Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

QUOTE(Pergalinga taika @ 2013 01 15, 23:46)
drinks_cheers.gif  kokia teisinga mintis,Jums leidus pasiskolinsiu

Na, ši mintis ne mano, o iš interneto, tai skolinkitės smile.gif
Atsakyti
per TV išgirdau:
Mes niekada nepasiduodame, tiesiog aplinkybės pasikeičia iš palankių į nepalankias smile.gif

Once is a mistake, twice is a choise
Vienas kartas - klaida, du kartai - pasirinkimas
Atsakyti

Aš ne viena. Vienatvė su manimi.
Atsakyti
Aš tau ne „Maxima“, kad apie viską pagalvočiau,
ne „Norfa“, kad būčiau praktiška,
ne „Cento“ , kad būčiau pigi,
ir ne „IKI“, kad būčiau visada arti namų,
bet galbūt aš „Rimi“ - tai ko nori Tu...
Atsakyti
Aš pikta... Ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos atsisėdau, dar ir nuskridau ne į tą pusę...

Kai tau blogai - džiaukis , nes galėjo būti dar blogiau . O kai tau bus taip blogai , kad blogiau ir būti nebegali - džiaukis , nes blogiau nebebus .
Atsakyti
Kai tu esi šalia man užima kvapą, ir negaliu ištarti nieko, ką noriu tau pasakyti. Tada, tyloje, man belieka tikėtis, kad mano akys kalbės už širdį.
Robert Sexton
Atsakyti
Gyvenimas – tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. — [B.A.Williamsas]
Atsakyti
Marketingo idėjos arba 15 knygų, kurias visi pirktų Lietuvoje:

15. "Kaip pragyventi už 1000 litų nepažeidžiant įstatymų"
14. Knygos pavadinimas neturi reikšmės. Svarbu, kad autorius – Andrius Mamontovas.
13. "Gauk algą nieko neveikdamas", autorius – Antanas Nedzinskas.
12. "Atsikratyk bet kokio gėdos jausmo", autorė – Asta Baukutė.
11. "30y1" arba "Kvaili paaugliai padarė mane milijonierium", autorius – One.lt savininkas.
10. "Pašmaikštavimai apie šiknas. Antra dalis", autorius – Vytautas Šapranauskas.
9. "Kaip nepasiduoti. Net jei žinai, kad praloši", autorė – Kazimira Prunskienė.
8. "Amžinos jaunystės paslaptys", autorius – Marijonas Mikutavičius.
7. "Marozų prikolai su rusiškais keiksmais", autorius – Algis Ramanauskas-Greitai.
6. "Mano nagučei swarbesni už tawo givenima", autorės – visos Olialia mergaitės.
5. „Gal ir suklydau“, autorius – Arūnas Valinskas.
4. „Lenkijos žemėlapis“ .Mastelis 1:500000, pažymėti prekybos centrai.
3. "Aš atsibodau net pati sau", autorė – Natalija Zvonkė.
2. "Kaip pragyventi už 500 litų apeinant įstatymus".
1. "Tūkstantis ir viena vieta emigruoti".
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2013 01 17, 22:45)
Kai tu esi šalia man užima kvapą, ir negaliu ištarti nieko, ką noriu tau pasakyti. Tada, tyloje, man belieka tikėtis, kad mano akys kalbės už širdį.
Robert Sexton

wub.gif wub.gif

Šiame pykčio, kvailumo, nepasitikėjimo ir abejonių pasaulyje, kurį vadiname gyvenimu, yra tik viena, dėl ko verta gyventi, tai tikra ir labai stipru….tai – meilė…
Atsakyti
“If you want to live a happy life, tie it to a goal. Not to people or things.” -Albert Einstein

Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy.
Atsakyti
A person came to Love's door and knocked.
"Who's there?"
"It's me."
Love answered, "Go away."

That person went wandering for years, and sought for love.
Nothing but heartbreak and disappointment.

Growing old and learning from experience, the person returned, walked up and down in front of Love's house,

gently knocked.
"Who is it?"
"You."

Love then says "Please come in"

(Adapt from Sufi love story)

wub.gif
Atsakyti
Juk susitarėm, kad prie nelietuviškų sentencijų pridėsim ir vertimus!
Atsakyti