Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 31, 12:53)
o tai tu manai mano kate leisdavos? prispaudi ir kerpi. su maudymu tas pats, kartu su sese tai darydavom.
--------------
vargsas katinas

Irgi vargšė katė.
-----------
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 12:43)
Kam tau dėžė baltos ir tieeeek vermuto?Bene ir pati veselę kelt ruošies?

as matau tai pasaulio pabaigai ruosiausi lotuliukas.gif sakiau nusilaksiu negyvai, kad nieko nejausti lotuliukas.gif

jei be baikos, tai po gimtadienio liko biggrin.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 12:46)
Sveikutes.
Neatvaziavo, nebeskambino...

nu blyn.... g.gif ot raguoti jie doh.gif

Klausykit ka veikiat? as tai darbe vis doh.gif noriu namo..po darbo varsyiu nagu tvarkytis nail.gif nu gi reikia graziai buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 13:06)
Klausykit ka veikiat? as tai darbe vis  doh.gif  noriu namo..po darbo varsyiu nagu tvarkytis  nail.gif  nu gi reikia graziai buti  biggrin.gif

Bandom issiruost parduotuven, reik truputi maisto uzsipirkt. Bet va kazkaip letai mes ruosiames, vaikis vis dar su pizama biggrin.gif
Atsakyti
man irgi reikia i parduotuve, bet mama sake zmoniu doh.gif nesveikai...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 13:15)
man irgi reikia i parduotuve, bet mama sake zmoniu  doh.gif  nesveikai...

reik gi sventei kaip reikalas pasiruost biggrin.gif As kazkaip tikiuosi, kad pas mus parduotuve bus pustuste...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 13:06)

jei be baikos, tai po gimtadienio liko  biggrin.gif
------------------
Klausykit ka veikiat? as tai darbe vis  doh.gif  noriu namo..po darbo varsyiu nagu tvarkytis  nail.gif  nu gi reikia graziai buti  biggrin.gif

Tai gerai švęst ruošeisi. blink.gif blink.gif blink.gif
-------
Aš tai morališkai ruošiuos į virtuvę,nėr jokio noro ruoštis.

QUOTE(puuupi @ 2012 12 31, 13:13)
Bandom issiruost parduotuven, reik truputi maisto uzsipirkt. Bet va kazkaip letai mes ruosiames, vaikis vis dar su pizama  biggrin.gif

Mums irgi reikai,nes pamiršau porų vakar,bet tingiu,aš su pižama vis dar.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 13:43)

Tai ir likau nesupratus kam tu priklausai?Didumai ar mažumai?
Kam tau dėžė baltos ir tieeeek vermuto?Bene ir pati veselę kelt ruošies?

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 13:49)

Nu aš irgi nesupratau

aiskinu, bus 3 grupes, kaimo pijoku, elito ir tie kurie atliko, t.y. mes kazkaip pernai netycia susinesem visi maista ir atsventem taip kad stogas kilojosi, o 12 val kaimynas uzkure didziuli lauza pernai genetu saku, visi pasaudem saliutus issovem sampes, o prie lauzo susirinko ir visi kiti kaimieciai, tiek pijokai su savao bambaliais, tiek elitas su tikru sampanu ir tikru viskiu (yra kaime vienas labai gerai gyvenantis ukininkas, ir viena labai geroj vietoj administracini darba dirbanti moteriske, vazineja po seminarus tai i vietnama, tai i maljorka, tai i amerika... )
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 14:27)
netikiu kad jis ta minimuma uzdirba

Tikrai ne schmoll.gif
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 31, 14:39)
Dar nezinau iki galo

Paiimk vaiką, puskę ir varykit, tik trusikučių nepamiršk mirksiukas.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 14:52)
nesu Norvegijoj buvus

Tai ne vienoj lovoj gal miegosit ax.gif Va ir bus proga paskui pas jį Norgėj apsinakvindint
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 31, 14:53)
prispaudi ir kerpi

Jo jo, veterinaras irgi taip sakė, tai kai trise nesugebėjo prispausti, tai narkozę teko duoti lotuliukas.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 15:06)
jei be baikos, tai po gimtadienio liko

Nu ir užsipirkus buvai lotuliukas.gif
QUOTE(puuupi @ 2012 12 31, 15:13)
vaikis vis dar su pizama

