Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(obuoline @ 2012 12 19, 23:55)
ka pusryciams pas tave? biggrin.gif
kas per hobis? 4u.gif

nesakysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif sudie mano dietoms doh.gif nu po švenčių griežtai. doh.gif

Čiaudėju kaip išprotėjus, kemšasi nosis, gerklė skauda, nu žodžiu liga ateina konkrečiai. Ryt turėjom važiuot pas to mano mirusio draugo tėvelius, vis kvietė, negalėjau, tai sutarėm, kad ryt. Nu gėda pavest bebūtų, gal bandyt pas save kviest, ale nevairuoja ta mamytė...ai nežinau nervai jama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 19, 13:01)

Nu bet ot ateivis  g.gif  keisto porūšio  g.gif

O man - tai čia nieko keisto. Kažko paskutiniu metu aplink mane tik visokie tokie ir sukosi - tai toks jausmas, kad kitokių nė nebeliko. doh.gif Tik man pasitaiko briedžiai, kuriems bėdos su atmintim. Pvz, pasiūlo kažką (susitikt, kažkur eit ir kažką veikt), o kai ateina laikas - nei skambučio, nei žinutės.
Atsakyti
Labas rytas..

As kolkas laimiu pries zarazas, kalu arbatas su imbieru, tai tik kazkoks mikropersalimas jauciasi..

Tai nieks pas mane i remontuojamus namus nenori praleist penktadienio?
Atsakyti
nera nuotaikos...
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 20, 13:03)
nera nuotaikos...

Man irgi - kažkokia nerimastinga, lyg susierzinus, noriu miego ir dar bala kas.
Atsakyti
Man tai gera nuotaika biggrin.gif Nesvarbu, kad už eilinį mašinos remontą sumokėsiu daugiau nei pusė algos irnesakyk.gif Užtat būdama be mašinos šiandien atsidūriau tokioje nerealioje situacijoje hihihi.gif 2 bendradarbiai susiginčijo, kuris mane paveš. Ir vienam labai pakeliui ir kitam, ir vienas jau mašiną čia arti durų pastatė ir kitas dar arčiau. Tai kažkaip pati sau pagalvojau, gal vis gi aš labai faina brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 20 gruodžio 2012 - 13:18
Sveikos..... o aš mane jau vakare apsikabins.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 20, 15:18)
Man tai gera nuotaika  biggrin.gif  Nesvarbu, kad už eilinį mašinos remontą sumokėsiu daugiau nei pusė algos  irnesakyk.gif  Užtat būdama be mašinos šiandien atsidūriau tokioje nerealioje situacijoje hihihi.gif 2 bendradarbiai susiginčijo, kuris mane paveš. Ir vienam labai pakeliui ir kitam, ir vienas jau mašiną čia arti durų pastatė ir kitas dar arčiau. Tai kažkaip pati sau pagalvojau, gal vis gi aš labai faina    brunette.gif

uuuu, Mort, kaip faina wub.gif galėtų ir už remontą taip pasiginčyt kas sumokės wub.gif lotuliukas.gif

O aš rimtai susirgau, nelendu iš namų, o tiek planų buvo...varau pietų gamint. Tipo. Pasidarysiu padažiuką su dešrelėm ir išsivirsiu bulvinius kukuliukus. Nėr sveikatos...Dar žada atvažiuot to draugo tėvai, tai reikės lėkti iki kioskelio kol vaikas miegos kokį pyragėlį nusipirkt pavaišint...
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 20, 13:56)
Man irgi - kažkokia nerimastinga, lyg susierzinus, noriu miego ir dar bala kas.

bandom laikytis 4u.gif

QUOTE(Mort @ 2012 12 20, 14:18)

kaip fainai wub.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 20, 14:20)
Sveikos..... o aš mane jau vakare apsikabins.... wub.gif

super wub.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 20, 14:29)

laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
labas mergai biggrin.gif

ai tas mano nuotykis tai gerulis biggrin.gif dabar jau nieko, va pirma vakara namiesedejau ir kazkodel i galva lindo mintys "kas butu buve jei butu buve.." doh.gif

Nu zodziu reiktu tokiai atvejais alshaimeriu susirgt lotuliukas.gif

O daugiau kaip ir nieko, va gavau nauja "zaisla" dovanu nuo brolio ax.gif tai mokaus kaip naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 20, 18:12)

O daugiau kaip ir nieko, va gavau nauja "zaisla" dovanu nuo brolio  ax.gif  tai mokaus kaip naudotis  lotuliukas.gif

kas per žaislas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 20, 16:55)
kas per žaislas bigsmile.gif

ismanusis telefonas lotuliukas.gif o dieve brangus doh.gif jauciuos kaip pencininke lotuliukas.gif Pagrindines funkcijas greit "perkandau" bet kas toliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti