Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

SU NAUJAISIAIS VISAS!!!!! DAUG DAUG MOTERISKOS LAIMES VISOMS 4u.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, su naujais metais jus biggrin.gif o mane vakar pasimatymui pakviete, kai visi issiskirste prie fb prisedau, ten tebekabancius pasveikinau (2val nakties) ten kabejo ir mano toks simpatija senas, esu kazkada apie ji kalbejus, jis mane dar zenota kazkiek kadrino rolleyes.gif mano bukle buvo jau ne kazin kokia, kokia to vyruko, ir neaisku smile.gif ale vis tiek malonu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif kaip sveikatos? biggrin.gif
Vakar patvarkiau pati viena visa sompana, o siryt savijauta kaip niekad gera.
Miegot nuejau apie 2:30, nes gi pries vidurnakti pradejau ziuret Twilight ketvirta dali ir taip itrauke, kad ieskojau internete paskutines dalies ir ziurejau iki pat pabaigos...
Vaikis siryt buvo gerai nusiteikes ir leido man pamiegot iki 8:30 biggrin.gif po to jau liepe atsimerkt ir eit i svetaine...
Atsakyti
Sveikinu brangiosios su naujais, linkiu jausmingu metu !

As vis del to vakar pasiploviau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 01 sausio 2013 - 12:19
Labas rytas biggrin.gif
QUOTE(puuupi @ 2013 01 01, 13:05)
kaip sveikatos?

Jaučiuosi puikiai, nors paryčiais teužmigau ir labai anksti prabudau. Parsivežiau vaikį iš vakarėlio, draugus jo išvežiojau. Miega dabar su katinu nulūžę
Atsakyti
Laba dienelė visoms 4u.gif

Su Naujais nuostabios gyvatės metais wub.gif Merginos, linkiu, kad šiais metais visos atrastumėm nors dalį laimės savo širdelėms wub.gif Tegul jos prisipildo ramybės ir džiaugsmo wub.gif

O aš vakar kompo nejungiau, grįžau iš darbo...tada virtuvėj vergavau...atvarė brolio uošviai...Su mažium varėm į lauką fejerverkų žiūrėt wub.gif Nulūžo mano kavalierius tik puse pirmos biggrin.gif

Per telefoną negalėjau i SM prisijungt...nes mano nick'as su lietuviškom raidėm doh.gif o telefone lietuvių nėr... doh.gif Ot protas mano...lietuškom raidėm užsivadint...Reiks persivadint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 01, 13:19)

užteko drąsos trankytis be triusikų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 01 sausio 2013 - 14:29
QUOTE(obuoline @ 2013 01 01, 14:29)
užteko drąsos trankytis be triusikų?  lotuliukas.gif

Ale buvo ne taip prastai, kaip isivaizdavau smile.gif Zaidimu daug zaidem, saradu, susidraugavom, as susiu buvau pridarius bet nelabai kas ragavo.. Visiskai blaivus metu sutikimas..``````` smile.gif Matem labai daug fejerverku is 10 auksto.. Skierkiukas rekt is pasitenkinimo pradejo ziuredamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 01, 18:15)

Visai gerai, kad ėmei ir nulėkei. O kodėl sušių nevalgė, nemėgsta?
Atsakyti
Su NAUJAIS METAIS!!! Tegu ka tik prasideje metai buna laimingsni nei praeje newyear.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 01 01, 13:19)

Na ir gerai, kad pasiplovei! spesi dar tuos naujuosius ir pusseseremis sutikti mirksiukas.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 01, 14:28)
Parsivežiau vaikį iš vakarėlio,

Gal pirma karta vaikis su draugais Naujuosius svente?

As Naujuosius sutikau labai neiprastai, restorane ir su didele kompanija, kurios beveik nieko nepazinojau. Visai smagu buvo mirksiukas.gif
QUOTE(Skierkute @ 2013 01 01, 18:15)
Visiskai blaivus metu sutikimas..``````` smile.gif

Mano ir gi labai blavus nauju metu sutikimas buvo, ir visa kompanija blaivininku (beveik) buvo. bet... man ta dalis patiko blush2.gif
Neismeskit is AA klubo, uz toki pareiskima? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 01 sausio 2013 - 17:24
Kaip suprantu,jau praradom AA titulą visai.... g.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Aš tai AA pusėj sutikau ir palydėjau metus.Šiandien iš pižamos nelysiu.Iš namų tuo labiau.Labiau kaltinu cigarietus,nei alkoholį... blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Tad linkiu kad mums visoms šie metai būtų laimingi,sveiki,poringi ir,žinoma,turtingi. newyear.gif santa2.gif wink_3.gif 000054.gif
Atsakyti
Labas AA klubo narės biggrin.gif

visiškai neproduktyvi diena g.gif lyja ...namie pratūnojom...
Atsakyti