Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti V

Iš IT gyvenimo:

-Atleiskite, Jūsų slaptažodžio galiojimas baigėsi. Būtina pasirinkti kitą.
-rožės
-Atleiskite, slaptažodyje galimos tik lotyniškos raidės
-rozes
-Atleiskite, per mažai simbolių slaptažodyje!
-rozines rozes
-Atleiskite, slaptažodyje turi būti bent vienas skaičius!
-1 rozine roze...
-Atleiskite, slaptažodyje negali būti tarpų!
-1rozineroze
-Atleiskite, slaptažodyje turi būti bent 10 skirtingų simbolių!
-1susiktarozineroze
-Atleiskite, slaptažodyje turi būti bent viena didžioji raidė!
-1SUSIKTArozineroze
-Atleiskite, slaptažodyje neleistina keletas didžiųjų raidžių iš eilės!
-1SusiktaRozineRoze
-Atleiskite, slaptažodyje turi būti daugiau nei 20 simbolių!
-1SusiktaRozineRozeSulysTauISiknaJeiTuojPatNepatvirtinsiManoSlaptazodzio!
Atleiskite, toks slaptažodis jau užimtas!"...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Blondinė netyčia užtrenkė mašinos dureles, palikdama viduje raktelius. Laimei, paliko truputį pravirą langą. Taigi, nuėjo į artimiausią benzino kolonėlę ir paprase ten buvusio darbuotojo ilgos vielos, su kuria bandys išimti raktelius. Po kelių minučių į benzino kolonėlę įlekia vaikinas ir juokiasi, net žandai plyšta. Kolonėlės darbuotojas klausia, kas jį taip prajuokino, o šis atsako, kad blondinė, kuri bando viela išimti raktelius. Kolonėlės darbuotojas atsako, kad nemato čia nieko juokinga, kad čia geras sumanymas – viela išimti raktelius ir kad pirmą kartą sutiko tokią protingą blondinę.
- Taip – atsako vaikinas, bet mašinoje sėdi kita blondinė ir sako pirmai: “truputį į dešinę, truputį į kairꅔ!
Atsakyti
"Bet kuri moteris nori naujos sukneles. Bet uz viska labiausiai ji nori itilpti i sena."

"Nepykit, jei jusu kudikis jus prikele trecia valanda nakties. Greitai jus dziaugsites, kad jis tokiu laiku isvis yra namuose."

"Jei, ateis juoda diena, tai tegul ji ateina su juodais ikrais, juodais deimantais ir juodu BMW."

" Dirbu Turizmo agenturoj. Siandien gavau SMS is poilsiautoju: Dekojam uz puiku poilsi Turkijoj. Kazin, ar parasyti jiems kad jie atostogauja Egipte?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Einu gatve. Vasara. Oras - fantastiškas. Čia prisistato du policininkai:
- Labas vakaras, ką tik kai kas nutiko. Gal jūs, netyčia, būsite liudininkas?
Ir koks velnias mane už liežuvio tempė pasakyti jiems:
- Liudininku? Tai pagaliau nusprendėte įforminti savo santykius?..
Papildyta:
Paskaita. Griežtas dėstytojas grėsmingai žvelgia į auditoriją ir sako:
- Na, nuo ko pradėsime? Ko gero, pradėsiu nuo Onutės!
Iš galinių suolų kažkas šnabžda:
- Joo... Beveik visi nuo jos pradėjo...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 06 21, 19:36)
Kalbasi dvi moteriškės:
- Aš taip pat galėčiau būti graži! Bet, paprasčiausiai, nenoriu!

Čia tas pats kas:"aš turiu skonį, bet paprasčiausiia juo nesinaudoju"... Taip aš dažnai sakau įkyruoliam kurie bando mane atvesti į "teisingą" kelią lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamuoja depresija?Tada atsistok vonioje, užsidėk pėdkelnes ant galvos, o pėdkelnių kojas pririšk prie skalbinių virvės, lėtai vaikščiok po vonią. Tu - TROLEIBUSAS! Jeigu tuo metu užsidėsi slides, tu - TRAMVAJUS! Jeigu į vonią prisileisi vandens ir įmesi įjungtą feną, tai tu -ELEKTRINIS TRAUKINYS! o jeigu išjungsi šviesą, tu jau - METRO! O jei į vandenį įpilsi kerosino, tai gausis LĖKTUVAS, o jei tuo metu vandeny bus fenas, tai jau tada pipiec, tu - RAKETA:))
Atsakyti
Po mirties statybininkas atsiduria prie rojaus vartų. Čia Šv. Petras pasižiūri velionio dokumentus, biografiją ir griežtai atsisako statybininką įleisti į rojų.

Ką gi, statybininkas keliauja pragaran... Tačiau pragare viskas ne taip patogu ir gražu kaip rojuje. Netrukus statybininkas imasi darbo, kad tik būtų patogiau gyventi: įrengia oro kondicionavimo sistemą, tualeto prietaisą vandeniui nuleisti, sukonstruoja net eskalatorių. Statybininkas tampa gerbiamu pragaro gyventoju, jį visi mėgsta, sveikina už iniciatyvumą.

Netrukus apie pokyčius pragare išgirsta Dievas. Jis skambina pragaran Velniui.

- Na, tai kaip ten, apačioje, jūsų reikalai? - klausia Dievas.

- Puikiai, štai neseniai atsirado oro kondicionieriai, kanalizacija, eskalatoriai. Neaišku, ką čia tas mūsų aktyvus naujokas statybininkas dar sugalvos..., - atsako patenkintas Velnias.

Dievas susinervina, pradeda aiškintis, kodėl statybininkas atsidūrė pragare.

- Įvyko klaida. Jis neturėjo pas jus patekti. Grąžinkit jį viršun, pas mane, - reikalauja Dievas.

- Nėra net kalbos apie jokį sugrąžinimą. Aš labai patenkintas čia turėdamas statybininką ir niekam jo neatiduosiu, - atšauna Velnias.

- Sakau, siųskit tą savo statybininką pas mus arba... paduosiu į teismą, - nerimsta Dievas.

Velnias garsiai nusikvatoja ir šelmiškai atsako:

- Gerai, nėra problemų. Tik man labai įdomu, iš kurgi jūs ten, danguje, ištrauksite advokatą savo teisėms apginti...
Atsakyti
- Alio, brangusis ar parvesi mane namo?
- Ne.
- O, kodel?
- Su tais bateliais uz kuriuos sumokejai 2 tukstancius, kuriu kablukas yra 15 cm ir kurie sakei tokie patogus, kad net ju nejauti, pati pareisi. lotuliukas.gif
---------------------------------------
Zmona pasikviecia vyra i balkona. Iduoda ziuronus ir sako:
- Matai, ten septintam aukste ant spintos kabo kailiniai?
- Matau.
- Matai kokie?
- Matau, norkiniai.
-Tai va ir as tokiu noriu.
Vyras iduoda zmonai ziuronus ir sako:
- Matai, ka ten pirmame aukste zmona atsiklaupus daro vyrui?
- Matau.
-Tai, va. Pakol nebus pas mus kaip pirmam aukste, pamirsk apie septinta auksta. lotuliukas.gif
Объясняла гаишнику, что вчера была в других туфлях, поэтому права остались в другой сумке. Мужская логика разбилась вдребезги.

Vertimas: Aiskinau keliu patruliui, kad vakar buvau apsiavus kitus batelius, todel teises liko kitame rankinuke. Vyriska logika suduzo i sipulius. lotuliukas.gif
Pas moteri spintoj turi buti tiek rubu, kad ten netilptu meiluzis.
Jei nori pamatyti tokia paslaptinga sypsena, kaip pas Mona Liza, pasiklausk zmonos kur isleido tavo atlyginima.
Atsakyti
Moterys niekada nesusilygins su vyrais, kol jos nepradės vaikščioti gatvėje su plike, pilvu nuo alaus ir vis dėl to manyti, kad jos gražios
Po sekso.Jis:
- Mieloji, ar tu norėtum kada nors būti vyru?Ji.
- Ne, o tu?
Paprastas programeris kalba su vyr.programeriu:
- Klausyk, www.zarplaty.net
- www.kak.vsegda.net
- www.kakzhe.ya.domoy.po.edu
- www.pesh.com
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vaikšto mama su vaiku po zoologijos sodą ir sustoja prie pavianų. - Mama, mama, žiūrėk, pr... programuotojai! - sušunka vaikas. - Kodėl? - stebisi mama. - Taigi žiūrėk: susivėlę, nesiskutę ir ant užpakalio nuospaudos.
Atsakyti
- Ar tavyje yra kas nors gero???
-... Apetitas...
Atsakyti
- Kuom tu taip maloniai kvepi brangioji?
- Prancuziskais kvepalais kuriuos tu man padovanojai.
- As tau nedovanojau.
- Dovanojai, dovanojai. Paziurek i pinigine.

Утром не хочется идти на работу?

Откройте журнал "Forbes" и найдите там свою фамилию...
Не нашли?..
Тогда идите на работу! ...

Vertimas:

Ryte nesinori eiti i darba?
Atsiverskit zurnala " Forbes" ir raskit ten savo pavarde...
Neradot?..
Na tada eikit i darba! ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Grizta trecia valanda nakties namo visiskai girta zmona, su vienu batu rankoje, vyras atidaro duris ir klausia:
-Nori pasakyti ,kad as tave tokia ileisiu i namus?
O zmona jam:
- As grizau tik gitaros pasiimti.
Atsakyti