Daluze, didziausia uzuojauta
Fuerza, uzjauciu del nukaus financinio meto.
Daluze, tave uzjauciu del mociutes mirties. pamenu dar laukiaus, vyro mociute taip pat pries pat kucias pasimire.
Daluze, tave uzjauciu del mociutes mirties. pamenu dar laukiaus, vyro mociute taip pat pries pat kucias pasimire.
Sveikos, kaip ir nujaučiau darbe štilis, tai šiandien tik dovanėlėm apsikeist važiavau. Gavau knygą fotografijos
Rytoj dar hobiausiu, kūčiom dar visokių prikept turiu niekalų kaip krabų lazdelės tešloje ir pan.
apiprekint dar trūkstamų dalykų močiutė prašė. Žodžiu bus veikli diena. Šiandien du tinginius padariau, stingsta, laukia kalėdų
Dalužei didžiausia užuojauta, kitoj temoj mergaitės irgi močiutė mirė šiandien...
kas čia pasidarė tokiu metu
laikykis!
Rytoj dar hobiausiu, kūčiom dar visokių prikept turiu niekalų kaip krabų lazdelės tešloje ir pan.
Dalužei didžiausia užuojauta, kitoj temoj mergaitės irgi močiutė mirė šiandien...
O mes tai namus susitvarkėm. Bandžiau langus užsikamšyt alia ne ką geriau. Kai lauke vėjo nėra - tai dar nieko, bet jau kaip ima pūst - tai žiauruma, užuolaida plazda
Matyt ne kokia aš kamšytoja.
Ryt su vaiku ir katinu planuojam eit pas mano mamą. Tik visai jokio noro nėra, nes nežinau, ką reikės veikt. Šiais metais tik mes ir būsim, nes brolis pas žmonos tėvus važiuos.
Ryt su vaiku ir katinu planuojam eit pas mano mamą. Tik visai jokio noro nėra, nes nežinau, ką reikės veikt. Šiais metais tik mes ir būsim, nes brolis pas žmonos tėvus važiuos.
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 23:36)
O mes tai namus susitvarkėm. Bandžiau langus užsikamšyt alia ne ką geriau. Kai lauke vėjo nėra - tai dar nieko, bet jau kaip ima pūst - tai žiauruma, užuolaida plazda
Matyt ne kokia aš kamšytoja.
O pas jus nėr plastikinių ar čia per plastikinius taip varo?
Tai smagu, mergaitiškai pakūčiavosit
Mes namuka pasistatem meduolini, apsitvarkem ir tiek. Puse dienos prazurejom filmus (turejau 5 naujus DVD, MB norejo viena ziuret, vaiks kita) tada prisiminiau kad ryt ryte jau lekiam pas sese ir reik gi susidet kazka i tases
Smagiai ryt traukiny atrodysiu
lagaminukas pilnas maisto is LT, nemazas popierinis maisas su dovanom ir dar skruzdelynas ant virsaus, rankine ir dar kazkur reik sutalpint 3 desras, krepseli su suriais ir silke
Nebemoku keliaut be masinos...
Puupi, o kur sesuo gyvena?
Upj, o tu gal pas Raimuką? aš taip nusiminiau, draugė greičiausiai skris į Lt kai aš į UK atskrisiu.
Aš kokteiliuoju
Upj, o tu gal pas Raimuką? aš taip nusiminiau, draugė greičiausiai skris į Lt kai aš į UK atskrisiu.
Aš kokteiliuoju
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 23, 22:45)
Kokie plastikiniai - namas kaip minimum kokių 40 metų senumo.
O kai dabar tą butą nuomojimui paliko, niekas neinvestavo į jo remontą.
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 23:53)
Kokie plastikiniai - namas kaip minimum kokių 40 metų senumo.
nu namai daug kur seni, bet langus bent susideda
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 22:36)
Ryt su vaiku ir katinu planuojam eit pas mano mamą. Tik visai jokio noro nėra, nes nežinau, ką reikės veikt.
Pasidžiaugsi, kad svarbiausi žmonės šalia per tokias gražias šventes
O aš prieš kelias dienas Kalėdų senelį sutikau