QUOTE(AširBaika @ 2012 12 21, 14:57)
Va čia tai geras, aš Alytuj kas dieną būnu, nes ten į darbą važinėju. Gal GAUDYK mums kada nors pavyktų kartu į Vidzgirio mišką nulėkti? Kiek žinau žiemos metu jis mažai žmonių lankomas

Tai mūsų šunys gal susidraugautų...
Butu labai smagu, bet Alytuj nebegyvenam, jau keli metai as su visa seimyna ir pukiais gyvenu Belgijoj ir kol jus cia dziaugiates sniegu ir baltom Kaledom siemet, mes jau savaite kaip pelijam nes lija kas diena, gerai kad nors nesalta +10C, bet sunys grizta is lauko murzini murzini...... ech kaip pasiilgau sniego
Beje, Vidzgirio misko, nerekomenduoju jei planuoji Baika paleist palakstyt - ten pilna zuikiu ir stirnu, mano kvankos ne karta nusivije yra ir dinge ir valandai ir daugiau, karta net tevukas su bendradarbiais is karinio dalinio miska sukavo, nes jau temo o mano "medziotojas" niekaip neparsirado.
jei nori Baika paleist gerai issilakstyt - siulau alytaus aerodroma, ten ne sunu vedziojimo vieta, bet jei nevaikstai pakilimo taku o takeliais aplinkui, niekas nieko nesako, platus gerai matomas laukas, vietos daug daug daug, niekur nedings, maniskiai taip pralekdavo kad grizdavo "gatavi" ir miegodavo iki ryto