Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 19, 15:14)
Juk susitarėm, kad prie nelietuviškų sentencijų pridėsim ir vertimus!

negi net is anglu k? blink.gif 4u.gif

Vyras paklausė išminčiaus, kodėl moterims taip dažnai skauda galvą. Išminčius atsakė – galvą skauda moterims nuo silpnų vyrų, nuo stipraus vyro moteriai galva sukasi...
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2013 01 19, 22:17)
negi net is anglu k? blink.gif  4u.gif

iš bet kokios kalbos. nevisi tą anglų moka,tai pirma. gogle transleitas levai verčia-tai antra.
Atsakyti
- Visi vyrai vienodi! Bobut, jam tereikia man kartą pasakyt „Labas“, ir aš jau žinau kaip jis elgsis toliau, kokius juokelius laidys, kaip šypsosis, kaip liesis, kaip barsis ir kaip išeis.

- Tu neteisi, anūkėle. Visi vyrai skirtingi. Tiesiog moterims patinka tam tikras tipažas.

Jei tau patinka kuklūs, „naminiai“, tada nėra ko stebėtis, kad vėl pasitaikė nuoboda, kuris niekur nenori eiti iš namų.

Jei tu renkiesi vyrus „kompanijos siela“, tai nesistebėk, kad teks juo dalintis su draugais, o neretai ir su kitom jo draugėm.

Jei mėgsti romantikus, tai būk pasiruošus ne tik žvakėms, eilėms ir šampanui, bet ir laikas nuo laiko užplaukiančioms depresijoms, kurias jis vadins „kūrybinėm krizėm“.

Renkiesi vyrus už kurių gali būt „kaip už sienos“ – nesistebėk, kad tarp tų sienų nerasi durų į laisvę.

Moterys renkasi panašius vyrus, o po to stebisi, kad jie visi tokie vienodi.
Atsakyti
Būti vienam yra daug geriau nei būti su kažkuo netinkamu... kartais tie, kurie skrenda vieni - turi stipriausius sparnus.
Atsakyti
Kiekviena meilė nori būti amžina, ir tai yra jos amžina kančia

Nemoku padoriai groti nei pianinu,nei gyvenimo klavišais.Niekada to nemokėjau,visuomet per daug skubėjau,visuomet per daug nekantravau,visuomet kas nors sukliudydavo,visuomet melodija nutrukdavo.Bet kas iš tikrųjų moka groti?

Galų gale visi prisiminimai liūdni, nes vienaip ar kitaip yra susiję su praeitimi.

Meilėje mes apskritai per daug klausinėjame, o jei dar imame reikalauti išsamių atsakymų - ji greit išgaruoja.

Kas yra vienas, to niekas negali palikti.

Cinizmas - tai nuoširdumas, tik su minuso ženklu.

E. M. Remarkas

Iš kur mes galime žinoti, kas yra mirtis, kol mes nežinome, kas yra gyvenimas

Jeigu idėja iš pirmo žvilgsnio neatrodo absurdiška – ji yra beviltiška.

Aš niekad nepagalvojau apie ateitį. Ji pati ateina pakankamai greit.

Atsakyti
Net jei aš kiek ir skundžiuosi, – sako širdis, – tai tik todėl, kad esu žmogaus širdis, o žmonių širdys tokios. Jos bijosi įgyvendinti didžiausias savo svajones, nes mano, kad nėra jų vertos arba kad nesugebės jų realizuoti… Kovok už savo svajones ir tavo svajonės kovos už tave. “ Paulo Coelho

