- Kodel moterys tiek daug laiko ir lesu isleidzia savo isvaizdai vietoj to kad rupintusi savo intelektu? - Todel, kad aklu vyru yra zymiai maziau, nei protingu. ------------------------------------------------------------------------------------------
- Ejau i virtuve uzgesinti sviesos. Atejau su dviem kotletais. Dabar noriu gerti - bijau eiti i virtuve.
-------------------------------------------------------------------------------------------- Tie kurie sako, kad nakti valgyti negalima, tegul pabando paaiskinti, kodel saldytuve irengtas apsvietimas.
Vienas iš Kristaus stebuklų. Eina Jėzus ir dvylika apaštalų vandens paviršiumi. Čia pradėjo atsilikti Judas. Vieną žingsnį žengė vandens iki kelių. Kitą žingsnį žengė iki juosmens. Pradėjo jis šaukti: Palaukit manęs! Aš skęstu! Jėzus atsisukęs jam ir sako: Atsibodai tu visiems jau. Ką negali kaip visi kojų ant akmenų pataikyti? Papildyta: Labai taktiškas įmonės vadovas pasikvietė pavaldinį: Gerbiamasis Jonai, aš tiesiog neįsivaizduoju, kaip mūsų firma gali išgyventi be jūsų, bet nuo kito pirmadienio mes pabandysime tai padaryti.
Net jei nuobodu ir neturi ką veikti, tai dar ne priežastis, kad pradėtum dirbti.
Mokytoja vaikų klausia: - Kas laiko save kvailais prašome atsistoti. Po kurio laiko Pertriukas atsistoja ir mokytoja klausia: - Petriuk,ko atsistojai? - Na žinot,kai jūs pati viena stovit kažkaip gėda pasidarė...
ŠIs senas, bet toks geras Mane labai nervindavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutės baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis". Tačiau jos apsiramino, kai aš joms tą patį pradėjau sakyti per laidotuves.
Viena salta ziemos diena skrido zvirblis,susalo ir nukrito ant zemes.Ejo pro sali karve,apsiko zvirbli.Zvirblis apsilo sude ir pradejo cirsketi.Bego lape netoliese,isgirdo zvirbli,paciupo ir suede. Reziume-ne kiekviens priesas,kuris tave apsika,ne kiekvienas draugas,kuris is sudo traukia,ir jei siltai sedi,necirskek
tik moterys gali suprasti, kodėl... Besiruošdama į darbą, skubėjimo akimirką užsitėškiau plaukų putų ant palaidinės. Paskutinio lašo taisyklė. Vyrai žino geriau. Pamaniau, ignoruosiu. Bet net dvi dėmės, aiškiai matomos, tamsios, pakabuko vietoje. Pakentėjau, kol baigiau tvarkytis plaukus, bet dėmės niekur nedingo, reikia persirengti, supratau. Priekabiai perstumdžiau pakabas, susiradau kitą palaidinę, persirengiau. Pasisukiojau prieš veidrodį, aiškiai matosi, reikia pasikeisti liemenuką, šitas dabar netinka. Viską nusirengiau, viską kitą apsirengiau. Geriau. Bet dabar batai netinka. Pasvarsčiau, gal tiek to, bet ne, pati juk visą dieną žinosiu, kad batai tai ne tie. Persiaviau. Nusipiešiau veido bruožus. Pasiurbčiojau arbatos prieš išeidama. Akis užkliuvo už pirmosios palaidinės, priekabiai apvarčiau nėra jokių dėmių, dingo. Aš jos norėjau juk iš pat ryto. Buvau ją suplanavusi. Nusirengiau antrąją, apsivilkau pirmąją. Supratau, kad liemenukas ne tas. Viską nusirengiau, viską kitą apsirengiau. Ryžtingai persiaviau batus. Pasiurbčiojau vis dar šiltos arbatos. Įsisegiau auskarus, pasikvėpinau, pasiėmiau rankinę, karštos arbatos puodelį į mašiną, jogos kilimėlį ir rūbus, nes vakare planuoju eiti į klasę, įsėdau į mašiną. Atsikėliau šeštą, išvažiuoju devintą. Vėluoju, žinoma. Imk ir paaiškink, kodėl.
Ryte nuskambejo Kinijoje pagalimintas zadintuvas. Rusas atsikele ir nuejo I vonia. Paziurejo I veidrodi ir pradejo valyti dantis Lenkijoje pagaminta pasta. Veliau rusas raktu uzrakino Vokietijoje pagaminta spyna. Isejas I lauka jis isedo I Prancuzijoje pagaminta masina. Pakeliui I darba uzsuko I McDonald's kavos. Privaziavo prie ofiso, islipo. Svediskas liftas pakele ji I 6 auksta. Pagaliau jis ofise. Ijunge Kinijoje pagaminta kompiuteri su JAV pagaminta OS. Nuejo I rusu puslapi ir parase komentara: patraukite rankas nuo Rusijos! Supuve Vakarai, mes esame galia!
JAV mokykloje vyksta istorijos pamoka. Mokytojas klausia mokinių: - Kas pasakė: "Duokit man laisvę arba leiskit man mirti"? Visi žiūri į mokytoją, tik emigrantas iš Rusijos Vasilijus pakelia ranka ir sako: - Patrikas Henris 1775 metais. - Šaunuolis, Vasia. Kitas klausimas - kas pasakė: "Valstybė yra iš žmonių, žmonių ir žmonėms"? - Abrahamas Linkolnas. 1863 metai, - atsako Vasia. Mokytojas žiūri į kitus ir sako: - Gėdykitės. Vasia ką tik atvažiavo į JAV, o jau geriau už jus žino istoriją. Mokytojas nusisuka į lentą, o iš klasės kažkas šukteli: - Rusai mane užkniso! Mokytojas piktai: - Kas tai pasakė? Vasia: - Ronaldas Reiganas, 1982 metai. Tas pats balsas iš klasės: - Ai, žinai, geriau jau čiulpk tu... Vasia: - Bilas Klintonas, 1997 metai.
- Esu suzaveta jusu jausmais. Jus su zmona kartu jau 50 metu, bet visada laikot ja uz rankos, kai vaikstot mieste. - Jei, as ja paleisiu, ji butinai ka nors nupirks.
Vienas kaimynas kitam: - Įsivaizduoji, kokia zyzla mano žmona: guliu sau ant sofos, žiūriu TV, lauke čiulba paukšteliai, saulyte šviecia, lapeliai skleidžiasi, o žmona vis tą patį: "Išnešk eglutę! Išnešk eglutę!"
Žmona rausiasi spintoje: - Petrai! - šaukia ji vyrui. - Prieš savaitę nupirkau knygą apie ilgaamžiškumą, o dabar nesugebu rasti. - Nesirūpink, - ramina vyras, - aš ją išmečiau. Labai jau tavo motina ja susidomėjo...
Guli senas žydas mirties patale,ir staiga iš virtuvės atsklinda nuostabus įdarytos žuvies kvapas.Pasišaukia anūką ir sako : -Joche,nueik pas senelę ir paprašyk,kad įdėtų žuvies... Anūkas nubėga ir tuoj grįžta atgal : -Senelė sakė negalima,viskas laidotuvėms