waw, nerealiai, kokia aktyvi tema apie kalėdas vasarą

QUOTE(motinyste_veza @ 2014 08 20, 20:54)
nera cia ko laukti

bandem popierine gele is plono popieriaus su dukra,ryt pabaigsim,labai grazu tiks ir vasarai ant lango:D
Iš tikro, tas rudeniškumas jau mintyse nukelia į Kalėdas, į laukimą, ruošimąsi joms...
nu ir aš pradėsiu čia vaidentis, vis retkarčiais paskaitydavau ką rašot, bet pati nesireikšdavau
bet kadangi jau ruduo, tai reik pradėt mastyt apie šventes

Pas mus Jau saldainiai kalediniai parduotuvese sudetos lentynose
: nu laukiu as kaledu, bet dar labai anksti.

QUOTE(EEmama @ 2014 09 03, 17:12)

jau sudeti ???

Pamastyt jau ir as pamastau, pradedu galvoti kaip ir kuom pradziuginti artimuosius

QUOTE(EEmama @ 2014 09 03, 18:12)

nu jau kas per daug tas nesveika

Taip taip, ir Kalėdinės atvirutės jau į trasą parduotuvėse eina, o aš dar net nepradėjau gaminti, ar parduotuvės labai susiankstinę, ar aš labai vėluoju

QUOTE(Sorceress @ 2014 09 04, 17:01)
Taip taip, ir Kalėdinės atvirutės jau į trasą parduotuvėse eina, o aš dar net nepradėjau gaminti, ar parduotuvės labai susiankstinę, ar aš labai vėluoju 

Iš tikrųjų net keista, bet atvirukai "eina į trasą"... Na puiku, jau dauguma savyje augina Kalėdų dvasią...
Saldainiai ir pas mus atsirado rugsejo pradzioje.
Beje, jau nupirkau pirmas dovanas
, tiesiog uzmaciau geras akcijas ir paemiau, dabar tik gerai paslepti nuo vaiku, kad nerastu
ir paciai nepamirsti ko prisipirkau
Bet su vyru pasnekejom, kad susipirksim po truputi dovanas kad pries kaledas nebutu streso
Beje, jau nupirkau pirmas dovanas

Bet su vyru pasnekejom, kad susipirksim po truputi dovanas kad pries kaledas nebutu streso

sveikutes, as taip pat prisijungiu prie Kaledu laukimo!!!