Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 22, 00:09)
mergaites klausimas jums:ar gali nuo nuskausminamuju veluoti mm?atsakymus rytoj vakare paskaitysiu  biggrin.gif

man atrodo, kad gali dėl visokių priežasčių mirksiukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 01:33)
Mergos,noriu katino. cool.gif Labai noriu.

thumbup.gif Aš turiu katiną, tik, kad jis visai ne toks kokio tikėjausi, na toks nekatiniškas visai. Nepaglostysi, tada kai užsimanai ir svečius puola kaip šuo unsure.gif Problemų su katinu jokių, išskyrus plaukus ir pomėgį padraskyti baldus. Palikti katiną vieną porai dienų tikrai galima smile.gif Kažkada buvau palikusi vieną ir savaitei, tik mano tėvai nuvažiuodavo jam paduoti maisto ir vandens kas dieną ar kas dvi.
Žodžiu, geriau nei vištos bigsmile.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 12 22, 20:37)
Uztat vaikas mano visai ne lietuvis  doh.gif ner jam ka valgyt ant Kuciu stalo.... net nuo kuciuku ziaugcioja  doh.gif

Tikro lietuvio testas cepelinai, manyčiau biggrin.gif bandei vaikui duoti? Ar valgė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 22 gruodžio 2012 - 23:50
QUOTE(Mort @ 2012 12 22, 22:49)

Tikro lietuvio testas cepelinai, manyčiau  biggrin.gif bandei vaikui duoti? Ar valgė?

Suvalgys nebent tik mesa biggrin.gif as pati tarkuotu bulviu cepelinus pradejau valgyt,kai kokiu 18-20 metu buvau blush2.gif virtu bulviu cipukai visada buvo mano megstamiausi rolleyes.gif ypac kokioj nebrangioj valgykloj daryti cool.gif

Prikepem sausainiuku, visi namai skaniai kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 22, 17:34)
Raimuk  blink.gif , o ko jums tas katinas neitiko?

man tai netrukdo, cia mama labiau atsikratyt nori

QUOTE(puuupi @ 2012 12 22, 23:05)
zuvies nevalgo (isskyrus zuvies pirstelius)

manoji taip pat nevalgo, na dar lasisa, siek tiek po ikalbinejimu ir su ijungtais filmukais man maitinant, galiu suduot. drauge pasiule i sriuba imesti zuvies gabaliuka. isbandziau su lasisa, nu ziauriai skani sriuba gavos thumbup.gif o ir manoji valge.
Atsakyti
Labas rytas mergaičiukės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, buvau padavus dokumentus dėl kompensacijos už komunalines paslaugas, bet kažko neatėjo atsakymas, o va dabar pažiūrėjau sąskaitą už šildymą - nieks nieko nekompensavo. Tai dabar sprendžiu dilemą - visa sąskaita kartu su buto nuomos mokesčiu bus apie 700 Lt, o kortelėje turiu truputį virš 400 Lt, kurie skirti dar ir maistui šiam bei pusei ateinančio mėnesio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 11:46)
Labas rytas, buvau padavus dokumentus dėl kompensacijos už komunalines paslaugas

blink.gif nebeturiu ką parašyti....vadinasi aš taaaaaaaaaaaip gerai gyvenu, kad... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 23, 12:50)
blink.gif  nebeturiu ką parašyti....vadinasi aš taaaaaaaaaaaip gerai gyvenu, kad...  unsure.gif

Na, man dabar kažkoks ypatingai sunkus laikotarpis - dar nebuvo taip gyvenime. Po švenčių reikės skambinti į tą soc. skyrių ir klaust, ko delsia, nes dokus jau seniai nunešus ir man patvirtino, kad su tokiom pajamom tikrai galiu gaut tą kompensaciją.
O iki tol reikės laukt ir gal sulauksiu kokio Kalėdinio stebuklo. smile.gif
Atsakyti
Fuerza, labai tikiuosi, kad tas stebuklas ateis greičiau nei Kalėdos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 23, 13:28)
Fuerza, labai tikiuosi, kad tas stebuklas ateis greičiau nei Kalėdos  4u.gif

Ačiū. smile.gif

Va, į tą temą radau labai fainus žodžius iš Keistuolių spektaklių repertuaro:

Neliūdėki, jei būna sunku,
Išsipildo svajonės laiku,
Tik svarbu labai norėti,
Pasistengti ir tikėti.

Tiesa, vakar buvau studijoj pas vieną pažįstamą fotografą - labai fainai pavakarojom gurkšnodami vyną, kalbėdamiesi ir klausydami flamenko ir pan. muzikos.
Atsakyti
Mano bobutė šįryt numirė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 23, 14:32)
Mano bobutė šįryt numirė  verysad.gif

Daluže, užuojauta...
Mano brolio žmonos senelis prieš kelias dienas taip pat iškeliavo į aną pasaulį.
Kažkaip pagalvojau, gal žmonėms ramu išeit tokiu metu, nes va, mano bobutė taip pat mirus antrą Kalėdų dieną.
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=__ebR_8UKAY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 23 gruodžio 2012 - 14:13
Labas rytas!

Daluze, uzuojauta 4u.gif

Fuerza, tai gal sekanciui menesiui tie pinigai nusikele.. g.gif

Atsakyti