Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Net ir pačioje mažiausioje balutėje gali atsispindėti dangus.
Atsakyti
Draugus mes renkamės patys, bet geriausius - atrenka laikas.

Dažnai pačius nuoširdžiausius jausmus mes išsakome juokaudami, kad niekas nesuprastų, jog tai tiesa..

----------------------------------------------------------------

Parašai jam ir jis neatrašo. Jis tikriausiai buvo taip nudžiugęs, kad jam parašei, kad net nualpo.

Geriausi metai mano gyvenime? Pirmi trys. Po to viską prisimenu.

Atsakyti
Mūsų gyvenimai nėra mūsų pačių. Nuo įsčių iki kapo mes esame surišti su kitais. Praeitimi ir dabartimi. Ir kiekvienu nusikaltimu, bei kiekvienu gerumu mes kuriame savo ateitį.
Atsakyti
Kelias, vardu "vėliau" - veda į šalį, vardu "niekada".
Atsakyti

Turėti žmogų, kuris galėtų tave stipriai apkabinti, - geriausias vaistas, koks tik gali būti.
Atsakyti
"Iš kur žmogus gali žinoti, kas jis? Juk visi nešiojamės savyje kitą, nepažįstamą save, kuris nelauktai mus apstulbina, priversdamas daryti tai ko nenorime." (R.Oldingtonas "Visi žmonės priešai")
Atsakyti
Norėčiau būti vaiku, nes nubrozdinti keliai užgyja greit, žymiai greičiau nei sudaužyta širdis....
Atsakyti
Viskas darosi aišku. Norėčiau, kad galėtum pamatyti šį skaistumą. Nesijaudink, viskas gerai. Viskas tobulai, prakeiktai puiku. Dabar suprantu, kad visos ribos tarp triukšmo ir garso yra įsigalėjusios nuo seno ir laukiančios, kada bus peržengtos. Bet ribą galima peržengti tik tada, kai tu pats suvoki, jog tai darai.
Akimirkos, kaip ši, aš galiu jausti tavo širdies plakimą taip pat aiškiai, kaip ir savąjį. Ir žinau, kad atsiskyrimas yra tik iliuzija. Mano gyvenimas plečiasi daug toliau už visų ribų.

,, Debesų žemėlapis "
Atsakyti
Nėra tokių žmonių su kuriais visad lengva gyventi, bet yra tokių - su kuriais norisi įveikti visus sunkumus..
Atsakyti
"Nusileisti kol dar nesi apsisprendęs, galima. Bet jeigu imsi pats sau nuolaidžiauti, tai greitai liksi banalus..."
Atsakyti
"Kartais gali laimėti tik pasiduodamas."
Atsakyti
Merginai reikia nedaug, tik dėmesio - NUOLATINIO DĖMESIO.

Visada pasakyk mylimam žmogui kaip jį myli - tas kuris padarė tave laimingu nusipelnė tą žinot.

Kiekviename naujame žmoguje ieškome tų žmonių, su kuriais daugiau niekada nebūsime kartu.

Mylėk ne tą, kuris kalba gražius žodžius ir žada aukso kalnus, o tą, kuris rūpinasi ar šiltai apsirengei ir ar laiku nuėjai miegoti.

Kad ir kaip mes vienas ant kito pyktume, niekada neleisiu kentėti tam, kurį myliu.

Svarbiausia - tikėti savimi. O kitų nuomonė juk keičiasi kasdien. smile.gif)

O tu nebijok. Juk kada nors skausmas praeis, ašaros išdžius, o prisiminimai liks ten kažkur giliai. Giliai praeityje.smile.gif

-Tu mane myli?
-Tu sėdi mano namuose, apsivilkusi mano marškinius ir valgai mano keptas bulves. Tau dar klausimų kyla?

Nėra svarbu būti laimingu amžinai. Svarbiausia būti laimingu dabar.

Meilė – kai nesvarbu, girtas tu ar blaivas, bet visada skambini tam pačiam žmogui.

Niekada nieko nelauk ir nestovėk vietoje. Kam reikia - tas Tave pasivys.

Protingos panelės - neturi vaikinų, nes joms reikalingi vyrai.

„Laikas gydo“ – gražiai skamba. Bet tada, kai tau yra tikrai blogai, tas laikas klastingai sustoja.

Sugrįžk iš vakar ir būk mano rytojus.

Atsakyti