Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Maniškės vaidinimas kalėdinis darželyje irgi per pasaulio pabaigą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tyngiu tynget biggrin.gif ryt pas mazge svente kaledu,eisiu suknele dabaigti apsiuti blizguciais,mes busim snaige biggrin.gif mane jau kaledu senis aplanke tongue.gif siltas megstinis thumbup.gif
Julioske 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 18, 13:45)
nu nafik! as tik isivaizduot galiu kiek tau strioko buvo!

tai, kad tuo metu pofik viskas buvo biggrin.gif sakyciau nebloga patirtis vairavime ax.gif Tik va dabar kai jau suvokiu kuom viskas galejo pasibaogt...nekaip jauciuosi...Kai pamastau , kad jei puse minutes veliau mane sukti butu pradeje...furos mane butu sutrypusios...

Raimuk, o tu teptuka koki? paprasta, namini? Skirta piesimui naudojai? nes as pastoviai su krapstuku vargstu lotuliukas.gif O glaju kaip tolygiai padengei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 16:15)
tai, kad tuo metu pofik viskas buvo  biggrin.gif  sakyciau nebloga patirtis vairavime  ax.gif  Tik va dabar kai jau suvokiu kuom viskas galejo pasibaogt...nekaip jauciuosi...Kai pamastau , kad jei puse minutes veliau mane sukti butu pradeje...furos mane butu sutrypusios...
Raimuk, o tu teptuka koki? paprasta, namini? Skirta piesimui naudojai? nes as pastoviai su krapstuku vargstu  lotuliukas.gif  O glaju kaip tolygiai padengei?  g.gif

glaju tai su arbatiniu sauksteliu dejau, glosciau glosciau na ir pasidenge padoriai. o sokalada, tai yra pirkti tu konditeriniu teptuku, arba siaip koki paprasta naudok.
Atsakyti
patikrino berniukai mano ratus, o gi nieko, visiskai nieko thumbup.gif o remeli nauja numeriam sefas dave biggrin.gif Jezau kaip gerai....

Mamai paskambinau pasakyti...nes tokia nerami dusia buvo mano...nezinau kaip kitiems, bet as su mama kai pasneku man taip gera pasidaro, na visais buitiniais klausimais , ar siaip kai reikia patarimo g.gif kazkaip lengviau palieka, tai va, kai mamai papasakojau savo ivyki lengviau ant dusios pasidare. Tik mama biski isigando, sako gerai, kad tik taip....

Kazin kaip namo reiks gristi....biski bijosiu biggrin.gif nors ne, jauciu kai sesiu zu vairo vel busiu kaip nauja lotuliukas.gif kazin vyno namie turiu g.gif maciau maximoj -30 procentu, reiks uzsukt lotuliukas.gif
Atsakyti
jus visa gal užpustė? g.gif

Kažin kur mūsų jauna, graži ir vėl netekėjus bigsmile.gif
Atsakyti
Klausykit, aš šiandien tikrai greit neužmigsiu g.gif jūs visos ignoruojat? Ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 22:49)
Klausykit, aš šiandien tikrai greit neužmigsiu  g.gif  jūs visos ignoruojat? Ar kaip?  g.gif

Aš ką tik parsivilkau iš pasimatymo smile.gif Su drauge buvau susitikus, ne su bernais - nesumaišykit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 18 gruodžio 2012 - 22:53
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 18, 22:52)
Aš ką tik parsivilkau iš pasimatymo smile.gif Su drauge buvau susitikus, ne su bernais - nesumaišykit  lotuliukas.gif

tai koks čia blyn pasimatymas wink.gif maniau jau bus ką pasakot bigsmile.gif ir nifiga, išdūrė...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 19, 01:01)
tai koks čia blyn pasimatymas  wink.gif  maniau jau bus ką pasakot  bigsmile.gif  ir nifiga, išdūrė...

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Aš didelį darbą jaučiuos nudirbus, buvom šventėj. Eilinį kartą įsitikinau, kad mano vaikui žiauriai reikia į darželį...taip nori ir nemoka su vaikučiais bendraut... unsure.gif
Gavom dovanų, senelis užsiėmė, bet mano vaikas nedalyvavo biggrin.gif užkandžių visokių visokiausių ir tėvams ir vaikams. Tuo Hašas ir patinka kaip darbovietė, tikrai jau šventėm nepagaili nieko, nėr dar sugadinti šeimininkai pinigų, vertina darbuotoją thumbup.gif man ten patinka, pirmas darbas, kai jaučiu, kad nenoriu paleisti bigsmile.gif

Paskuj su drauge kokteiliavom, vėl prisikirtau, parvežė man kūno kremą sakė bus oda visai šilkinė(ir taip nesiskundžiau), tai jau tepliosiu flirt.gif ir vaikui meškiuką, kurį reikia pačiam nuspalvinti bigsmile.gif padėjau po eglute, taip gražiai supakuota, jei nepastebės lauksim kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau po aktyvios dienos. karsta.gif Nusiplūkiau,dar vyno pakaliau taip neblogai su draugyte. thumbup.gif

Imelda,matyt,užgėrė iš laimės.

Raimuk,nu ir vargo su briedžiais. blink.gif Turi kantrybės.Aš tai neturiu noro cackintis,prakepsiu cinamoninių bandelių ir vsio. irnesakyk.gif

Daluže,linksmai pasaulio pabaigą pasitiksim.

Spindi,o tu kada planuoji atiduot daržan vaiką?Ir maladiec savininkai,tikrai.Nesitikėjau.

Pūkita,eik tu sau su tokiais nuotykiais. blink.gif doh.gif Širdis gerklėn lipo skaitant.Brrr.

Šiandien darbe menedžerė apdovanojo,namie žiūriu,ne man skrta dovana,kolegės vardas užrašytas. doh.gif Kaip elgtis?Grąžint ryt? g.gif

Ryt lauksiu D svečiuose,nori susveikint su šventėm mus,ką greito ir sveiko pasigamint?Koldūnų nesiūlykit,šiandien valgėm.

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 18, 19:54)
jus visa gal užpustė?  g.gif

Kažin kur mūsų jauna, graži ir vėl netekėjus  bigsmile.gif

Netekejusi trecia obuoli kerta biggrin.gif ir masto ar jau eit miegot ar ne.
Atsakyti