Įkraunama...
Įkraunama...

Aliaskos malamutai

QUOTE(delecta @ 2012 12 27, 18:58)
koks jusiskio amzius, svoris, ugis? smile.gif kur konkreciau pirkote?
siuo metu nelabai kas pardavineja. Bent jau nerandu.
Mus domina TIK patinas ir su dokumentais.

mano suniui lygiai metai, ugio, svorio nezinau, vasaros vidury buvo 42 kg, dabar kiek neisivaizduoju. kai pirkau suniuka, ziurejau kaip atrodo tevai. Mano timo tevas paciame pirmame puslapyje pirma nuotrauka, man patiko kad jis didelis, o motinos nuotraukos nedejau, pirkau pas kastyti kraujali. paziurek per skelbimus, nes kai turi suniuku jie per visus puslapius skelbiasi. Jeigu labai nori dabar pat tai dar galima latvijoj ir lenkijoj ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 12 27, 22:30)
mano suniui lygiai metai, ugio, svorio nezinau, vasaros vidury buvo 42 kg, dabar kiek neisivaizduoju. kai pirkau suniuka, ziurejau kaip atrodo tevai. Mano timo tevas paciame pirmame puslapyje pirma nuotrauka, man patiko kad jis didelis, o motinos nuotraukos nedejau, pirkau pas kastyti kraujali. paziurek per skelbimus, nes kai turi suniuku jie per visus puslapius skelbiasi. Jeigu labai nori dabar pat tai dar galima latvijoj ir lenkijoj ieskoti.
pavyko susisiekti tik su vilnoja. Bus suniuku tik pavasari.
Gal galite duoti Kastycio telefona?
siaurine zvaigzde telefonas isjungtas..
Atsakyti
QUOTE(delecta @ 2012 12 28, 22:26)
pavyko susisiekti tik su vilnoja. Bus suniuku tik pavasari.
Gal galite duoti Kastycio telefona?
siaurine zvaigzde telefonas isjungtas..

nebeturiu, jau metai praejo, ir seip as nebuvau isivedus, jeigu suniuku nera, tai jie gi ir nesiskelbia.

http://www.s k e l b i u.lt/skelbimai/?cities=0&distance=0&mainCity=0&search=1&category_id=0&keywords=aliaskos&detailsSearch=0 cia visi skelbimai ka radau apie malamutus, tik kai kopinsi tarpus is zodzio skelbiu istrink, nes kitaip idet man neleido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 28 gruodžio 2012 - 22:08
QUOTE(delecta @ 2012 12 27, 15:41)
o kur jus pirkot savo?
ir kur M,Lut apziureti arba pirkti?

Radau skelbimą ltsunys.lt
Pasidomėk čia: www.ridaldundaga.jimdo.com
Atsakyti
As ir Baika - kokie grazus malamutai! Tik veislyno pavadinimas koks blink.gif liezuvi nusilauzt galima....

O Baika is kokio veislyno?
Atsakyti
ka galit pasakyt apie Siaurine zvaigzde veislyna?
Gal kas ten pirkote?
Atsakyti
QUOTE(delecta @ 2012 12 30, 21:45)
ka galit pasakyt apie Siaurine zvaigzde veislyna?
Gal kas ten pirkote?

Labai geras, veislynas, kale labai grazi pas ja. Didele ilgais plaukais. Ir suniukai jos geri buna, daug lauru parodose skina. Jeigu butu tuo metu turejusi suniuku, nedvejodama buciau is jos pirkusi. Karta maciau jos suniukus - reto grozio mazyliai, stambus tokie, tikri meskiukai, matosi, kad dideli augs.
Atsakyti
Smagu girdeti smile.gif
Atsakyti
mes iš šiaurinės žvaigždės.smile.gif
nerandu laiko daugiau parašyti gal po nauju ir po dukros gimtadienio daugiau pašnekėsim. mirksiukas.gif
bet kad meškos esam tai faktas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2013 01 01, 22:12)
mes iš šiaurinės žvaigždės.smile.gif
nerandu laiko daugiau parašyti gal po nauju ir po dukros gimtadienio daugiau pašnekėsim. mirksiukas.gif
bet kad meškos esam tai faktas! biggrin.gif

man tai labai grazu tie didesni malamutai, yra ka uz kudlu patasyt biggrin.gif o dar, man tas labai svarbu, salia jo saugiai jauciuosi, nebijau i miskus eit pasivaiksciot ir vakare patamsy vaiksciot nebaisu.
Atsakyti
ar laikant 2 patinus problemu neturite?
Kaip vyresnelis prieme maza suniuka i seima?
Atsakyti
QUOTE(delecta @ 2013 01 02, 00:09)
ar laikant 2 patinus problemu neturite?
Kaip vyresnelis prieme maza suniuka i seima?

abu geriausi draugai. is pradziu semas paurzgaliodavo biski, kai tas per daug lisdavo, o po to priprato, dabar kai isskiriu abu kaukia is liudesio. Seip tai neisskirineju, bet buna, kad reikia kur isvaziuot tada grudu tima i voljera, o semas muilinasi, kur i tujas, nu niekaip neistrauksi, tai numoju ranka ir vaziuoju, tuo labiau, kad pas sema maziau ideju pabegt buna
Atsakyti