O as pati tai dar tik galvoju apie Kaledas, visai nieko nesiruosiu..
Bet sakes, jau tik 145 dienos..
Neisivaizduoju kaip taip greit prabego tos dienos
Bet gerai, ateina po truputi pats graziausias metu laikas, pacios graziausios sventes
Kas cia truks, prabegs tos dienos velniskai greitai, o po to vel lauksime..
Uii, pagalvojus apie Kaledas toks geras jausmas apima
Meduoliai, imbieras, mandarinai, kaledine muzika, filmai vakarais su seima, zybsinti eglute, papuosti visi kambariai, vainikas..
Laukiu nesulaukiu!
O mes šiemet turbūt eglės neturėsim
Nusipirkom naują sofą, kuri tokia didelė, kad eglei nebelieka vietos
QUOTE(EEmama @ 2014 07 28, 16:39)
QUOTE(mehazon @ 2014 08 01, 14:20)
Meduoliai, imbieras, mandarinai, kaledine muzika, filmai vakarais su seima, zybsinti eglute, papuosti visi kambariai, vainikas..
Laukiu nesulaukiu!
[/b][/font]
QUOTE(Sorceress @ 2014 08 01, 16:52)
Statykit ant sofos
O aš jau net dairausi dovanų, kadangi labai daug šiemet išlaidų visokiausių nusimato, tai pradedu išanksto, jei ką gero užmatau ir nuperku, nes paskui pinigėlių stygius ir nežinojimas ką nupirkt gali sugadinti visą šventinę nuotaiką
QUOTE(Sorceress @ 2014 08 01, 16:52)
Kame problema pakabinkit eglę
Aš taip pat nesuprantu Sorceress problemos. Reikia tik noro, ir bus eglutė.
Ne taip supratot mane, eglės, tos, kurią turim, nebus, nes ji labai plati ir didelė, taip kad nebetilps, teks kokios nors mazgės ieškot, vaizdo nelabai bus, bet geriau negu nieko
QUOTE(Sorceress @ 2014 08 02, 18:26)
Ne taip supratot mane, eglės, tos, kurią turim, nebus, nes ji labai plati ir didelė, taip kad nebetilps, teks kokios nors mazgės ieškot, vaizdo nelabai bus, bet geriau negu nieko 
Manau, kad kai jau reikės, tai ir sugalvosit
138 dienos
Kai orai atvėso, tai rimtai jau "traukia" link Kalėdų... Ir sulig kiekviena diena jos vis artyn
pas mane jau nupusimas pilname lygyje
jau pasidariau tris zaisliukus kaledom
vakar tik issitraukiau paziureti ka turiu ir sugalvojau kitokius zaisliukus ir pabandziau padaryti, patiko tai padariau tris
kazkaip nors su vyru nekalbam prie vaiku nieko, bet, kad vaikai jau ir tiek renkasi kaledines dovanas
kazkaip nors su vyru nekalbam prie vaiku nieko, bet, kad vaikai jau ir tiek renkasi kaledines dovanas
29dienos ir švęsim šimtadienį
iš tiesų, jau be galo laukiu.. o kai dar orai prastėja sulig kiekviena diena, tai išvis.. 
noriu kept meduolius jau
ai dar, kada pradeda ruošt Advento kalendorių?
broliui noriu daryt, tai net nežinau kada čia pradėjus.. noriu kad staigmena būtų. darysiu kojinytes ar kokius maišiukus
tik niekaip nežinau kada pradėt.. kad ir dabar galėčiau, bet kad kaip į durną žiūrės visi..
noriu kept meduolius jau
ai dar, kada pradeda ruošt Advento kalendorių?