Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su MB giminaičiais

nežiūrėjau ir nežiūriu svetimų vaikų be tikrai ypatingo reikalo, bet ir saviškių niekieno neprašau žiūrėt biggrin.gif jau kai saviškius planavom, žinojom su MB, kad juos auginsimės patys ir auginamės biggrin.gif dėl nelygiaverčių santykių tai čia tik asmeninės šeimos problemos, kažkuris nesugebat pasakyt ne, tarpusavyje nerandat kompromiso, kažkuris nepaiso kažkurio interesų - spręskitės savo šeimos problemas... nebeliks su gimine, nes tiesiog išsispręsit jas...
mūsų atveju buvo tokia nemaloni situacija, kad... atvažiuodavo neperspėję į svečius... man tai visiškai nesuvokiama, man namai yra mano tvirtovė, o ne pravažiuojami namai... yra problema, yra ir sprendimas... porą kartų atidariau duris su rankšluosčiu ant galvos ir mini chalatėliu... iššokau iš vonios... va jau daugiau kaip dešimtmetis tokių pokštų neatsitinka biggrin.gif atvažiuodavo į svečius ir puola tikrinti spintų, spintelių... specialiai pridėjau stringų, prezervatyvų, lubrikantų neįtikėčiausiose vietose... patys žviegdavom su MB iš juoko, kol surankiojom iš visų lentynų... užteko vieno karto biggrin.gif pasivaišindavo patys baro turiniu ir net namo įsimesdavo blink.gif mes mėgėjai kolekcionuot gėrimus, svečius pavaišint, patys galima sakyt išvis nevartojam, tai kolekcija nemaža ... užtaisėm 'dovanėlių' - nebereikėjo ir t.t. ... porą metų vargom, paskui per metus kažkur ir išsiauklėjom biggrin.gif tiesa tarpusavyje visada sutardavom ir greitai rasdavom su MB sprendimus biggrin.gif
ir esam dabar patys mylimiausi svečiai ir pas mus visi tuntu ir gražu ir nereikia pyktis nei mums tarpusavyje nei su giminėmis biggrin.gif

Atsakyti
porą kartų atidariau duris su rankšluosčiu ant galvos ir mini chalatėliu... iššokau iš vonios... va jau daugiau kaip dešimtmetis tokių pokštų neatsitinka biggrin.gif atvažiuodavo į svečius ir puola tikrinti spintų, spintelių... specialiai pridėjau stringų, prezervatyvų, lubrikantų neįtikėčiausiose vietose... patys žviegdavom su MB iš juoko, kol surankiojom iš visų lentynų... užteko vieno karto biggrin.gif

Geras budas atpratinti kisti nosi kur nereikia 4u.gif
MB gimine draugiska, kol vaiku nera tai ir tevai nelabai kisasi, nujauciu, kad veliau bus kitaip, bet tikiuosi viskas issispres. Nereikia uzleisti savo poziciju ir neleisti uzlipti ant galvos smile.gif
Atsakyti
Santykiai su MB giminaiciais tragiski doh.gif ,jau nebendraujam 2 metus doh.gif
Atsakyti
Puikūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 04 03, 09:50)

Gal kad MB tevukai ir seserys(isskyrus viena sese,nutekejusia i Lietuva,bet ne visai arti musu)gyvena Italijoje( tevukas- italas, mama- rome), nedaznai matomes,tai kaip ir puikus( ypac- su MB mama,nes tera tik zentai,o cia- marti).Siek tiek yra problemu su ta sese,gyvenancia Lietuvoje- bet viskas nera ziauraus lygio.Issprendziame,kas bebutu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 16, 17:18)
Spėju, kad jis nemano, kad kažkas kišasi. Jam tai nėra kišimąsis. Tai tiesiog šeimyniški prioritetai. Reikia kažkaip laviruoti, bet jis pyksta, kai bandai koreaguoti jų įtaką. Kažkokiu būdu reikia tempti antklodę savo pusėn, nes giminaičiai pripratę, kad yra misteris Properis cool.gif Patogu. Naudojasi, jūsų planų sąskaita.

