Maniškės vaidinimas kalėdinis darželyje irgi per pasaulio pabaigą

Sveikos
tyngiu tynget
ryt pas mazge svente kaledu,eisiu suknele dabaigti apsiuti blizguciais,mes busim snaige
mane jau kaledu senis aplanke
siltas megstinis
Julioske

tyngiu tynget

Julioske

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 18, 13:45)
nu nafik! as tik isivaizduot galiu kiek tau strioko buvo!
tai, kad tuo metu pofik viskas buvo

Raimuk, o tu teptuka koki? paprasta, namini? Skirta piesimui naudojai? nes as pastoviai su krapstuku vargstu

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 16:15)
tai, kad tuo metu pofik viskas buvo
sakyciau nebloga patirtis vairavime
Tik va dabar kai jau suvokiu kuom viskas galejo pasibaogt...nekaip jauciuosi...Kai pamastau , kad jei puse minutes veliau mane sukti butu pradeje...furos mane butu sutrypusios...
Raimuk, o tu teptuka koki? paprasta, namini? Skirta piesimui naudojai? nes as pastoviai su krapstuku vargstu
O glaju kaip tolygiai padengei? 

glaju tai su arbatiniu sauksteliu dejau, glosciau glosciau na ir pasidenge padoriai. o sokalada, tai yra pirkti tu konditeriniu teptuku, arba siaip koki paprasta naudok.
patikrino berniukai mano ratus, o gi nieko, visiskai nieko
o remeli nauja numeriam sefas dave
Jezau kaip gerai....
Mamai paskambinau pasakyti...nes tokia nerami dusia buvo mano...nezinau kaip kitiems, bet as su mama kai pasneku man taip gera pasidaro, na visais buitiniais klausimais , ar siaip kai reikia patarimo
kazkaip lengviau palieka, tai va, kai mamai papasakojau savo ivyki lengviau ant dusios pasidare. Tik mama biski isigando, sako gerai, kad tik taip....
Kazin kaip namo reiks gristi....biski bijosiu
nors ne, jauciu kai sesiu zu vairo vel busiu kaip nauja
kazin vyno namie turiu
maciau maximoj -30 procentu, reiks uzsukt

Mamai paskambinau pasakyti...nes tokia nerami dusia buvo mano...nezinau kaip kitiems, bet as su mama kai pasneku man taip gera pasidaro, na visais buitiniais klausimais , ar siaip kai reikia patarimo

Kazin kaip namo reiks gristi....biski bijosiu

jus visa gal užpustė?
Kažin kur mūsų jauna, graži ir vėl netekėjus

Kažin kur mūsų jauna, graži ir vėl netekėjus

Klausykit, aš šiandien tikrai greit neužmigsiu
jūs visos ignoruojat? Ar kaip?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 22:49)
Aš ką tik parsivilkau iš pasimatymo

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 18, 22:52)
Aš ką tik parsivilkau iš pasimatymo
Su drauge buvau susitikus, ne su bernais - nesumaišykit 

tai koks čia blyn pasimatymas

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 19, 01:01)

Aš didelį darbą jaučiuos nudirbus, buvom šventėj. Eilinį kartą įsitikinau, kad mano vaikui žiauriai reikia į darželį...taip nori ir nemoka su vaikučiais bendraut...

Gavom dovanų, senelis užsiėmė, bet mano vaikas nedalyvavo

Paskuj su drauge kokteiliavom, vėl prisikirtau, parvežė man kūno kremą sakė bus oda visai šilkinė(ir taip nesiskundžiau), tai jau tepliosiu

Aš jau po aktyvios dienos.
Nusiplūkiau,dar vyno pakaliau taip neblogai su draugyte.
Imelda,matyt,užgėrė iš laimės.
Raimuk,nu ir vargo su briedžiais.
Turi kantrybės.Aš tai neturiu noro cackintis,prakepsiu cinamoninių bandelių ir vsio. 
Daluže,linksmai pasaulio pabaigą pasitiksim.
Spindi,o tu kada planuoji atiduot daržan vaiką?Ir maladiec savininkai,tikrai.Nesitikėjau.
Pūkita,eik tu sau su tokiais nuotykiais.
Širdis gerklėn lipo skaitant.Brrr.
Šiandien darbe menedžerė apdovanojo,namie žiūriu,ne man skrta dovana,kolegės vardas užrašytas.
Kaip elgtis?Grąžint ryt?
Ryt lauksiu D svečiuose,nori susveikint su šventėm mus,ką greito ir sveiko pasigamint?Koldūnų nesiūlykit,šiandien valgėm.

Imelda,matyt,užgėrė iš laimės.
Raimuk,nu ir vargo su briedžiais.

Daluže,linksmai pasaulio pabaigą pasitiksim.
Spindi,o tu kada planuoji atiduot daržan vaiką?Ir maladiec savininkai,tikrai.Nesitikėjau.
Pūkita,eik tu sau su tokiais nuotykiais.

Šiandien darbe menedžerė apdovanojo,namie žiūriu,ne man skrta dovana,kolegės vardas užrašytas.

Ryt lauksiu D svečiuose,nori susveikint su šventėm mus,ką greito ir sveiko pasigamint?Koldūnų nesiūlykit,šiandien valgėm.
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 19:54)
Netekejusi trecia obuoli kerta