Tai varykit ir taip
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 15:15)
bet mama sake zmoniu

Aš užlėkiau tik ledų, tai košmaras kažkoks, kaip prieš pasaulio pabaigą doh.gif
QUOTE(julioske @ 2012 12 31, 16:05)
aiskinu

Dabar jau supratau, tipo ne blondinė thumbup.gif
Atsakyti
Aš dar į darbą šiandien eisiu smile.gif Kaip aš myliu savo darbą ! Na argi ne kaifas prieš naujus spektaklį žiūrėt ir dar nemokamai ir dar už tai pinigus gaut ir dar su aktoriais bendraut užkulisiuose wub.gif
Atsakyti
Mielosios, būkite pasveikintos! Nesiliaukite šypsotis ir svajoti! Lai Nauji Metai apdovanoja įsimintiniausiais nuotykiais ir netikėtai maloniais atradimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 05:55)
labas rytas

namas kol kas tuscias. po menesio grizta sese, tai planuojam parduot. nes kam ji ten tuscia laikyt. nuomininku su tokiais mokesciais, tai tikrai neatrasim.

dar gi pamirsau pasakyt kad teismai pagaliau ana savaite baigesi. vis gi kiek vt beverke teisme kaip jam sunku isgyvent, bet nuosprendi priime mano naudai smile.gif

martanux,kaip snagu girdeti,kad baigesi ir tavo vargeliai su teismais. Jeigu nepaslaptis kiek priteise alimentu?
Papildyta:
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 08:51)
Gal jau pradedam registraciją, kas sutikinės naujuosius SM?:

1. Dalužė
2. Medėja

Uzbegsiu ir as bent trumpam,nes visitek namuose sedesiu. Pirmas kartas man per 30 metu kada naujus sutiksiu su sloga baisine doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 14:12)
tai teisme ir verksleno kaip jam neva is minimumo isgyvent

blush2.gif , tai gal galva reikia pradeti naudotis...o ne po pasauli barstyti vaikus ir galvoti, kad jie kaip geles, patys augti gali doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 14:16)
Pas mane atsirado kavalierius iš jaunystės laikų,norėtų į svečius...
----------
Raimuk,aš savo katino į lauką neleisiu,pažeisiu jo teises grubiai.

blush2.gif , nu tai Staskai ka nors sugalvosi, kas kita pas tevus butu ji parsivesti...
-------
prie darbo lauke toooks katinukas su mama trainiojasi, tai taip kniaukia, kad siandien jau puse litro pieno jiems suseriau...Islaka ir vel kniaukia doh.gif , bet mazasisi koks fainas, gal tau i siuntini supakuoti biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 14:26)
Paprastai pristatyti-draugas.

thumbup.gif
QUOTE(Skierkute @ 2012 12 31, 14:39)
likt namie viena su vaiku ir pussesere is Raudondvario (kiekvienais metais per naujus atvaro grazuole  doh.gif )
----
  ar eiti su mama i ne laso negerianciu samburi toki sioki toki..
-------
  dar jausiuos kaip be triusiku ir nei sampano negalesiu ikalt biggrin.gif

blush2.gif , na, jei su ja nesvesi, manau, nieko neprarasi, nes kiekvienais metais atvaro, tad nieko naujo.....
------
blush2.gif , o gal ir nieko...
--------
tai reikia sampano pries einant ikalti, kad tas "jausmas but be triusiku" visai fainas rodytusi

QUOTE(puuupi @ 2012 12 31, 15:13)
vaikis vis dar su pizama

thumbup.gif , patinka man tokios dienos...niekur neskubi, vaikstai puse dienos su pizama...
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 31, 15:15)
man irgi reikia i parduotuve, bet mama sake zmoniu

doh.gif , patikek, tikrai daug...buvau pietaut isvaziavus, dar , sugalvojau, kad prie sampes (kolega atsiveze, dar klientai atnese...) reikia torciuka pasiimti, tai eilutes doh.gif

QUOTE(julioske @ 2012 12 31, 16:05)
aiskinu,

biggrin.gif ...
nesupratlyvos tos kibernetines drauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 16:53)
Aš dar į darbą šiandien eisiu

Gal visai ir nieko
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 31, 17:02)
Uzbegsiu ir as bent trumpam

Užbėk, mieloji, gali ir pasilikti 4u.gif
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 17:17)