Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Na tema nėra skirta aiškinimuisi, bet ką jau bepadarysi.
Buvo užduotas klausimas: "Kažin ar daug čia yra tokių, kurie ruošiasi ateinančioms Kalėdoms...". Atsakymas: "Tikrai ne, dar daug švenčių iki Kalėdų...".
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2014 05 01, 13:43)
Na tema nėra skirta aiškinimuisi, bet ką jau bepadarysi.
Buvo užduotas klausimas: "Kažin ar daug čia yra tokių, kurie ruošiasi ateinančioms Kalėdoms...". Atsakymas: "Tikrai ne, dar daug švenčių iki Kalėdų...".

Tai apie save ir atsakiau, o ne apie kažką kitą, kad tikrai apie Kalėdas dar negalvoju doh.gif
Atsakyti
Prieš Velykas, žiūrėdama į ant šakų pakabintus margučius pagalvojau, kad vis dėl to labiau noriu Kalėdų doh.gif
Šeštadienį, 1 dieną prieš Velykas, gavome laikšką nuo kalėdų senelio iš Suomijos, tai vaikai liko nesupratę, kaip kalėdų senelis galėjo šventes supainioti lotuliukas.gif Iš karto nepagalvojau, kad reikėjo laikyti ir įmesti į pašto dėžę tik prieš Kalėdas.

Atsakyti
Bet visai smagu neskubant ir iš lėto ruoštis Kalėdoms, kai gali apgalvoti, pasidėlioti, pasiplanuoti... Nespėsim nė mirktelėti, kai vėl visos į Kalėdų laukimo rūpesčius krisim... Juk po Joninių jau dienos ims trumpėti... Laiko ratas sparčiai sukasi...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2014 05 10, 08:48)
Bet visai smagu neskubant ir iš lėto ruoštis Kalėdoms, kai gali apgalvoti, pasidėlioti, pasiplanuoti... Nespėsim nė mirktelėti, kai vėl visos į Kalėdų laukimo rūpesčius krisim... Juk po Joninių jau dienos ims trumpėti... Laiko ratas sparčiai sukasi...

Smagu tai smagu... bet Kalėdų temas peržiūrinėju pasislėpus blush2.gif , kad nepagalvotų jog visai nuprotėjau frusty.gif Juk tiek daug švenčių dar laukia - visi gimtadieniai, vasaros malonumai. Yra ir kitų malonių tikslų, siekių....
O aš vistiek apie Kalėdas .... Ir ką tu man doh.gif Lyg ir ne pirmos jaunystės esu ax.gif Turiu priklausomybę Kalėdoms.. Bet į atitinkamas įstaigas nesikreipsiu. Vat tongue.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad Vokietijoje pasibaigus Kalėdinėi mugei, grožių kūrėjai ir visokie kitokie amatininkai turi ale "atostogas" iki trijų karalių, tada jie vėl kimba į darbus ir ruošiasi ateinančioms Kalėdoms, tad jokia čia priklausomybė ir į jokias atitinkamas įstaigas e-glory kreiptis nereikia, tai normalu, kūryba irgi savotiškas darbas, sakyčiau, netgi sunkesnis... Juk reikia viską sumąstyti, kol galime rezultatą pamatyti, pačiupinėti, dovanoti, parduoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien aš irgi apie Kalėdas pagalvojau ax.gif Pagalvojau kokios spalvos noriu, kad šiais metais per Kalėdas vyrautų, kokias dekoracijas darysiu, gal is gamtos kokių priemonių dekoracijoms reiks, galima ir pvz žvakių nusipirkt ax.gif man patinka viskam neskubant ruoštis, o viską darysiu tai rudens pabaigoje ax.gif

Aš visada kai neturiu ką veikti atsisėdu prie kompo ir pradedu interneto platybėse idėjų gimtadieniams, velykoms, kaledoms ieškot biggrin.gif Paskui, šventei atėjus, mažiau darbo turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 18 birželio 2014 - 21:36
Taip atšalo oras,kad atrodo ne vasara tik ką prasidėjo o jau ruduo beldžias doh.gif Sedėjom vakar su vyru ir mastėm, kad va jau pirmas vasaros mėnuo į pabaigą, o ir kas beliks pora mėnesių ir vėl ateis ruduo, tada žiema ir vėl Kalėdos bigsmile.gif O įsijungiu SM žiūriu, kad dar ir avataras nuo žiemos nekeistas, tai ir nebekeisiu biggrin.gif Man patinka žiema ir Kalėdos ir galvot apie jas ištisus metus patinka blush2.gif
Atsakyti
Kai šiandien gerai su ledais nupylė, tai pirmiausia apie Kalėdas pagalvojau, o paskui tik kažkur Joninės šmėstelėjo... Jau grynai rudenėja, o kai ant pievutės randi nukritusį gelsvą lapą,tada irgi nejučia mintimis į Kalėdas nuskubu... Kaip bebūtų, dienos jau trumpės, naktys-ilgės, tad ir mintys vis dažniau į Kalėdas nuklys... Jau noriu pradėt viską Kalėdoms gamint, tik vis kitokių darbukų atsiranda, ir vis sakau- rytoj... biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, kuriam pasaulio gale esat, bet JK oras nuostabiai vasariškas po kol kas, apie Kalėdas galvot dar nesinori, tačiau jau pradėjau regzti planus atvirutėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 06 23, 21:51)
Nežinau, kuriam pasaulio gale esat, bet JK oras nuostabiai vasariškas po kol kas, apie Kalėdas galvot dar nesinori, tačiau jau pradėjau regzti planus atvirutėms smile.gif

Esam Lietuvoje, vakar daug kur su ledais lijo, iš kanų palmes padarė...{iškapojo ir suplėšė lapus...}...
Atsakyti
Eikit sau, vasara vadinasi doh.gif Mus JK jau dvi savaites orai lepina, saulutė ir 20-22C šilumos, bet nieko, penktadienį jau lietų stiprų pranašauja, baigsis ir mums katino dienos.
Atsakyti