QUOTE(pokahonta @ 2008 07 10, 14:55)
o matau musu vestuves ta pacia diena
nesijaudink tau tokie sposai likus 2 menesiams buvo,o man likus 10 dienu!!
buvau pakraupus MB gimine,motina
mane davede iki tokios ribos (o esu ramus zmogus,kompromisu ieskantis),kad nieko nebenorejau,taip ir norejosi pasakyt-gal pati ir zenykites brangi anyta.Taigi visas vestuves organizavau as su savo mama,gerb.anyta tik sventes lauke,kaip ji graziai pasipuos ir pasifotografuos,o mes puse metu planavom visas smulkmenas nuo A iki Z..o cia susitinkam likus 10dienu paskutiniam bendram tokiam susitikimui mes,tevai,pirsliai ir svotai ..ir prasideda
tas blogai,tas negerai,mazdaug "nieko nepadaryta,o tai kaip cia daryta",kai patys nieko absoliuciai neprisidejo. Dar labai laiku sventimo nepatenkinti buvo,sako "visi susirinkom,tai nukeliam vestuves" velesnei valandai (musu ryte,po to zaksas,o ji uzsimano baznycia i antra dienos puse)
.Cia beje ne pasiulymas buvo,o diktatura,nes kartota n kartu ir nepaisant nieko,ka mes galvojam,zodziu prazliumbiau visa diena,sakiau MB velniop man tokia anyta ir tavo gimines,kuriems vis viskas blogai.Gailiuosi,kad sutikom kad tevai apmoketu vestuves,butume patys kuklesnes iskele arba tik mano teveliai padeje,nes po tokiu ciudu tikrai susidaro ispudis,kad vestuves ne jusu,o SVECIU,o kaip tu jausies,dzin.Net MB anksciau juokesis is mano pasiulymu islekt i kokius havajus ir ten susituokt vakar pasake, "reikejo mums taip ir padaryt'.Taiva dabar abu ne sventes laukiam,o kad ji greiciau praeitu ir tiek. Iki tol jokio streso nepatyriau,ramiai ruosemes,laukiau tos dienos,zinojau,kad niekas,net lietus jos nesugadins,nes svarbiausia nuotaika,o dabar 0 liko viso to..

nesijaudink tau tokie sposai likus 2 menesiams buvo,o man likus 10 dienu!!

Depresija tęsiasi. Tačiau dabar dar ir remontą tik pabaigėme, tai šitas rūpestis kažkaip užgožė vestuvių pasirengimo nervus. Kitaip matyt būčiau visai nukvakusi.
Man su MB šeima tas pats variantas. Jokios pagalbos iš jo mamos ar sesers pusės nesulaukiu. Iki šiol nesugeba svečių suskaičiuoti. Atvaro kažkokia giminaitė ir atsivelka su savimi draugę. *****, mes gimines tik artimiausius kviečiame, o MB šeima prisikvietė draugų ir dar savo giminaitei negali paaiškinti, kad už jos draugę niekas nemokės. Pasikviečia į vestuves, o paskui apkalba, kokie tie ar anie yra blogi. Tai kam kviečiatės, tada kyla klausimas. Idėjas vestuvėms generuoju tik aš, mano sesuo ir mano mama. NOrs mūsų svečių per pus mažiau. Suprantu MB, jam santuoka ir taip didelis žingsnis, nes gyvena su tėvais. Bet MB mama nors kiek galėtų prisidėti. Meniu kai rinkomės, sėdėjo ir tylėjo. "Valdėm" mes su mama. Jeigu kas nors bus blogai, bus kalta mano šeima, nes viską nuo muzikantų iki saldainių paieškų darėme mes.
O dar pamergės, MB giminaitės nesugebėjo dėl suknelių susitarti. Ir bus papūgų paradas. Bet juk nieko negaliu pasakyti, nes būsiu pasaulio priešu, nes per dau reikalauju. O norėjau tik vienos pamergių suknelių spalvos, kurią pačios ir išsirinktų. Pasitarę, o ne taip, kad viena nusipirko kas jai patiko ir dabar taikykitės. O kitos nenori ar negali.
Jeigu dabar sugrįžtu laikas, turbūt nedaryčiau nieko. Arba už savo pinigus, ką nors neįprasto ir tik su SAVO sudarytu svečių sąrašu. Dabar jaučiu, kad vestuvės bus ne mums. Įdomu kokios bus nuotaikos po vestuvių.
Pokahonta, laikykis, brangute, viskas bus gerai. Užtai vestuvių metinės bus tokios kokių norėsime MES.