Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Skierkute @ 2012 12 21, 15:17)
Lange kur atsakome, matome kodu mygtukus, kur galima keisti srifta, dydi, spalva ir t.t. Ten yra dar mygtukas IMG, kuri paspaudus isoka lentele, i kuria ikeliame nuotraukos adresa internete.
Nuotraukos adresa nusikopijuojame spaudziant desini klavisa ant nuotraukos internete rastos ir "Kopijuoti paveikslo adresa", angliskai butu copy image URL.
Tada darome desiniu klavisu paste i ta mineta lentele issokusia wink.gif
Nezinau, ar suprantamai paaiskinau smile.gif

Ačiū už paaiškinimą. O kaip įkelt nuotrauką iš savo kompo? Norėjau jums parodyt, kaip mano augintinis mano lovą užokupavęs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 02:33)
Skierkute,nu tie mano draugai tokie,nu tokie...Tokie kitokie žmonės.Kadangi prisakiau nedovanot trantalų visokių,sakau,geriau jau padėkim kam tikrai reikia pagalbos,tai ir padėjo vienai šeimai Afrikoje mano vardu,jie tokias dovanas vienas kitam jau keli metai dovanoja.Aš šiemet nepirkinėju šūdniekių,net atvirukų siunčiau minimaliai,labai minimaliai,vietoj kokių 40-50pašto išlaidoms išleidau 10.O dovanėlėms skirtus pinigus išsiunčiau tėvams,jiems riesta šiemet.
-----
Mergos,noriu katino. cool.gif Labai noriu.Po švenčių užsiimsiu paieška.Kritiką priimu,atkalbinėjimus taip pat.
-----
Vėl prikaliau. doh.gif AA  blush2.gif

thumbup.gif
-----
o katina ar priimtum? turiu kandidata cool.gif
-----
pagaliau!
Atsakyti
sveikos, sergu. 38 tempa, plauciai kazkur pasivaiksciot isejo kai kosejau.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 01:33)
Mergos,noriu katino. cool.gif Labai noriu.Po švenčių užsiimsiu paieška.Kritiką priimu,atkalbinėjimus taip pat.

blem, ir as noriu. Bet noriu tik rusu melynojo blush2.gif Nuo tada, kai darem fotosesija pas viena fotografa studijoje, o jis ten laiko toki katinuka, pradejau nebeslepti savo susizavejimo jais. Tai cia as taves neatkalbineciau blush2.gif Kaip tycia paskutines komandiruotes metu isejus kalbai apie kates, dirikas pasiule butent toki padovanoti (na, tipo jis nusipirko ir uzkniso, kad jam telika isjungineja). Sakiau, pagalvosiu, bet priestaravimu pernelyg daug:
sese negales pas mane i svecius, nes jai alergija baisi;
gyvenant vienai su vaiku, dar kartis ant galvos sau viena varga, lyg ir taip bedu butu maza.
mano darbas (bent jau buvo) - viena diena LT, kita ziurek jau skrendi i kokia Maskva ar Kijeva ar dar kur minimum 3 dienom, kartais visai savaitei. Tai butu katinukas be namu ir prieziuros... sitas faktorius kaip ir atkrito, nes galima sakyt, jau nebedirbu, bet dar nesu tikra, kaip bus su busimu darbu - labai noriu tiketi, kad bus kelioniu, nes man ziauriai patinka, kai nereikia prikepus uodegos visa diena ofise sedeti - isvaziuoji kartu ir pailsi, ir pavargsti, ir aplinka pakeiti, galva atsviezini...
As uz 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2012 12 22, 02:25)

jeckau, nu tau ir sekasi. Imk 000059.gif 000059.gif 000059.gif , nes kazkaip uzpuole tave cia visokios nesamones. Laikykis 4u.gif As sau daznai sakau, visada gali buti dar blogiau ir bandau pasidziaugti turima bedu "puokste" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 22, 00:41)
Ačiū už paaiškinimą. O kaip įkelt nuotrauką iš savo kompo? Norėjau jums parodyt, kaip mano augintinis mano lovą užokupavęs.  smile.gif

ale is kompo tai ilgesnis reikalas, turi ikelt i koki http://imageshack.us/, ir is ten kopijuot nuoroda i ta paveiksliuka.. zodziu greiciau tiesiog i fotki ikelt biggrin.gif

julioske 4u.gif

mane jau 4 diena ima zarazos, bet galutinai nepaima, nors gerklej tai atrodo, kad kas susisprogdino ten gale biggrin.gif
Atsakyti
Raimuk,tu rimtai apie kandidatą? bigsmile.gif

Obuoline,ačiū už nuomonę.Aš ir dvarniašką priimčiau.Vienintelė rūšis,kurios bijau-tai tie pliki.Brrr,vat tokio į trobą neįsileisčiau.

Julioše,mieloji,sveik.
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 12 22, 03:25)

sveik!
QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 13:21)
Raimuk,tu rimtai apie kandidatą? bigsmile.gif

as apie katyte
Atsakyti
Savo?
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Upjoranereali dovana,viena geriausiu kalediniu dovanu ideju,kokia esu girdejus wub.gif MB irgi labai patiko smile.gif
Del katuko,bandyciau atkalbet,bet,jei didelis noras yra... ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2012 12 22, 00:10)
As sau daznai sakau, visada gali buti dar blogiau ir bandau pasidziaugti turima bedu "puokste" 4u.gif

Taip ir toliau smile.gif
Papildyta:

Negaluojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu man ta dovanos įdėja tobula.Bet aš,savo atveju,rasčau ką paremt ir Tėvynėj... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 10:25)
Nu man ta dovanos įdėja tobula.Bet aš,savo atveju,rasčau ką paremt ir Tėvynėj... blush2.gif

Na taip,bet ta pati ideja-pagelbeti,kuriems to reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 22, 13:25)

va butent 4u.gif
Atsakyti