Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(mikcia @ 2010 01 28, 14:34)
Tikrai butu idomu suzinoti kaip buvusios nuotakeles kovojo su stresu 4u.gif as asmeniskai esu tikra kad nakti pries vestuves negalesiu uzmigt, bet taip nesinori atsikelt nuvargusiai ir su maisais po akim doh.gif

butu gerai jeigu nemiegociau tik ta nakti pries vestuves... turiu miego sutrikimu, miegu tik tada kai viskas ramu o jeigu kaska planuoju, laukiu tai be sansu... tai, kad nemiga kankins savaite pries net neabejoju... jeigu ir viskas bus tobulai suorganizuota.. pasamone neleidzia atsipalaiduoti.. jauciu reikes kokiu raminanciu arbateliu pagerti...
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 02, 11:14)
mane kartais irgi uzpuola toios mintis biggrin.gif siaip tai mes irgi jau daugeli dalyku susitvarkem. liko tik tokios smulkmenos kaip makiazas, papuosimai, geles, pakvietimai, stalo korteles... g.gif
bet jei jau dabar kankina neramus sapnai (pvz., kad mano suknele staiga tapo rozine ir pusta doh.gif  biggrin.gif ), ryte atsikeliu su baisiausiais maisais po akim doh.gif  tai kaip tada atrodysiu vestuviu ryta wacko.gif  scare.gif

oi kaip suprantu tave del sapnu thumbup.gif as sapnuoju vis, kad per didele suknele, kitos nerandu, salonas bankrutavo, ziedus perkam maximoj, vaziuoju i zaksa su nenuplautu automobiliu savo ir t.t.
Nors is esmes labai dziaugiuosi, man malonus tas planavimas, bet sapnai liudija ka kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 02 03, 16:22)
oi kaip suprantu tave del sapnu thumbup.gif as sapnuoju vis, kad per didele suknele, kitos nerandu, salonas bankrutavo, ziedus perkam maximoj, vaziuoju i zaksa su nenuplautu automobiliu savo ir t.t.
Nors is esmes labai dziaugiuosi, man malonus tas planavimas, bet sapnai liudija ka kita biggrin.gif

thumbup.gif as tai sapnavau kad mano suknele rozine, permatoma ir gal 10 dydziu per didele, kad pasiruosiau vestuvem ne ta diena, laukiu viena prie baznycios ir bandau pasislept ant stogo ir baznycia griuna doh.gif
man menkiausios smulkmenos uztenka ir jau negaliu uzmigt doh.gif delioju tada per miegus dienorvarke, isivaizduoju kaip viskas bus... ir kas blogiausia kad kita diena viskas taip matos is nuvargusio veido doh.gif
o taip noretus vestuviu diena atrodyt paciaui paciausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 04, 12:19)
thumbup.gif  as tai sapnavau kad mano suknele rozine, permatoma ir gal 10 dydziu per didele, kad pasiruosiau vestuvem ne ta diena, laukiu viena prie baznycios ir bandau pasislept ant stogo ir baznycia griuna doh.gif
man menkiausios smulkmenos uztenka ir jau negaliu uzmigt doh.gif  delioju tada per miegus dienorvarke, isivaizduoju kaip viskas bus... ir kas blogiausia kad kita diena viskas taip matos is nuvargusio veido doh.gif
o taip noretus vestuviu diena atrodyt paciaui paciausiai wub.gif

žinokit, ir aš jau sapnuot pradėjau doh.gif sapnavau, kad man jaunikį sukeitė, ir kad kažkas kitas su manim prie altoriaus stovi doh.gif tikiuosi, kad daugiau tokių sapnu neteks sapnuoti.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2010 02 04, 21:30)
žinokit, ir aš jau sapnuot pradėjau doh.gif  sapnavau, kad man jaunikį sukeitė, ir kad kažkas kitas su manim prie altoriaus stovi doh.gif  tikiuosi, kad daugiau tokių sapnu neteks sapnuoti.