…Svajonės, svajonės…Kaip dažnai į jas žiūrime skeptiškai. Ir visai be reikalo.
Visus pasaulio žmones galima suskirstyti į dvi grupes pagal jų tikėjimą sėkme: vieni, kurie sako, kad sėkmė priklauso nuo zodiako, likimo, kitų dalykų, kurių žmogus visiškai negali pakeisti, nes gyvenimas teka pagal kažkieno kito iš anksto parašytą scenarijų. Ir antra visuomenes puse- kuri šventai tiki, kad žmogus pats kuria savo gyvenimą ir yra 100% atsakingas už savo sėkmę. Spėkite, kuriai žmonijos pusei priklauso daugiau įspūdingų pasiekimų, sėkmingai įgyvendintų svajonių? Jei studijuosite sėkmingiausių žmonių biografijas - lengvai įsitikinsite, kad absoliuti jų dauguma antrosios grupės atstovai. Dar Sokratas yra pasakęs: "Jeigu tikrai nori patekti į Olimpo kalną, neabejok, kad kiekvienas žingsnis veda tave jo pusėn - ir to bus gana." čia ne kas kita, kaip išminčiaus patarimas, kurį taikydamas bet kuris žmogus anksčiau ar vėliau pasieks tai, ką užsibrėžęs. Aiškiai įvardinti savo svajones tai pirmasis žingsnis i laimingesnį gyvenimą. Jei nėra svajonių - nėra vardan ko kiekvieną rytą keltis iš lovos.
Nepainiokime norų ir svajonių. Norai konkretesni, ne tokie romantiški ir dažniausiai įvykdomi. Svajonės kitokios. Jos lyg žvaigždės, suteikia laimės, net nepasiekiamos. Gal niekad ir nepamatysi, kaip iš dangaus krenta mažas šviesuliukas, bet žinosi, kad taip gali atsitikti, ir to lauksi kiekvieną vakarą…Ir niekada nepyksi ant žvaigždės, kad ji nenukrito – kaip nepyksi ant savo slapčiausių, bet dar neišsipildžiusių svajonių.
Mes, moterys, labiau linkusios svajoti. …Mes, lyg drugeliai svajodamos pakylame . Lyg drugeliai ir mūsų svajonės – lengvos, plasnoja švelniai ir maloniai. Jos kaip rožės, kerinčios ir kvapnios, kaip žibutės, mažos ir nekaltos, kaip saulė, didelės ir karštos, kaip žvaigždės, nepasiekiamos ir šaltos. Ir aš noriu turėti sparnus. Sparnus, panašius į drugelio, lengvus ir spalvotus. Tada pati galėčiau kaip drugelis skraidyti virš pievos, aplankyti kiekvieną gėlės žiedą, įkvėpti jo aromato, paragauti žiedų nektaro...pajusti tą laisvę, lengvumą, susiliejimą su gamta…
Niekada nesiliaukime svajojusios…Ir niekada neatsisakykime savo svajonių - šviesių, didelių, iki pat dangaus… Nenubaidykime savo svajonių ir jos lydės kiekviename žingsnyje. O kažkada ateis laikas ir suprasime, kad jos visai čia pat, beveik ant lėkštutės padėtos liūdi ir laukia, kol jas pasiimsime. Reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėti. Keistuolių teatro aktoriai taip sakė, atsimenate? Svajonės yra taip arti, kad jų net nepastebime. Pamatykime jas, priimkime sušildykime , ir jos išsipildys!

Milda Le

( Panaudotos citatos iš D.Cibonio ir I.Ilgiuvienės straipsnių)
Atsakyti
,,Atsiprašymas visai nereiškia, kad kažkas teisus, o kažkas ne. Tai tiesiog reiškia, kad santykiai vertinami labiau nei nuosavas išpūstas ego.''
Atsakyti
kiekviena gilė, turėdama palankias sąlygas, gali tapti dideliu ąžuolu, o kiekvienas žmogus, nors turėtų ir nepalankias aplinkybes, jeigu tik jis nori, gali tapti dideliu žmogumi.
-- Orison Swett Marden, "Kelias į pasisekimą"
Atsakyti
Motinos Teresės išmintis užburia savo tikrumu: su muzika ir gėlėmis...
Atsakyti
- "Kur aš turėčiau purkšti kvepalus?",- paklausė jauna mergina.
- "Ten, kur nori būti pabučiuota."
-- Coco Chanel
Atsakyti
Geras vyras gali priversti tave jaustis visada seksualia,stipria, nepakartojama ir galincia, ,,uzkariauti,, visa pasauli.......Oi,atleiskite..........tai vynas....Tai daro geras VYNAS !!! smile.gif))
Atsakyti
Kartais taip norisi kai kurioms asmenybėms karūną ant galvos su kastuvu pataisyti. blush-anim-cl.gif
Atsakyti