Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 00:32)
Man tai dabar geda prisipazint, kad kadaise kadaise, seniai seniai buvau vyno degustavimo kursuose, plius mokiaus nemazai apie serviravima, taures ir alkoholinius gerimus  doh.gif

patikek, aš Amerikėj visą koledžą baigiau (bent jau jie taip vadino biggrin.gif ) -gal 3 sav. apmokymus nuo ryto iki vakaro apie viską... bet nelabai ką teprisimenu blush2.gif
Atsakyti
Kažin iki 12 bus išlaukusių g.gif be manęs žinoma ax.gif
Atsakyti
As kol kas nusiteikusi sulaukt ax.gif ax.gif
Nunesiau savo mazgiu lovon. Eilini syki nuluzo ant sofos... dabar mastau ka cia nuveikus...per tv nieko gero, per kompa negaliu nieko ziuret, nes nebepatempia filmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 00:49)
dabar mastau ka cia nuveikus

Aš tai su tėvukais bendrauju, geriu ir viena akim teliką žiūriu. sulauksiu dvylikos ir eisiu miegot, bet jaučiu, kad pramuš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 22:54)
Aš tai su tėvukais bendrauju, geriu ir viena akim teliką žiūriu. sulauksiu dvylikos ir eisiu miegot, bet jaučiu, kad pramuš biggrin.gif

As susiradau DVD,kur dar nemacius ir ziuresiu,kad miegas neimtu biggrin.gif
Atsakyti
Su naujauis metais, merginos, myliu jus visas laaaaaaaaaaaabai. tegu šie metai būna visoms patys pačiausi !!!!!!!
Atsakyti
Mielosios, su Naujais, jei bus tik geresni, net neabejokit, tikėkim ir stenkimės. Laimės, meilės, sėkmės[I]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 01 sausio 2013 - 00:13
Na ka, su Naujaisiais, Lietuva!!!

Ka tik pakalbejau su namiskiais, smagiai jie sau baliavoja. sakiau kitamet reik i LT lekt per sventes.
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 01:12)
kitamet reik i LT lekt per sventes

drinks_cheers.gif kad ne su vaikiu tektų baliavoti
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 12 31, 22:12)
Ka tik pakalbejau su namiskiais, smagiai jie sau baliavoja. sakiau kitamet reik i LT lekt per sventes.

Su Naujaisiais,mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man ir pavydu paliko su namiskiais pakalbejus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 31, 23:16)
drinks_cheers.gif kad ne su vaikiu tektų baliavoti

Ten gerai, kad butu kam vaika padabot, o mamka galetu atsipust kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Naujais! Visoms jums slapčiausių norų išsipildymo ir moteriškos laimės! :*
per rusus gerą palinkėjimą išgirdau- "každoj tvare, po pare lotuliukas.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 01 sausio 2013 - 00:34