Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

waw, nerealiai, kokia aktyvi tema apie kalėdas vasarą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2014 08 20, 20:54)
waw, nerealiai, kokia aktyvi tema apie kalėdas vasarą  bigsmile.gif

nera cia ko laukti lotuliukas.gif siaip as nuo kokio lapkricio dazniausiai susimastau apie kaledas, bet siemet kazko nebegaliu laukti lotuliukas.gif
bandem popierine gele is plono popieriaus su dukra,ryt pabaigsim,labai grazu tiks ir vasarai ant lango:D
Atsakyti
Iš tikro, tas rudeniškumas jau mintyse nukelia į Kalėdas, į laukimą, ruošimąsi joms...
Atsakyti
nu ir aš pradėsiu čia vaidentis, vis retkarčiais paskaitydavau ką rašot, bet pati nesireikšdavau biggrin.gif bet kadangi jau ruduo, tai reik pradėt mastyt apie šventes newyear.gif
Atsakyti
Pas mus Jau saldainiai kalediniai parduotuvese sudetos lentynose doh.gif: nu laukiu as kaledu, bet dar labai anksti.
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2014 09 03, 17:12)
Pas mus Jau saldainiai kalediniai parduotuvese sudetos lentynose doh.gif: nu laukiu as kaledu,  bet dar labai anksti.

jau sudeti ??? blink.gif blink.gif blink.gif sakyciau dar gerokai per anksti...

Pamastyt jau ir as pamastau, pradedu galvoti kaip ir kuom pradziuginti artimuosius smile.gif kaip namucius padabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2014 09 03, 18:12)
Pas mus Jau saldainiai kalediniai parduotuvese sudetos lentynose doh.gif: nu laukiu as kaledu,  bet dar labai anksti.

nu jau kas per daug tas nesveika wacko.gif
Atsakyti
Taip taip, ir Kalėdinės atvirutės jau į trasą parduotuvėse eina, o aš dar net nepradėjau gaminti, ar parduotuvės labai susiankstinę, ar aš labai vėluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 09 04, 17:01)
Taip taip, ir Kalėdinės atvirutės jau į trasą parduotuvėse eina, o aš dar net nepradėjau gaminti, ar parduotuvės labai susiankstinę, ar aš labai vėluoju biggrin.gif

Iš tikrųjų net keista, bet atvirukai "eina į trasą"... Na puiku, jau dauguma savyje augina Kalėdų dvasią...
Atsakyti
Saldainiai ir pas mus atsirado rugsejo pradzioje.

Beje, jau nupirkau pirmas dovanas blush2.gif , tiesiog uzmaciau geras akcijas ir paemiau, dabar tik gerai paslepti nuo vaiku, kad nerastu biggrin.gif ir paciai nepamirsti ko prisipirkau

Bet su vyru pasnekejom, kad susipirksim po truputi dovanas kad pries kaledas nebutu streso smile.gif
Atsakyti
O laiko vis mažėja mirksiukas.gif
http://www.xmasclock.com/
Atsakyti
sveikutes, as taip pat prisijungiu prie Kaledu laukimo!!! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti