Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Jaukių, šiltų, mielų švenčių visoms newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 22, 22:49)
Aš turiu katiną, tik, kad jis visai ne toks kokio tikėjausi, na toks nekatiniškas visai. Nepaglostysi, tada kai užsimanai ir svečius puola kaip šuo  unsure.gif Problemų su katinu jokių, išskyrus plaukus ir pomėgį padraskyti baldus. Palikti katiną vieną porai dienų tikrai galima  smile.gif  Kažkada buvau palikusi vieną ir savaitei, tik mano tėvai nuvažiuodavo jam paduoti maisto ir vandens kas dieną ar kas dvi.

hihihi.gif Puola svecius. lotuliukas.gif Tai gerai-du viename-katasunis.

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 23, 01:36)
man tai netrukdo, cia mama labiau atsikratyt nori
-------
manoji taip pat nevalgo, na dar lasisa, siek tiek po ikalbinejimu ir su ijungtais filmukais man maitinant, galiu suduot. drauge pasiule i sriuba imesti zuvies gabaliuka. isbandziau su lasisa, nu ziauriai skani sriuba gavos  thumbup.gif o ir manoji valge.

Butu jaunuole imciau ketvirtadieni.
----------
Staska zuvies nevalgo visai,o zuviene valgo.O i trinta sriuba isvis pridedu visko.

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 10:46)
Labas rytas, buvau padavus dokumentus ......

Spaudzia krutine skaitant.....O chalturos negauni?

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 23, 12:32)
Mano bobutė šįryt numirė  verysad.gif

Daluze,sirdie,uzjauciu.
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 23, 20:12)
Nusiplūkiau: eglutė papuošta, dovanos supakuotos, sausainiai ir kūčiukai iškepti, silkės išdarinėtos. Didžiuojuosi savim. Dabar vyno įsipyliau ir gurkšnoju, šokius žiūrėdama

Oho,kiek nudirbai.
As siandien irgi kepiau kuciukus.

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 23, 20:27)
Gavau knygą fotografijos cool.gif

Lauksim rezultatu.
QUOTE(puuupi @ 2012 12 23, 20:46)
Smagiai ryt traukiny atrodysiu 

O kvepes kaip is cimudanu. biggrin.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 23, 20:50)

Upj, o tu gal pas Raimuką?

Nea,nebeuzteko laiko Raimukui aplankyt,o ir nesiverziau,nes sese pas ja.

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 23, 21:10)
siena tarp vonios ir kolidoriaus, tai niekam neįdomu ax.gif

Dauguma savininku tokie.
QUOTE(Mort @ 2012 12 23, 21:11)
O aš prieš kelias dienas Kalėdų senelį sutikau  newyear.gif Ėjau namo ir šalia namų sutikau. Išsišiepiau kaip vaikas biggrin.gif

Tai reikejo sakyt eilarasti,dar ir dovanu butum gavus.
Papildyta:
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 23, 21:31)
. Bet va, gi šventės - tai kaip ir privalu būti linksmai.  doh.gif

O tu nusiteik sventiskai.Suimk save i rankikes.
QUOTE(Mort @ 2012 12 23, 21:53)
Neprivalu per šventes būti linksmai. Bet  kuo kalti artimieji, vaikas? Vien dėl jų verta nusišypsoti ir aplinkui kurti šventinę nuotaiką mirksiukas.gif Juk jie nusipelnė gražių Kalėdų  mirksiukas.gif
Bent jau aš taip galvoju. Ir tikrai norėčiau, kad mano vaikis atsimintų, kad Kalėdos namuose buvo gražios, jaukios ir mielos.  wub.gif

Aha ir man norisi kad Staska atmintu sventes su nostalgija.
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 24, 10:16)
Aš irgi per prievartą bandau šypsotis. Per šventes vadinasi apie kitus reikia galvoti, o apie save ne g.gif

O kuom tau tos sventes nepatinka?

Atsiprasau,kad svepluoju.

Sveikos

Puikiai leidziam laika sostineje.