ES, aš tokia pati, nesiseliojanti 4u.gif Ir žinau ką reiškia įkyri anyta - generolienė karsta.gif Jei nori suprasti, kaip būna saldu, tai man tenka su ja pagyventi ir mėnesį, po vienu stogu ir dar be vyro, nes jis bėga nuo jos, turi n reikalų, "suplanuotas" komandiruotes. O aš deja neturiu kur bėgt, juk nepaliksiu jos vienos 4u.gif Visa laimė, kad labai toli gyvena laugh.gif Pasiguodžiau ax.gif

man tai patinka anyta va mes turimseimu tradicija kerpam koju nagus ie drin drin darom smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepia pavasariu @ 2013 05 29, 20:33)
man tai patinka anyta va mes turimseimu tradicija kerpam koju nagus ie drin drin darom smagu thumbup.gif

nieko nesupratau, ką jūs darot su tais nagais??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo vyro seima esu maciusi tik per skaipa , tiek to musu bendravimo.
mama nekalba mums jokia bendra kalba, tai su ja esu persimetus tik pora zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Nu nesusilaikau nepakomentavus blush2.gif
Čia kažkaip daug tragedijų iš nieko pridaryta. Na pvz paprašė vaiką padabot, tai kas čia tokio? Gi neliepė, nevertė, o paprašė, atsisakai ir viskas. Kitąkart prašys vėl atsisakysi arba sutiksi. Juk matosi, kad giminė artimai bendrauja ir vieni kitiems padeda, tai reik suprast, kad jiem natūralu pirmiausia savus apskambinti ir paprašyt padabot vaiką. Ir kai tėvams padėjo namą statyt. Jei jau vaikai tėvams negali padėt vardan pvz pagulėjimo prie jūros doh.gif Žodžiu daug ką duoda paties žmogaus požiūris į situaciją 4u.gif Taip, sutinku, kad yra ribos ir jos braižomos su laiku. Kartu pagyvenus trumpą laiką visko nenumatysi ir nesureguliuosi. Bet viską reikia daryti gražiai. Ne, ne lipšniai ir saldžiai, bet gražiai ir civilizuotai. Na labai man negražiai skamba tas išėjimas kitur kai namuose svečiai schmoll.gif Viena yra susitarti/išmokyti, kad iš anksto tartųsi (o ne tik perspėtų) dėl atvažiavimo į svečius, bet kas kita demonstratyviai išeiti ar nedalyvauti bendravime. Jei antra pusė akivaizdžiai verda tame giminiavimesi ir su tuo žmogum planuojama ateitis, tai tikrai kvaila yra principingai ožiuotis, kad kiti laikytų susiraukėle. Aš pati iš tokios giminės, tai žinau, kad tokios smulkmenos kai rodaisi pasikėlus ilgam įstringa ir dėl tokių dalykų artimi žmonės pykstasi. Taigi pirmiausia reikia aiškintis su savo antra puse, ieškoti pusiausvyros bendravimuose, įvesti "šventą" laiką skirta tik dviems, kurio negalima atšaukti, kad ir tvanas, "dresiruoti" giminaičius dėl atvažiavimų...kitaip nieko nebus, nes atsiskyrimas ir išėjimas kitos pusės interpretuojami kaip nepagarba, pasikėlimas.
O šiaip įdomu kaip santykiai klostosi, kad per 2 metus viskas buvo gerai, nereikėjo nei vaikų žiūrėti, nei namų statyti, o apsigyvenus kartu įgautas naujas statusas ir viskas aukštyn kojom... Kažin kaip autorei sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Su vyro tevais sutariam labai gerai kaip ir su broliais,sesem,su tolimesniais giminaiciais tiek kiek reikia,bet nesam ne su vienu kada susipyke
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kiek pazystamu vardu biggrin.gif
Na manes tai netenkintu toks vyro elgesys ir bendravimas su visa gimine schmoll.gif
O mano santykiai su uosviais "idealus" biggrin.gif Viskas grazu, saldu, bet tiek is ju tiek is manes tai tik aktoryste biggrin.gif Nesakau, kad tai gerai, bet gal geriau nei pestis ax.gif
Atsakyti