Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

katinui nagu tai nepatarciau operuoti, galima gi galiukus pakirpt siek tiek, bet cia vel gi jei katinas i lauka nera isleidziamas.
Atsakyti
upjora, su tevuku susitarem ir jis sake kad jam uztenka poros garazu, masinos ir keliu baldu, nes jis mat turi savo nama.

raimuk, kaip ir tikejaus 200lt priteise, nes mat jis gi tris vaikus turi o neva minimuma uzdirba. bet issikovojau kad grazintu skola, kuri susikaupe, kadangi jis nepadejo augint damutei gimus.
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 14:03)
kaip ir tikejaus 200lt priteise,

g.gif ...o as maniau, tokiu sumu nebuna...maziausiai 400 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 14:06)
g.gif ...o as maniau, tokiu sumu nebuna...maziausiai 400  g.gif

ne, vis gi maziausia yra 200lt, o sunui moka 400lt, nes jis serga, tai teisme ir verksleno kaip jam neva is minimumo isgyvent
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 31, 13:58)
galima gi galiukus pakirpt siek tiek

Pasiūlyčiau maniškiui tai padaryti, pažiūrėčiau, kaip sektųsi lotuliukas.gif
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 14:12)
kaip jam neva is minimumo isgyvent

Tai darbo geriau apmokamo ieškotis, kaip dar
Atsakyti
Klasta,tai va,kad tie mūsų vaikeliai niekuom nekalti... verysad.gif Pas mane atsirado kavalierius iš jaunystės laikų,norėtų į svečius...Kaip aš Staskai jį pristatysiu?Jaučiu,kad teks laukt kol vaikas užaugs. laugh.gif

Raimuk,aš savo katino į lauką neleisiu,pažeisiu jo teises grubiai. cool.gif

Martanux,oho,kokia maža suma... verysad.gif Ačiū už atsakymus į klausimus,lendu į dūšią aš tau,atleisk. 4u.gif

Išsisukinėju nuo gaminimo-nuėjau lygint. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 14:16)
Kaip aš Staskai jį pristatysiu?Jaučiu,kad teks laukt kol vaikas užaugs

Kam tokių problemų prisidarot? Paprastai pristatyti-draugas. Jai juk nesvarbu, jaunystės ar vaikystės ar širdies smile.gif
Atsakyti
medeja, netikiu kad jis ta minimuma uzdirba dirbdamas tolimuju reisu vairuotoju, tiesiog tiek rodo ant popieriaus, o teismas vadovaujasi popieriais.

upjora, tikrai nepykstu, miela kad domiesi.
Atsakyti
Labas smile.gif

Dar nezinau iki galo ar likt namie viena su vaiku ir pussesere is Raudondvario (kiekvienais metais per naujus atvaro grazuole doh.gif ) ar eiti su mama i ne laso negerianciu samburi toki sioki toki.. Ilga istorija ten, bet nieko nepazinosiu ,ir dar jausiuos kaip be triusiku ir nei sampano negalesiu ikalt biggrin.gif

Martanux, nezinau, ar cia dziaugtis, ar paguost del tokios sumos..
Man idomu, kiek ten zada mano vt pervedineti, nes jam dabar atrodo, kad atsigaus jis labai finansiskai, kai pakilo darbe, bet as manau, kad su tokiu "mokejimu" deliot savo finansus vel gi nieko nesulauksim smile.gif

Klasta, del vt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 09:51)
Gal jau pradedam registraciją, kas sutikinės naujuosius SM?:

1. Dalužė
2. Medėja

Jei neuzmigsiu anksciau laiko, jungsiuos ir as smile.gif

Pritariu Medejai, kad galima pristatyti kaip drauga. Juk normalu turet draugu, nesvarbu kokios jie lyties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 12:26)
Kam tokių problemų prisidarot? Paprastai pristatyti-draugas. Jai juk nesvarbu, jaunystės ar vaikystės ar širdies smile.gif

Sakai prisidarom? g.gif Nu gal ir teisi tu.Bet jis,žmogus atvažiuos iš toli toli,reiks apnakvyndint... rolleyes.gif .....
Ai,gerai,klausysiu tavęs,plauksiu pasroviui.Bet aš visai norėčiau pati pas jį nuvaryt,jei bilietai nebrangūs pasitaikytų,nesu Norvegijoj buvus. rolleyes.gif Reiks paklaust ką jis apie tai mano.

Skierkute,iš pradžių pagalvojau,kad likčiau namie su leliuku ir "puske",bet paskui pamaniau,kad bus liūdna trise.Sakau,varyk.Vis patirtis ir ne namie sėdėjimas.

Daluže,kaip sekasi su brolio katinu bendraut?
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 15:16)
Pasiūlyčiau maniškiui tai padaryti, pažiūrėčiau, kaip sektųsi lotuliukas.gif

o tai tu manai mano kate leisdavos? prispaudi ir kerpi. su maudymu tas pats, kartu su sese tai darydavom.

QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 15:16)
Raimuk,aš savo katino į lauką neleisiu,pažeisiu jo teises grubiai.  cool.gif

vargsas katinas
Atsakyti