Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Mes ir visą dieną namie,bet sąžinė neklibina manęs,kad Staską pralaikiau namie,matyt jau ir tą pragėriau. doh.gif Pažadėjau sau,kad ketvirtadienį Staską ir jos draugelį filman nusivesiu-išpirksiu nuodėmę. hihihi.gif

Jaučiu,šiandien prieš miegą kalsiu vynciaus,nes kitaip neužmigsiu. doh.gif

Vakar skambinau objektui,jo pagalbos reikėjo,nekėlė rago,nu ir išsisukau pati iš situacijos,šiandien perskambino ir dar priekaištauja,kam aš neparašiau jam sms,nes tada tikrai būtų sureagavęs į mano pagalbos šauksmą,nu blyn,kas per keistuolis.O jau taip deklaruoja,kad yra mūsų globėjas,kad padeda man labai.Aha,padėjo-kartą nuvežė į pardę maisto nusipirkt,kitą kartą iki draugės pavežė ir dar kartą iki centro,ot tai pagalba. laugh.gif Jau matau,kaip mūsų keliai visai išsiskiria.Nes jau ir taip ne kažką-kelias savaites nesimatėm,bet po šito įvykio jam vsio. cool.gif Bet neišgyvenu nei kiek-dabar širdį virpina mano jaunystės simpatija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 01 01, 17:22)
Neismeskit is AA klubo, uz toki pareiskima?  bigsmile.gif

Manes ir nemeskit 4u.gif as 03:30 gryzus atsikimsau sampano biggrin.gif
Atsakyti
Skierkute,o tu jau nebemaitini savo dieviško grožio vaiko mp?
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS VISAS!!!! oro_buckis.gif

mudvi su eladija atsventem restorane su vyrukais, veliau i kluba. buvo visai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 01, 20:40)
Skierkute,o tu jau nebemaitini savo dieviško grožio vaiko mp?

Maitinu maitinu ta dieviska grozi, velniska pasiutima, bet jau beveik tik naktim smile.gif leidziu sau truputi devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 01 sausio 2013 - 20:54
QUOTE(Upjora @ 2013 01 01, 18:52)
Aha,padėjo-kartą nuvežė į pardę maisto nusipirkt,kitą kartą iki draugės pavežė ir dar kartą iki centro,ot tai pagalba.

Asmeninis vairuotojas biggrin.gif
MB irgi baisiai svarbus jaucias, kai visur mus vezioja doh.gif labai padeda....lasiakus augint lotuliukas.gif siaip nesiskundziu,gerai,kai kur toli pavaziuot reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 20:02)
Asmeninis vairuotojas  biggrin.gif
MB irgi baisiai svarbus jaucias, kai visur mus vezioja  doh.gif labai padeda....lasiakus augint  lotuliukas.gif siaip nesiskundziu,gerai,kai kur toli pavaziuot reik  rolleyes.gif

Čia gal jų bendras bruožas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 01, 20:20)
Čia gal jų bendras bruožas? biggrin.gif

visko gali but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 20:24)
visko gali but  biggrin.gif

biggrin.gif Jis,kai aš atsisakiau kraustytis į Belgiją,man įkyriai siūlė susipažint su savo draugu,atseit,bus mumis kam rūpintis kai jo čia nebebus. blink.gif Labai jau didelis skirtumas tarp jo ir mano supratimo apie globą ir rūpestį. hihihi.gif

Raimuk,duo vaizdinės medžiagos,prašau.

Aš tai išploviau savo fotiką. good.gif Nebeveikia. unsure.gif Bet užtai koks švarus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 01, 20:38)
Aš tai išploviau savo fotiką. good.gif Nebeveikia.  unsure.gif Bet užtai koks švarus.  cool.gif

Svarbiausia,kad svarus biggrin.gif
Man kaip tik pries pora dienu MB pasakojo smagia istorija. JO sesuo patoviai nesiojasi mobilu galinej kelniu kisenej. Nuejo i wc niu ir ikrito tas tiliponas i klozeta. Jinai toki alabai jau britki mergina, tai nusprende ten ji ir palikt, tik dar uzsimine vyresnelei apie tai. Toji nuleke tulikan, istrauke telefona ir... isplove gerai po saltu vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu irgi tvarkinga muotriška,švari.Liuks.Ir telefonas švarus. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 01, 23:38)
biggrin.gif Jis,kai aš atsisakiau kraustytis į Belgiją,man įkyriai siūlė susipažint su savo draugu,atseit,bus mumis kam  rūpintis kai jo čia nebebus.  blink.gif Labai jau didelis skirtumas tarp jo ir mano supratimo apie globą ir rūpestį. hihihi.gif
-----
Raimuk,duo vaizdinės medžiagos,prašau.
-----
Aš tai išploviau savo fotiką. good.gif Nebeveikia.  unsure.gif Bet užtai koks švarus.  cool.gif

koks rupestingas rupke biggrin.gif
-----
pamenu, fotkino truputi. reiks klaust kad atsiustu nuotraukas.
-----
tai ka pridirbai?

QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 23:48)
Svarbiausia,kad svarus  biggrin.gif
Man kaip tik pries pora dienu MB pasakojo smagia istorija. JO sesuo patoviai nesiojasi mobilu galinej kelniu kisenej. Nuejo i wc niu ir ikrito tas tiliponas i klozeta.

cia man taip nutike buvo.
Atsakyti