Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

Ir aš manau, kad tas jauduliukas tik dėl pačios šventės, nemanau, kad turėtum abejoti, ar tą žmogų išsirinkai. Anksčiau ir man būdavo tokių mažų priepuolių, bet greit nurimdavau, taąiau kuo arčiau vestuvių diena, tuo dažniau manęs klausinėja ar jau padariau tą ar aną... ir tada susimąstau ir kone puolu į paniką, nes suprantu, kad nieko dar doro nenuveikiau.... va tada tai jauduliukas didelis.... bet tikrai tik dėl šventės, nes norisi, kad ji būtų įsimintina ir vyktų sklandžiai.
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 14, 23:42)
Ir aš manau, kad tas jauduliukas tik dėl pačios šventės, nemanau, kad turėtum abejoti, ar tą žmogų išsirinkai. Anksčiau ir man būdavo tokių mažų priepuolių, bet greit nurimdavau, taąiau kuo arčiau vestuvių diena, tuo dažniau manęs klausinėja ar jau padariau tą ar aną... ir tada susimąstau ir kone puolu į paniką, nes suprantu, kad nieko dar doro nenuveikiau.... va tada tai jauduliukas didelis.... bet tikrai tik dėl šventės, nes norisi, kad ji būtų įsimintina ir vyktų sklandžiai.

gerai jau gerai, drinks_cheers.gif tik vistiek, taip neramu, na nepaminejau, maniskis dabar uzsienyje, as cia viena beveik visko dairausi, tai gal tai daugiausia ir daro itakos schmoll.gif ...nes jauciuosi vienisa ir taip del visko neramu verysad.gif ...liuudna vienai ziedelius ziuret ir rinktis viska, tai gal ir del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 15, 00:01)
gerai jau gerai,  drinks_cheers.gif tik vistiek, taip neramu, na nepaminejau, maniskis dabar uzsienyje, as cia viena beveik visko dairausi, tai gal tai daugiausia ir daro itakos schmoll.gif  ...nes jauciuosi vienisa ir taip del visko neramu verysad.gif ...liuudna vienai ziedelius ziuret ir rinktis viska, tai gal ir del to unsure.gif

drinks_cheers.gif aš ir viena ruošiuos. brolis padeda, tai visi jį jaunikiu laiko tongue.gif o šiaip tai nefaina vienai. norisi ir parodyt, ir pasitart, ir viską kartu rinktis, šventė tai abiejų unsure.gif tiek visokių smulkmenų, pasirinkimų, atrodo, kažko nesužiūrėsiu wacko.gif Smagu ruoštis, bet kartais labai vyriško požiūrio trūksta smile.gif
Atsakyti
Aš tai jokio nerimo nejaučiu, esu užtikrinta savo jausmais. O ir besiruošiant vestuvėms smagiai kartu leidžiam laiką wub.gif
Gaila, kad ne visoms taip verysad.gif , užjaučiu kad ruoštis tokiai dviejų žmonių šventei tenka vienoms...
Atsakyti
na maniskis ir uzsienyje, tai pati ir vieta ir operatore ir muzikantus renku... ir tikrai norisi kartais ir su jaunikiu pasitart.... bet nieko, jau balandzio menesi grys, tai iki vestuviu rugpjucio men spesim dar ir abu kartu daug nuveikt tongue.gif
Atsakyti
Siaip jauduliukas yra, bet daugiau del sventies, kad viskas butu gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga_: 15 vasario 2006 - 14:59
man baisiausia, kad man sugadins svente...is mandagumo turiu pakviesti keleta asmenu, del kuriu nuosirdumo ir grazaus elgesio savo atzvilgiu linkusi abejoti...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 17, 11:54)
man baisiausia, kad man sugadins svente...is mandagumo turiu pakviesti keleta asmenu, del kuriu nuosirdumo ir grazaus elgesio savo atzvilgiu linkusi abejoti...

as ir drinks_cheers.gif labai jmerimauju, kad del kuriu giminiu turesiu raudonuoti, bet gi negaliu nekviesti dedes, nors jo zmonos tikrai nekviesiu, nes kiek ir prisimenu, nieko gero man nera pasakiusi, tik nuolat pigdziugiskai nuotaika ir nervus gadina mad.gif tai jau tikrai nekviesiu, dede atsivesim, o ja paliksim, jis tai supras blink.gif va taip netgi buna,

na as teisinuosi turbut ax.gif , bet is tikro, man nebus nuotaikos visiskai, jei bus zmones, kuriu visiskai "nevirskinu" nei as nei mano isrinktasis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 18, 21:13)
as ir drinks_cheers.gif labai jmerimauju, kad del kuriu giminiu turesiu raudonuoti, bet gi negaliu nekviesti dedes, nors jo zmonos tikrai nekviesiu, nes kiek ir prisimenu, nieko gero man nera pasakiusi, tik nuolat pigdziugiskai nuotaika ir nervus gadina mad.gif tai jau tikrai nekviesiu, dede atsivesim, o ja paliksim, jis  tai supras blink.gif  va taip netgi buna,

na as teisinuosi turbut ax.gif , bet is tikro, man nebus nuotaikos visiskai, jei bus zmones, kuriu visiskai "nevirskinu" nei as nei mano isrinktasis blush2.gif

Mes irgi kviesim keletą žmonių tik iš mandagumo, bet nekvaršinu sau dėl to galvos ir vis tyliai pašnibždom sau pagalvoju gal jie sau ims ir neateis tongue.gif
Atsakyti
uzjauciu visas del giminiu ir kitu nepageidaujamu asmenu. pas mus bus 30 zmoniu - patys artimiausi gimines - pora tetu ir pora dedziu, o likusieji sveciai - draugai ir tevai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 19, 15:22)
Mes irgi kviesim keletą žmonių tik iš mandagumo, bet nekvaršinu sau dėl to galvos ir vis tyliai  pašnibždom sau pagalvoju gal jie sau ims ir neateis  tongue.gif

joooo tiketis tai tiketis, bet mano dedes zmonele jei pakviestumem, tai tikrai nepasikuklintu ir ateitu, ji be kompleksu visiskai, ir puikiai zino visu apie ja nuomone, tik jai visi yra kvailesni nei ji, ji tikrai ateitu, tai kazkaip teks isvengt jos, bet as jau cia ka nors sumastysiu umn.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 14, 00:05)
Mes tuokiames rugsejo men. as tiksliai zinau, kad JIS skirtasis man!!!  biggrin.gif Ir esu tikra jo jausmais, kartu esame jau 6-ti metai, gyvename kartu  4-erti.

Noreciau suzinoti, ar bijojote kazko giliai sirduteje pries vestuves, nes kazkoks nerimas mane kankina, gal del to, kad taip uzdelsem, nepaskubejom, kaip dauguma, susituokti po pusmecio draugystes; o gal tai tik priesvestuvinis virpuliukas, budingas daugumai, bet liko dar tiek daug laiko, o laukiu to labai wub.gif

unsure.gif jooo..suprantu kaip jautie, nes as taip pat jauciuosi...mes kartu jau 6 metai ir gyvename kartu 4-verius... giliai sirdeleje ir kazkas virpa...nezinau kas tai...galiu pavadinti tai nerimu unsure.gif tik nesuprantu ar taip turi buti...ar tai gerai ar blogai...visose pasakose girdi kaip meile daro stebuklus...as tikrai jauciu kad sis zmogutis yra man, bet nesuprantu kodel gyliai bijau.gif ...bet turbut cia todel kad ateina naujas gyvenimo etapas ir turbut bus tam tikru pasikeitimu, todel siek tiek ir baisu wub.gif
Atsakyti