Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

Bet kad pavydo daug aplink tai sutinku, tik as su juo kol kas nesusiduriau akis i aki biggrin.gif
[/quote]
Pasisekė tau...Aš pvz visų pirma pastebėjau, kad aplinkiniai pradeda skaičiuoti išleidžiamus pinigus, paskui pradeda vapėti, kad vestuvių iš vis nereik...Dauguma iš draugų sako, kad ir taip gyventi galit...Na tipo sako, ar jūms ir be vestuvių blogai buvo? Kam tai, ką pakeis tie parašiukai ir pan. Pakui aš dar ir pati esu labai atsakingas žmogus, o čia dar atsakomybė ir už šalia esanti žmogu... g.gif
Nežinau, gal kitiem kitaip, o man tai taip ax.gif
Atsakyti
[quote=Ssvaja,2005 08 26, 15:32]
Bet kad pavydo daug aplink tai sutinku, tik as su juo kol kas nesusiduriau akis i aki biggrin.gif
[/quote]
Pasisekė tau...Aš pvz visų pirma pastebėjau, kad aplinkiniai pradeda skaičiuoti išleidžiamus pinigus, paskui pradeda vapėti, kad vestuvių iš vis nereik...Dauguma iš draugų sako, kad ir taip gyventi galit...Na tipo sako, ar jūms ir be vestuvių blogai buvo? Kam tai, ką pakeis tie parašiukai ir pan. Pakui aš dar ir pati esu labai atsakingas žmogus, o čia dar atsakomybė ir už šalia esanti žmogu... g.gif
Nežinau, gal kitiem kitaip, o man tai taip ax.gif
[/quote]

Tai jus turbut gyvenate kartu? Taip supratau? Gal todel sumascius susituokti tiek kalbos visiems atsirado? g.gif
Mes negyvenam kartu, tai vestuves kaip ir toks ivykis nuo kurio prasidetu musu tikras bendras gyvenimas, uztat ir nesitikiu kazkokiu repliku ar atkalbinejimu, o dar geriau pamokslu, jog vestuviu daryti nereikia unsure.gif
Atsakyti
Aj bet cia manau beprasmiska bandyti kazka suprasti, nes pas kiekviena kitokia situacija ir kitokia aplinka g.gif
Atsakyti
Va ir mane jau pamazel apninka depresija cry.gif Bijau...ir bijau ne paciu vestuviu, o gyvenimo kartu...su anyta blink.gif .Ech..kaip as pavydziu toms kurios gali dziaugtis savo seimyniniu gyvenimu gyvendami atskirai nuo tevu. Ir kazkodel vis dazniau lenda mintys i galva-ar tikrai JIS tas mano vienintelis, ta mano antroji pusele g.gif blink.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(safara @ 2005 08 26, 15:44)
Va ir mane jau pamazel apninka depresija cry.gif Bijau...ir bijau ne paciu vestuviu, o gyvenimo kartu...su anyta blink.gif .Ech..kaip as pavydziu toms kurios gali dziaugtis savo seimyniniu gyvenimu gyvendami atskirai nuo tevu. Ir kazkodel vis dazniau lenda mintys i galva-ar tikrai JIS tas mano vienintelis, ta mano antroji pusele g.gif  blink.gif  cry.gif

