katinui nagu tai nepatarciau operuoti, galima gi galiukus pakirpt siek tiek, bet cia vel gi jei katinas i lauka nera isleidziamas.
upjora, su tevuku susitarem ir jis sake kad jam uztenka poros garazu, masinos ir keliu baldu, nes jis mat turi savo nama.
raimuk, kaip ir tikejaus 200lt priteise, nes mat jis gi tris vaikus turi o neva minimuma uzdirba. bet issikovojau kad grazintu skola, kuri susikaupe, kadangi jis nepadejo augint damutei gimus.
raimuk, kaip ir tikejaus 200lt priteise, nes mat jis gi tris vaikus turi o neva minimuma uzdirba. bet issikovojau kad grazintu skola, kuri susikaupe, kadangi jis nepadejo augint damutei gimus.
QUOTE(martanux @ 2012 12 31, 14:03)
kaip ir tikejaus 200lt priteise,

QUOTE(Klasta @ 2012 12 31, 14:06)
ne, vis gi maziausia yra 200lt, o sunui moka 400lt, nes jis serga, tai teisme ir verksleno kaip jam neva is minimumo isgyvent
Klasta,tai va,kad tie mūsų vaikeliai niekuom nekalti...
Pas mane atsirado kavalierius iš jaunystės laikų,norėtų į svečius...Kaip aš Staskai jį pristatysiu?Jaučiu,kad teks laukt kol vaikas užaugs.
Raimuk,aš savo katino į lauką neleisiu,pažeisiu jo teises grubiai.
Martanux,oho,kokia maža suma...
Ačiū už atsakymus į klausimus,lendu į dūšią aš tau,atleisk.
Išsisukinėju nuo gaminimo-nuėjau lygint.

Raimuk,aš savo katino į lauką neleisiu,pažeisiu jo teises grubiai.

Martanux,oho,kokia maža suma...

Išsisukinėju nuo gaminimo-nuėjau lygint.

medeja, netikiu kad jis ta minimuma uzdirba dirbdamas tolimuju reisu vairuotoju, tiesiog tiek rodo ant popieriaus, o teismas vadovaujasi popieriais.
upjora, tikrai nepykstu, miela kad domiesi.
upjora, tikrai nepykstu, miela kad domiesi.
Labas
Dar nezinau iki galo ar likt namie viena su vaiku ir pussesere is Raudondvario (kiekvienais metais per naujus atvaro grazuole
) ar eiti su mama i ne laso negerianciu samburi toki sioki toki.. Ilga istorija ten, bet nieko nepazinosiu ,ir dar jausiuos kaip be triusiku ir nei sampano negalesiu ikalt 
Martanux, nezinau, ar cia dziaugtis, ar paguost del tokios sumos..
Man idomu, kiek ten zada mano vt pervedineti, nes jam dabar atrodo, kad atsigaus jis labai finansiskai, kai pakilo darbe, bet as manau, kad su tokiu "mokejimu" deliot savo finansus vel gi nieko nesulauksim
Klasta, del vt

Dar nezinau iki galo ar likt namie viena su vaiku ir pussesere is Raudondvario (kiekvienais metais per naujus atvaro grazuole

Martanux, nezinau, ar cia dziaugtis, ar paguost del tokios sumos..
Man idomu, kiek ten zada mano vt pervedineti, nes jam dabar atrodo, kad atsigaus jis labai finansiskai, kai pakilo darbe, bet as manau, kad su tokiu "mokejimu" deliot savo finansus vel gi nieko nesulauksim

Klasta, del vt

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 31, 09:51)
Jei neuzmigsiu anksciau laiko, jungsiuos ir as

Pritariu Medejai, kad galima pristatyti kaip drauga. Juk normalu turet draugu, nesvarbu kokios jie lyties

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 12:26)
Kam tokių problemų prisidarot? Paprastai pristatyti-draugas. Jai juk nesvarbu, jaunystės ar vaikystės ar širdies 

Sakai prisidarom?

Ai,gerai,klausysiu tavęs,plauksiu pasroviui.Bet aš visai norėčiau pati pas jį nuvaryt,jei bilietai nebrangūs pasitaikytų,nesu Norvegijoj buvus.

Skierkute,iš pradžių pagalvojau,kad likčiau namie su leliuku ir "puske",bet paskui pamaniau,kad bus liūdna trise.Sakau,varyk.Vis patirtis ir ne namie sėdėjimas.
Daluže,kaip sekasi su brolio katinu bendraut?
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 15:16)
o tai tu manai mano kate leisdavos? prispaudi ir kerpi. su maudymu tas pats, kartu su sese tai darydavom.
QUOTE(Upjora @ 2012 12 31, 15:16)
vargsas katinas