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
radau kelis patarimus akiu sryties groziui palaikyti ir issaugoti g.gif gal kam pravers mirksiukas.gif
1. patinusios akys. Labai patartina kas rytą patrinti paakius ledo kubeliais iš įvairių žolelių, pvz., ramunėlių ar mėtų, antpilo. Patinusias vietas taip pat galite patepti alyvų aliejumi arba uždėti tarkuotų bulvių kompresus. Sutarkuokite žalias bulves, košelę įvyniokite į audeklą ir palikite ant akių 20 minučių.
2. Norint panaikinti ratilus po akimis, svarbiausia yra pašalinti jų atsiradimo priežastis. Per dieną turėtumėte išgerti mažiausiai 10 stiklinių vandens, nakties miegas turi trukti ne mažiau nei 8 valandas, o mityba – būti subalansuota ir visavertė. Prieš tamsius paakius galima imtis ir išorinių priemonių, tokių kaip žalios bulvės ar agurko riekelės, uždedamos ant akių 15 minučių.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2010 02 04, 20:30)
žinokit, ir aš jau sapnuot pradėjau doh.gif  sapnavau, kad man jaunikį sukeitė, ir kad kažkas kitas su manim prie altoriaus stovi doh.gif  tikiuosi, kad daugiau tokių sapnu neteks sapnuoti.

Ir aš jau pradėjau nerimaut. Šiąnakt taip pat sapnavau, kad susirgau per vestuves, žmonės jau susirinko, o aš negaliu iš lovos atsikelt. Ir toks tikroviškas tas sapnas buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Derra: 08 vasario 2010 - 14:20
O as kazkokia apatiska patapus planavimo klausimu... blink.gif turim svarbiausius pliusiukus, isskyrus drabuzius ir ziedus, tai ir sustojo visi pasiruosimai doh.gif reikia kazkaip ta aktyvuma buvusi susigrazint, bet... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 02 08, 17:41)
O as kazkokia apatiska patapus planavimo klausimu... blink.gif  turim svarbiausius pliusiukus, isskyrus drabuzius ir ziedus, tai ir sustojo  visi pasiruosimai doh.gif reikia kazkaip ta aktyvuma buvusi susigrazint, bet... g.gif  blink.gif

Tai dar nemažai laiko turit, tikrai sugrįš tas aktyvumas. Kuo labiau artės didžioji diena, tuo aktyvesnė pasidarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 02 09, 16:44)

Tai dar nemažai laiko turit, tikrai sugrįš tas aktyvumas. Kuo labiau artės didžioji diena, tuo aktyvesnė pasidarysi smile.gif

na tikiuosi taip ir bus smile.gif o kaip tavo savijauta, kaip nuotaikos likos vos 4 dienelems? 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 02 08, 18:41)
O as kazkokia apatiska patapus planavimo klausimu... blink.gif  turim svarbiausius pliusiukus, isskyrus drabuzius ir ziedus, tai ir sustojo  visi pasiruosimai doh.gif reikia kazkaip ta aktyvuma buvusi susigrazint, bet... g.gif  blink.gif

o as kaip tik noreciau bent menesiukui nuo viso to planavimo atsiribot ir pailset doh.gif biggrin.gif nes kazkaip kuo toliau tuo labiau darausi irzli... ir siaip kazkos nerimas slegia del to kaip kas bus ir kaip cia viska geriau padarius g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 09, 16:55)

o as kaip tik noreciau bent menesiukui nuo viso to planavimo atsiribot ir pailset doh.gif  biggrin.gif nes kazkaip kuo toliau tuo labiau darausi irzli... ir siaip kazkos nerimas slegia del to kaip kas bus ir kaip cia viska geriau padarius g.gif  verysad.gif

tai taip, visiskai sutinku del nerimo ir irzlumo 4u.gif del tu klausimu naktim uzmigt negaliu doh.gif , o rankos nekyla kazka daryt...vis planuoju, delioju, ieskausi, o rezultato nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti