QUOTE(lasorita @ 2013 02 18, 22:46)
Sveikos!
Man vokiečių kalba jau nuo labai labai seniai patinka

net nežinau kodėl, bet visad jaučiau jai simpatiją. Kadangi visi mokslai baigti ir jaučiuosi nebetobulėjanti, mastau, kad galbūt dabar laikas praturtinti save kalbiniu atžvilgiu
Aišku tikslingiau būtų užtvirtinti rusų kalbos pagrindus, kuri gal net reikalingesnė darbe

bet nemiela man ji, o ir šiaip aplinkoj jos daug, nori nenori savaime mokaisi...
Tai va, dabar rezgu planą kaip įtikinti darbdavį, kad ši kalba pravers mano darbe ir man būtina jos mokytis

jei nepavyks, teks pačiai kažką organizuotis. Manau kursai + nemokamos interneto pamokėlės turėtų būt pakankamai efektyvu...
O kaip mokotės Jūs?
sveiki,
gal reikia pagalbos mokantis vokiečių kalbos?
dėsčiau prieš dekretą šią kalbą mokykloje... kai moki, tai atrodo nei sunku, nei ką
tik gaila, kad vien tik su šia kalba, jau nebeįmanoma rasti jokio darbo

jau ir po dekreto mokykloje nebeliks mano darbo vietos, nes net ir keli vaikai paisrinkę šią kalbą priverstinai nuvaromi į rusų pogrupį
bandžiau vienur darbintis, kur reikalinga pagrinde vokiečių kalba, deja, reikia greta stiprios ir kitos kurios nors kalbos.... todėl nusprendžiau atšviežinti dar ir savo anglų kalbos žinias ir mokausi kartu su drauge angliste per skype