brangioji , visoms taip buvo ir bus (aisku su anyta ,tai cia tau ne kas blink.gif )as ir nenoreciau ,bet apie ja dabar turi maziausiai galvoti smile.gif ,galvok apie save tik ,kokia tu busi grazi ta diena ,uzsisakyk priesdepresini masaza tongue.gif (as tai dariau 10 dienu vaikscioja pas masaziste ) oi kaip patiko wink.gif ) tai va ,anytos ner esi tu ir tavo vyras busimasis biggrin.gif kai jau susituoksit ,ir ziuresi jam i akis prie altoriaus suprasi kad jis tas zmogus mirksiukas.gif pamatysi smile.gif as netgi vaziuodama i baznycia pradejau galvoti oi oi gal nebevaziuoti ,tai greit ikaliau sampaniuko taure kad smegenys prasviesetu smile.gif ,bet va jau vede daugiau kaip menuo ,ir galiu pasakyti net santykiai pagerejo musu thumbup.gif ir manu kad tai tas vyras su kuriuo praleisiu savo gyvenimeli smile.gif
tai zodziu depresuokites ir toliau nes tai neisvengiama biggrin.gif tik padekit pacios sau ,nepasenkit is depresijos iki vewstuviu ,po to ne kokios nuotakos busit wink.gif
oi gudruole as patareja xexexex ,neseniai vaiksciojau pati perluzusi kaip drebule xaxaxa ... stiprybes jums ir LABAI GRAZIOS SVENTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
ash labai nervinausi priesh vestuves, atrode visks bus blogai, sapnavau kosmarus pykausi su jaunikiu, liumbiau, pradejau abejoti ar teketi kai jau buvo nervinio ishsekimo kulminacija. bet dziaugiausi kad turiu toki vyra kuris tais kritiniais momentais suimdavo mane i rankas, nuramindavo po gincu su tevais, nes i viska labai jautriai regavau. vestuves buvo pries savaite, o praejo kaip nuostabi akimirka, aishq buvo ir kuriozu. taciau ish vakaro abu kartu susitarem, kad ryt bus tik musu svente ir kad i jokias nesamones nekreipsim demesio, kad neleisim kitiem gadinti mums nuotaikos, nes si diena priklauso mums. taip ir padarem. po to ishvaziavom medaus pakopineti ir viskas gryzo i savo vietas vel taip pat gerai sutariam ir labai dziaugiames vienas kitu. taip kad patarciau ir jums ta diena i viska nusispjauti ir dziaugtis savo mylimu zmogumi smile.gif
Atsakyti
as ir labai bijojau vestuviu....bojojau kad kazkas bus ne taip schmoll.gif
visa nakti pries vestuves nemiegojau...
Atsakyti
Mes tuokiames rugsejo men. as tiksliai zinau, kad JIS skirtasis man!!! biggrin.gif Ir esu tikra jo jausmais, kartu esame jau 6-ti metai, gyvename kartu 4-erti.

Noreciau suzinoti, ar bijojote kazko giliai sirduteje pries vestuves, nes kazkoks nerimas mane kankina, gal del to, kad taip uzdelsem, nepaskubejom, kaip dauguma, susituokti po pusmecio draugystes; o gal tai tik priesvestuvinis virpuliukas, budingas daugumai, bet liko dar tiek daug laiko, o laukiu to labai wub.gif
Atsakyti
[FONT=Arial] sveikute kulka ax.gif na manu toks nerimas kankina ne tave viena smile.gif paprasciausiai gal kai daug apie tai galvojame t.y vestuves tai kyla kvailiausiu ir idomiausiu minciu ir jausmu.juk to laukiame taip ilgai o kai jau tikrai zinai kad ne uz kalnu ta didzioji svente suima nerimas.na ne ta prasme kad nezinai ar tas zmogus tau skirtas o manau todel kad paprasciausiai pradesi nauja gyvenimo etapa kaip -iene o gal tiesiog nuo visu tu planavimu galva susisuka:D as irgi su savo busimu vyru jau beveik dveji metai kartu.jau metus kartu gyvename.taciau ir man kartais toks kvailas nerimas uzeina blush2.gif tai turbut naturalu visoms busimoms nuotakoms. biggrin.gif
Atsakyti
Nerimo dėl to, ar esame skirti vienas kitam tikrai nėra.
Nerimas tik dėl šventės:) kad viskas smagiai pavyktų ir pan.smile.gif
Atsakyti
visada buna tas nerimas, tik ne del to ar tinki vienas kitam, nes jeigu jau nusprendi tuoktis,m tai tikrai zinai ,akd tas zmogus atvasis pasaku princas, tik tas nerimas, kaip viskas pavyks, jauduliukas, ar patiks tavo pasirinkta suknele, sukuosena ir makiazas, mansis buvo nemates, tai kai pamate is kart ziurejau i akis ka galvoja, bet aciu dievui as jam laab ilaab igrazi buvau, taip sake, jau vakare kaiplikom vieni du blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tunisija @ 2006 02 14, 12:57)
visada buna tas nerimas, tik ne del to ar tinki vienas kitam, nes jeigu jau nusprendi tuoktis,m tai tikrai zinai ,akd tas zmogus atvasis pasaku princas, tik tas nerimas, kaip viskas pavyks, jauduliukas, ar patiks tavo pasirinkta suknele, sukuosena ir makiazas, mansis buvo nemates, tai kai pamate is kart ziurejau i akis ka galvoja, bet aciu dievui as jam laab ilaab igrazi buvau, taip sake, jau vakare kaiplikom vieni du  blush2.gif

manot del to, del ruosimosi vestuvems? g.gif Na gal, bet atrodo jos taip dar toli, pusmetis gar geras liko, bet kartu, tai ne tiek jau ir daug doh.gif
Atsakyti