Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

sveikos, visas su sventom, Daluze uzuojauta, as jau beveik zmogus, jei ne sloga tai sakyciau zmogus kaip zmogus, biski ik pakosciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 25, 17:22)
viskas vis tik laikina

Kažkaip su mama šiandien bekalbant išsprūdo, kad niekada nežinai, kuri diena bus paskutinė... Šeštadienį važiuosim tetulės aplankyt, metuose jau ji...
Atsakyti
Sveikinu mielosios su sventemis smile.gif Tikiuosi Kaledu senelis atneses viska, ko norejot! 4u.gif

Atsakyti
labas visoms!
siamet man antis gavos skanesne.
psiilsiu ir kimbu i deserta cool.gif

tai ka mergelikes dovanu gavot? pasigirkit! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 25, 22:02)
tai ka mergelikes dovanu gavot? pasigirkit!  bigsmile.gif

Galiu pasigirt:

kvepalus, virdulį, pižamą, brangų ir krūtą muilą, batus, striukę pūkinę, suknelę dizainerišką...lyg ir viską išvardinau biggrin.gif Štai kur didelės šeimos privalumas - daug dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 25, 22:02)
tai ka mergelikes dovanu gavot? pasigirkit!  bigsmile.gif

Beveik nieko, isskyrus pinigeliu ir keleta smulkmenu, seima negausi smile.gif

Ir skambuti nuo vt doh.gif
Atsakyti
Na as ne tiek daug, kiek Daluzde gavau biggrin.gif matyt ne tokia gera pernai buvau...
Kosmetinis staliukas, knyga, Armani kremine pudra, laaabai skanus sausainiukai is Harrods ir viskas.

Atsakyti
Labukas visoms smile.gif Su Kaledom 4u.gif
Papildyta:
Ziuriu visos tokios geros siais metais buvot bigsmile.gif o mano kaledu senio elniai issilakste, manau jis keliaus perciom...speju, kad gali ilgokai uztrukt, kol pesciom iki manes is siaures asigalio ateis biggrin.gif na metus du...tris...o gal visus penkis biggrin.gif
Atsakyti
Skierkute tik vt skambuti turejai,o as vizita.... toki kuris baigesi tuo,kad mano tevas policija iskviete. Papasakosiu issamiai kita diena. Kaledos sugadintos... Einu miegot...
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 26, 00:19)
Beveik nieko, isskyrus pinigeliu ir keleta smulkmenu, seima negausi smile.gif

Ir skambuti nuo vt doh.gif

drinks_cheers.gif

O aš ir nuo VT gavau dovanų, ir taip pat kaip Imelda apsilankymą, daug ašarų ir aiškinimosi, bet šį kartą išlikau stipri, tikrai šį kartą viskas.

Gavau fotografijos knygą, kojnes kvepiančias šiltas, pinigų, fotikas mano kaip ir kalėdinė dovana(mama sakė penkiems metams į priekį), nuo tečiaus tą kelionę į uk ir ten dar gal ką gausiu, dar atvežę kalpokus lotuliukas.gif pats juokėsi, bet man reikėjo jų lotuliukas.gif kas nesupratot tai mašinai ant ratų ne lieti diskai, bet naujos plastmasės, nes mano jau tokios nudrožtos buvo biggrin.gif dar gavau ledaines, tortinę, tušą volium million lashes bigsmile.gif

Ir šiaip su tečio žmona draugiškai pasiplepėjom, dovanojau servizą ir kavos jiems tiramisų skonio, tai skambino vakare ji man, padėkojo, kad skani kava ir labai faina dovana ax.gif taip maloniai pasijaučiau, kalėdos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 26, 02:18)
bet šį kartą išlikau stipri, tikrai šį kartą viskas.

thumbup.gif
Atsakyti
As gavau 6 sriubos lekstes, nes namie visas jau isdauzius buvau, tai vat kaledu senelis ir atnese smile.gif Dabar maniskiai sedi ir bebleidais ziadzia, tai juokas ima smile.gif o dar tevuko du katinai tuos bebleidus gaudo biggrin.gif Vaizdelis tai griuk negyvas smile.gif
Atsakyti