Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 12 18, 23:20)
Pūkita,eik tu sau su tokiais nuotykiais.  blink.gif  doh.gif Širdis gerklėn lipo skaitant.Brrr.

Šiandien darbe  menedžerė apdovanojo,namie žiūriu,ne man skrta dovana,kolegės vardas užrašytas. doh.gif Kaip elgtis?Grąžint ryt? g.gif

man pačiai buvo "smagu" kai sėdint darbe buvo laiko apmąstyti kas galėjo būti....Nu bet dzin, viskas gerai, kas gerai baigėsi...Noriu vyno biggrin.gif

Nu nežinau, gal nešk atgal, tavoji gal pas tą, kurios tu dovaną turi biggrin.gif

Ei, o ateivis kaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 18, 23:23)
Netekejusi trecia obuoli kerta  biggrin.gif ir masto ar jau eit miegot ar ne.

bigsmile.gif tai jau viskas bigsmile.gif 100% vėl netekėjus bigsmile.gif
Atsakyti
Pūkita,ryt būk atsargi,nedraskyk pusnų.
O ateivio nėr.Ryt bus savaitė kai važiuoja pokalbiui,toli žmogui važiuot,net dvi minutės kelio mašina nuo jo iki mano namų,tai dar ne viena savaitė praeis. laugh.gif

Atsakyti
lens.gif

Labas rytas

Pasirodo,mano akys blogai rodo,šiandien išstudijavau menedžerės raštą,ten ne Jane,ten love from ... doh.gif Būčiau sarmatos prisidarius. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 19, 10:32)
lens.gif

Labas rytas
Pasirodo,mano akys blogai rodo,šiandien išstudijavau menedžerės raštą,ten ne Jane,ten love from ...  doh.gif Būčiau sarmatos prisidarius. laugh.gif

Labas rytas, prajuokinai, kaip visada biggrin.gifD
Mane ima zarazos kazkokios sad.gif kalu arbata..
Pukita, negasdink, sniego tai vis daugiau ir daugiau..
Jauciu sventes bus tryse su mama namie, kazin ar cia vaziuot per tokius orus...
Atsakyti
Laaaaaaaabas dienas biggrin.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 19, 00:54)
Pūkita,ryt būk atsargi,nedraskyk pusnų.

O ateivio nėr.Ryt bus savaitė kai važiuoja pokalbiui,toli žmogui važiuot,net dvi minutės kelio mašina nuo jo iki mano namų,tai dar ne viena savaitė praeis. laugh.gif

Oi ne, Pukis saugiai namuose biggrin.gif mažajam kalėdinis šiandien, tai išeiginę pasiėmiau, siuvu uodegą prie kelnių lotuliukas.gif Pusnys liks saugios lotuliukas.gif

Nu bet ot ateivis g.gif keisto porūšio g.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 19, 10:32)
Labas rytas
Pasirodo,mano akys blogai rodo,šiandien išstudijavau menedžerės raštą,ten ne Jane,ten love from ...  doh.gif Būčiau sarmatos prisidarius. laugh.gif

lotuliukas.gif oi griūk negyvas lotuliukas.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 12 19, 10:38)
Mane ima zarazos kazkokios sad.gif kalu arbata..

Pukita, negasdink, sniego tai vis daugiau ir daugiau..

Neįsisirk 4u.gif

O dėl pusnų tai nieko nepakeisi g.gif teks vėžlio greičiu riedėt į darbą g.gif tikiuosi daugiau "karuselės" linksmybių nebus g.gif Nes šianakt visokių nesąmonių prisisapnavau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi baigiu tvarkyti mazges drabuzius sventei,o paciai kiek susiruosti doh.gif MB lengviausia atleks iskart po darbo ir viskas,o dar ryt y darba man doh.gif nusaukit mane doh.gif
Atsakyti
Pukitas, kokių nuotykių vakar turėjai unsure.gif Gerai, kad viskas laimingai baigėsi 4u.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 19, 00:23)
Netekejusi trecia obuoli kerta  biggrin.gif ir masto ar jau eit miegot ar ne.

O kur šampanas? blink.gif Obuoliais čia neprasisuksi hihihi.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 19, 11:32)
Pasirodo,mano akys blogai rodo,šiandien išstudijavau menedžerės raštą,ten ne Jane,ten love from ...  doh.gif

Oi prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 19, 13:56)
o paciai kiek susiruosti doh.gif

O ką gi tu taip ruošiesi, gal ir gi kokia snaige būsi per karnavalą?

Aš šiandien niekaip neprisiverčiu dirbti doh.gif žinau, kad darbų kalnas, kad rytoj sėdėsiu iki nakties.... ir vis tiek nesamonėmis užsiiminėju dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 19 gruodžio 2012 - 13:08
QUOTE(Mort @ 2012 12 19, 14:06)
Pukitas, kokių nuotykių vakar turėjai  unsure.gif  Gerai, kad viskas laimingai baigėsi  4u.gif
O kur šampanas?  blink.gif  Obuoliais čia neprasisuksi  hihihi.gif
Oi prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O ką gi tu taip ruošiesi, gal ir gi kokia snaige būsi per karnavalą?

Aš šiandien niekaip neprisiverčiu dirbti  doh.gif  žinau, kad darbų kalnas, kad rytoj sėdėsiu iki nakties.... ir vis tiek nesamonėmis užsiiminėju  dirol.gif

Liko:isimaudyti ,plaukus isitiesinti,,makiazas,isilyginti drabuzius,plius anksciau nueiti kad dukra paruosti,ir bus vualia biggrin.gif
viskas begu jau cool.gif
Atsakyti
Pukitas, siaubas blink.gif tikiuosi, daugiau tokių viražų neteks patirti 4u.gif
Aš šiandien saviškį pirmą kartą pas odontologą vežiau - klykė vos įėjus pro duris. Tiesiog pasižiūrėjo ant paprastos kėdės, kad yra dvi skylutės ir gali būt, kad pradės skaudėt- tai arba taisysim su narkoze, arba tikėsimės, kad nepradės skaudėt, kol duosis taisomas... doh.gif
pridaviau mašiną šiandien, teko "laimė" su visuomeniniu pasivažinėti doh.gif O namo nuo senelių grįžom pėsčiomis. Ėjom gal 40 min doh.gif O maniškiui dar visus sniego/ledo grumstus reikėjo apspardyt... Nusivariau nuo kojų....
Atsakyti
O pas mane šiandien romantiškas vakaras prieš pasaulio pabaigą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 19, 21:55)
O pas mane šiandien romantiškas vakaras prieš pasaulio pabaigą  lotuliukas.gif

romantika prie kompo? biggrin.gif

Aš ilsiuosi, nuo 8 ryto sėdėjau prie hobio, nelabai senai papusryčiavau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 19, 22:12)
Aš ilsiuosi, nuo 8 ryto sėdėjau prie hobio, nelabai senai papusryčiavau doh.gif  biggrin.gif

ka pusryciams pas tave? biggrin.gif
kas per hobis? 4u.gif
Atsakyti