Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 18:11)
O tai tu nenori priglausti?

... ta diena kai pas mane atsiras katinas, man bus totalus samones aptemimas...ir nepakaltinama busena... As megstu sunis biggrin.gif , katinai man grazu paziureti ir tiek biggrin.gif ...Baisiausia, kad mano Dzigite nereali gyvunu myletoja (galvojant, kad per toki trumpa laika buvo ikande du sunys, iznybusi antis ir tai jos meilei neturi joookios reiksmes)
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 18:18)
As megstu sunis

Aš irgi mėgstu šunis. Bet vieną dieną, kai manasis džigitas jautėsi galįs priimti sprendimus, parsinešė mažą kačiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 08:51)
Gal jau pradedam registraciją, kas sutikinės naujuosius SM?:

1. Dalužė
2. Medėja

Jungiuos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 05:55)
dar gi pamirsau pasakyt kad teismai pagaliau ana savaite baigesi. vis gi kiek vt beverke teisme kaip jam sunku isgyvent, bet nuosprendi priime mano naudai smile.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
Niu va, mes jau namie. Sulakstem papietaut su MB, tada i parduotuve trumpam ir galim ruostis "sventimui" biggrin.gif

Is gyviu man priimtiniausios papugeles biggrin.gif geriausiai sutariu su jom... katinais pasidziaugiu nuejus pas ka i svecius, sunekai kaip kokie...
Atsakyti
As irgi lieku su jumis, "puske", sampu ir skierkiuku 4u.gif Didele chebryte smile.gif
Atsakyti
Bandau rast koki smagu gimtadienini sveikinima anglu kalba doh.gif
Atsakyti
Su artejanciais visas smile.gif , mes trise tupim, tevukas, sunus ir as, su tevuku toooki skanu likeri siurbiam ax.gif
Atsakyti
ir as jungiuos prie svencianciu SM 4u.gif
Atsakyti
Va, grįžau iš darbo, ir skubu susimiksuot pirmąjį kokteiliuką biggrin.gif

O šiaip, smagu smile.gif Dukra dūksta, sūnus su pana filmą žiūri, aš sėdžiu prie kompo, geriu mėgstabiausią brendį ir dalinuosi su brolio katinu pelėsiniu sūriu biggrin.gif Puikus naujų metų sutikimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 31 gruodžio 2012 - 21:08
QUOTE(sima123 @ 2012 12 31, 21:00)
likeri siurbiam

Nelabai mėgstu likeriuką, bet dėl visa ko - kokį?
QUOTE(obuoline @ 2012 12 31, 21:37)
as jungiuos prie svencianciu SM

Kaip tu?
Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 21:50)
skubu susimiksuot pirmąjį kokteiliuką

Tai jau vykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 21:18)
Nelabai mėgstu likeriuką, bet dėl visa ko - kokį?

Toks is dvieju daliu, puse butelio kavos likeris kita puse baltas kazkoks, Sheridans kavos likeris berods vadinas.
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 22:21)

aciu, jau geriau 4u.gif
einu ir as miksuotis kokteiliuko biggrin.gif (jei ka, pas mane "meniu" siandien CUBA LIBRE biggrin.gif )
Atsakyti