Graziu,jaukiu jums svenciu.Dosnaus senio. 000054.gif
Atsakyti
Su šventėm, visas. smile.gif

O mes va, su dukra planavom eit pas mano mamą, alia taip ir nenuėjom, nes paskutinę minutę persigalvojau. Trūko man kantrybė po jos eilinio moralo mano atžvilgiu (kai telefonu kalbėjom) ir pasakiau, kad neateisiu. Dukrai pasakiau, kad jei nori - lai eina, tačiau ji liko su manim. Jūs neįsivaizduojat, koks palengvėjimas atėjo po viso šito. Ir savijauta pasitaisė - jokios depresovos nuotaikos kaip nebūta. smile.gif Va, sėdim su dukra - žiūrim tv, kapojam maistą, aš vyniuką gurkšnoju. Ir taip faina ir jauku namie. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 24 gruodžio 2012 - 21:19
Sveikos! likau pas mamą miegot, slidūs keliai, ryt iš ryto vėl pas močiutę(jos šalia gyvena), tai sako nebevažiuok ar apsimoka. Eisim žiūrėt Batono istoriją, labai fainas filmas.

Kūčios praėjo gerai, buvo kalėdų senelis, gavom dovanų, aišku mažas daugiausiai biggrin.gif aš pinigais, saldumynais ir šiltas kvepiančias kojnes. Mama man nieko nedovanojo, nes kai paėmė fotiką, tai ji moka įmokas, tai sakė už kalėdas čia pekiems metams į priekį biggrin.gif

Kūmos mano tuoj su vaiku trasą mašinų sustatė, bet palikom pas močiutę, kiek ryt reikės žaislų parsgabent ir viskas jau išpakuota doh.gif

Gražių švenčių!

Fuerza, kodėl mama moralus skaito?

Noriu miego, visą dieną dirbau.
Atsakyti
sveikos merginos! visas su sventem! oro_buckis.gif palinkesiu trumpai - bukit laimingos! kam katuko iki pilnos laimes, kam briedzio, kam pinigu, kam sveikatos!

manoji antra diena su temperatura, pasigavus virusa, nieiko nevalgo apart jugurtu ir kuciuku doh.gif vakar mama su sese i Londona isleidom vienas, pacios namie.

va pakuciavojom, saviske paguldziau, dovaneles ryt po egle rasim ax.gif

Fuerza, gaila kad taip su mama.
Atsakyti
Raimuk, ačiū už gražius palinkėjimus. 4u.gif

Linkiu, kad dukrytė greičiau pasveiktų.

O dėl mamos - tai ji man visą gyvenimą moralus skaitė. Ir visai džiaugiuosi, kad dabar taip išėjo. Kad pagaliau man užteko stiprybės padaryti tai, ką noriu, o ne tai, ką reikia. O ir mano mamai, manau, visai sveika pabūt vieną vakarą pačiai su savim ir apmąstyt, kodėl taip atsitiko.
Atsakyti
Tegu būna šios šventės ramiu stabtelėjimu, jaukia ir šviesia akimirka, atspirties tašku ateities darbams. Linksmų Kalėdų!!!

newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Laaaabas mielosios smile.gif su kuciukais ir jau su Kaledukais visas 4u.gif
Atsakyti
Kadangi šiek tiek užsisėdėjom su šeimyna prie Kūčių stalo, žiūriu jau ir Kalėdos biggrin.gif
tai ir sveikinu visas su Kalėdomis 000059.gif
Linkiu Kalėdinių stebuklų mažų ir didelių
Atsakyti
Su sventem jus visas!!!! Seniai taip smagiai beleidau laika, net nepajutau kaip naktis atejo....
Priragavom vynioko, prisiplepejom, net su mociute telefonu pakalbejom... Vaikas prisiduko iki isprotejimo, pasiprase pats lovon. Gavom kruva dovanu. Net negalvojau, kad taip smagu bus smile.gif
Atsakyti
Su sventemis visas!!!! Tegul jos kiekvienai atnesa nors po nediduka kaledini stebukla 4u.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Daluze uzuojauta del mociutes console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima123: 25 gruodžio 2012 - 16:17
Sveikinu su šventėmis, mielosios, linkiu visko, ko tik geidžia jūsų širdis smile.gif O svarbiausia - meilės 4u.gif

user posted image

Dėkui visoms už užuojautą. Šiandien dar esu rami, bet sunkiausia bus ryt, per pačias laidotuves. Ir paskritai, keista buvo Kalėdų dieną važiuoti pirkt vainiko...Savotiškas jausmas - suvoki, kaip viskas vis tik laikina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 25 gruodžio 2012 - 16:25