Merginos, visai nestresuokit dėl tokių dalykų, aš į visus organizacinius nesklandumus ir trūkumus jau nusispjoviau, nes prieš geras penkias savaites padariau avariją

, galvoju ačiū dievui, kad tik mašiną sudaužiau - pasirodo ne tik mašiną - lūžo man ranka. Šakės galvoju - jokių vestuvių , nieko ir taškas

Po truputį šokas praėjo. Pradėjau galvoti, o kaip aš suknelę dėsiuos - juk visa ranka sugipsuota - ir net tik - ji prigipsuota prie pilvo

Suknutė pradėta siūti, bet nebaigta

Kažkaip atsilaikiau, nes papuoliau pas gerą gyd. ir jis pasakė kad iki vestuvių likus savaitei nuimsim mes tau tą gipsą. Ačiū Dievui, taip ir buvo

Bet čia dar ve viskas - gipso tai nėra, bet ranka sustingus net neišsitiesia, maža to, ten kur buvo gipsas - vien maži spuogeliai. Prėjo savaitėlė, rankutė jau beveik išsitiesia, bėrimo nebėra.Suknutė baigiama siūti ir atrodo jau viskas gerai, bet šiandien ryte atsikėliau - ant žando toks spuogas

Net nežinau - dar porą dienų liko - gal sumažės ir visažistė sugebės jį paslėpti. Manau, taip ir bus
Taigi , merginos - aukštyn galvas ir pirmyn, ir meskit iš galvos tas priešvestuvines depresijas.
Tai mūsų diena - svarbiausia, kad būtume gyvos, sveikos, su šypsena veide ir pačios laimingiausios - nesvarbu, kad kažkas neatėjo, kažko negavom nusipirkti, su kažkuo susipykom.
SĖKMĖS, JUMS, BRANGIOSIOS