiskia wink.gif
Atsakyti
Labukas,prisiduodu savo BT g.gif Dar OV neivykusi... Maudzia pilvo apacia kelias dienas... Tikiuos ryt,porty turetu ivykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 26, 16:55)
http://www.fertility...com/home/3e5298

Pakilau siandiena, bet maziau nei tikejausi. Testuka neistverus pasidariau tai neigiamas. Nedziugina tokia zema temperatura, kitais menesiais iki 37 pakilavo, o tokiu mertu jau po truputi po truputi leistis pradedavo. Idomu ka ryt termometras parodys

normalu, kad nt nieko nerodo, juk labai anksti dar smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo BT.
Pakilusi temperatūra po O laikydavosi 10-11 dienu, vienąkart - 12 iki kritimo. Tad ryt turėtų būti kritimo diena. Nelaukiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 12 26, 19:15)
Pakilusi temperatūra po O laikydavosi 10-11 dienu, vienąkart - 12 iki kritimo. Tad ryt turėtų būti kritimo diena. Nelaukiu.  unsure.gif

tai nesileisk 4u.gif Ir laukiam ryt su gera BT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 12 26, 17:15)
Pakilusi temperatūra po O laikydavosi 10-11 dienu, vienąkart - 12 iki kritimo. Tad ryt turėtų būti kritimo diena. Nelaukiu.  unsure.gif

Laikykis pakilusi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 26, 19:21)
tai nesileisk 4u.gif Ir laukiam ryt su gera BT 4u.gif

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 26, 19:32)
Laikykis pakilusi!  4u.gif

Stengsiuosi! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būk_čia: 26 gruodžio 2012 - 18:34
Sveikos, mergaičiukės rolleyes.gif Visas su gražiausiomis metų šventėmis rolleyes.gif lai svajonės pildosi ir kuo greičiau thumbup.gif

Aš va turėjau vilties, kad O sulauksiu ax.gif ir manau, kad sulaukiau http://tevu-darzelis...129@121125911c7 kaip jums atrodo? kokia jūsų nuomonė? TD jos nerodo. Tik vat jei O ir buvo, tai su Nd nepavyko pataikyti... grįžom ant švenčių į tėviškę, o ten tiek visur daug giminaičių ir toks namas, kad kambariai be durų, tai pasikuklinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 26, 17:55)
http://www.fertility...com/home/3e5298

Pakilau siandiena, bet maziau nei tikejausi. Testuka neistverus pasidariau tai neigiamas. Nedziugina tokia zema temperatura, kitais menesiais iki 37 pakilavo, o tokiu mertu jau po truputi po truputi leistis pradedavo. Idomu ka ryt termometras parodys

Testukui dar tikrai ankstoka rolleyes.gif Todėl nenukabink nosies. O BT nebūtinai visada turi būti tokia pati. Pvz., man šį ciklą prieš O keliom dalelytėm žemesnė, todėl, manau, ir po O bus žemesnė nei praėjusį ciklą smile.gif Nėra taisyklės, kiek turi pakilti BT pastojus, svarbiausia, kad ji nenukristų į priešovuliacinį lygį mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Būk_čia @ 2012 12 26, 19:15)

Linkiu nesulaukti mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 26, 22:00)
Sveikos, mergaičiukės  rolleyes.gif  Visas su gražiausiomis metų šventėmis rolleyes.gif  lai svajonės pildosi ir kuo greičiau thumbup.gif

Aš va turėjau vilties, kad O sulauksiu ax.gif  ir manau, kad sulaukiau http://tevu-darzelis...129@121125911c7 kaip jums atrodo? kokia jūsų nuomonė? TD jos nerodo. Tik vat jei O ir buvo, tai su Nd nepavyko pataikyti... grįžom ant švenčių į tėviškę, o ten tiek visur daug giminaičių ir toks namas, kad kambariai be durų, tai pasikuklinom biggrin.gif

Oho, koks įdomus tavo grafikas g.gif Matyt, tikrai O nebuvo tada, kai pažymėjo TD. Manau, tiksliau galėsi spręsti po dienos ar dviejų, jeigu BT nebenukris iki tos punktyrinės linijos mirksiukas.gif O tavo ciklas visada toks ilgas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 26, 23:39)

Oho, koks įdomus tavo grafikas  g.gif Matyt, tikrai O nebuvo tada, kai pažymėjo TD. Manau, tiksliau galėsi spręsti po dienos ar dviejų, jeigu BT nebenukris iki tos punktyrinės linijos  mirksiukas.gif O tavo ciklas visada toks ilgas?  4u.gif

nu pas mane nereguliarus ciklas, vieną kart trumpesnis kitą kart ilgesnis, labai įvairiai 4u.gif jau buvom čia su merginom galvoję, kad bus anovuliacinis ciklas, bet turėjau vilties blush2.gif ir manau, kad O įvyko, nes ir pojučiai lyg tais buvo O rolleyes.gif

Štai šiandieninis grafikėlis http://tevu-darzelis...129@121125911c7, kylu ax.gif
LABA ryteli thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

rodausi savo tiesiąją ax.gif Lauksim kaip toliau bus - bet iš to streso jau prastai miegot pradėjau doh.gif Jaučiu tuoj baigsis mano matavimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 27, 08:52)
Labas rytas 4u.gif

rodausi savo tiesiąją ax.gif Lauksim kaip toliau bus - bet iš to streso jau prastai miegot pradėjau doh.gif Jaučiu tuoj baigsis mano matavimai rolleyes.gif

Nestresuok, tikimės laimingos pabaigos 4u.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti