Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(sapnuole @ 2009 12 18, 23:30)
Sveikos,

nusprendžiau jūsų paklausti, ar nesusidūrėte su problema, kad tėvai nelabai domisi vestuvėms? mūsiškiai atrodo ir džiaugėsi, ir viską, o dabar nesulaukiam palaikymo, kai reikia viską pradėti organizuoti.

Vis kartoja, kaip viskas brangu (nors finansinės pagalbos beveik neprašysim) arba tarsi išreiškia nuomonę, kad kam iš viso tos vestuvės (nors samata tikrai maža, baliaus nedarysim).  schmoll.gif

Musu seimos skirtingos, poziuriai i vestuves ir i pagalba vaikams irgi skiriasi. Nei vienu nei kitu neprasom jokios pagalbos. MB tetis is vis neklausineja apie tai. Mes sau ruosiames, planuojam. Aisku, prisides kazkaip, bet ne per daug, pagal galimybes ir norus.

O kokios pagalbos is tevu laukiat? Finansines? jei taip, tai gal reiktu tiesiogiai ju paklaust? Arba nieko neklaust ir patiem ruostis. Tai juk jusu svente. O jei jie nores-prisides 4u.gif
Grazaus planavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal tiesiog teveliai nenori per daug kistis? g.gif

Aisku nelabai dziugu kai nesulauki jokio palaikymo,bet manau tai tik pradzioj,kadangi jus tik organizuojates viska,kai busit jau bent kiek pasidare,manau jie irgi prades galvoti smile.gif

aisku cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Juokas ima,nes kazkada tema tokia aptareme tik buvo atvirksciai.Kai domisi blogai,kai nesidomi irgi blogai. lotuliukas.gif Musu teveliai tai visiskai nesikisa i musu planavima,ir aciu dievui,nes poziuris skiresi.O jei reikia tai patys paklausiam kokio klausimo. 4u.gif Bet irgi taipat sako,kad viskas brangu,kad neislaidautume,bet jie ir turi taip sakyti visgi tevai. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kazkaip ne taip suformulavau smile.gif tiesiog siek tiek nesmagu, kad viskas ka planuojam, jiems netinka (jie pades tik kiek nores, finansai - musu) ir pasakymais tarsi parodo nuomone, kam ta ceremonija ir svente daryti, butu galima su artimais zmonem tiesiog nueiti susirasyti. aciu uz mintis, gal is tikro tiesiog lukesciai nesutampa smile.gif
Atsakyti
as manau kad jums tik dziaugtis reiketu, kad nesikisa...juk svente jusu tai ir darykit ja sau, tuo labiau kad tevai finansiskai neprisideda. tevai juk jusu sventes sveciai, tad pakviesit juos ir viskas, jokiom mintim nesidalinkit ir nepasakokt. pabandykit priesinga efekta, kai nieko nesakysit tai pamatysit kai prades dometis ir klausinet.
Atsakyti
na puikiai suprantu autore.. nes maniskio tevai panasiai elgiasi.. tiesiog kazkada pranesem kad tuoktis norim ir viskas.. nuo to laiko net neuzklausia nei kada nei kaip..NIEKO.. nejauku net daros.. tai kai paskutinis karta patys pasisakem, kad jau turim fotografe, tai kai suzinojo kiek sumokesim tai atsove 'o kam tas fotografas isvis??'.. na zodziu pakraupau.. doh.gif
Atsakyti
nu perskaiciau ir tikrai keista pasidare g.gif kaip tevams gali buti neidomu ju vaiku vestuves? tai juk isskirtine svente, ypatinga diena ju gyvenime? g.gif nu nezinau as tai tuokiausi seniai ir labai jauna tai tevai visas vestuves ir iskele biggrin.gif o va brolis kai vede tai ir mama ir as labai padejom, viskuom ne tik finansais smile.gif

jusu vietoj pakviesciau tevus i svente ir nieko jiems pries tai nepasakociau jei jau taip yra tongue.gif o kas del to kam islaidauti, taupykit, tai as manau kad nebuna vestuviu kasmet ir sventes reikia butinai ir sukneles reikia, juk tai kiekvienos merginos svajone wub.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kuo čia domėtis. Kai buvo mano vestuvės tai mes tėvams tik pasakėm kur ir kada atvykt. Na tai likus mažai laiko mama paklausė ko norim dovanų, ir kaip rengtis (pasitikslino kokio oficialumo vestuves). Sutariam gerai. Dėl vedybų neprieštaravo, nes jau seniai su draugu gyvenom. Vestuvėse linksminosi kaip visi žmonės. Ko dar norėt?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2009 12 22, 19:43)
Aš tai nesuprantu kuo čia domėtis. Kai buvo mano vestuvės tai mes tėvams tik pasakėm kur ir kada atvykt. Na tai likus mažai laiko mama paklausė ko norim dovanų, ir kaip rengtis (pasitikslino kokio oficialumo vestuves). Sutariam gerai. Dėl vedybų neprieštaravo, nes jau seniai su draugu gyvenom. Vestuvėse linksminosi kaip visi žmonės. Ko dar norėt?

atleiskit kad pakomentuosiu ax.gif gal tevai nesidomi vestuvemis tada kai ju dukros jau ne vienus metus gyvena atskirai su draugu? g.gif jiems tai atrodo tiesiog kazkoks formalumas, nes dukra jau ir taip isejus is namu g.gif jus gyvenat atskirai, turit savo gyvenima ir neoficialia seima tai tevai ir nesikisa, nes supranta ,kad ju nuomone cia nebereikalinga smile.gif kai as tuokiausi tai apie gyvenima susimetus tai nei kalbos nebuvo biggrin.gif ir minciu lotuliukas.gif
Atsakyti
na gal kiekvienas tik asmeniskai pazista savo mamas, tai manau tik vaikam ir zinoti ar cia keista, kad nesidomi, ar normalu mirksiukas.gif mano atveju keista, nes ji ne tokia is tikro kaip kad dabar vaizduoja.. reiskias kazkas negerai manau g.gif turbut ir su autores teveliais panasiai
Atsakyti
paskaiciau jusu nuomones ir turbut su visomis reikia sutikti:) na taip, nera del ko itin stresuoti, kad tevai mazai susirupinimo rodo, bet is kitos puses santykiai visada buvo geri, tad nesuprantama, kodel taip. aisku, tevu abieju vestuves buvo kuklus susirasymas, gal del to dabar ziuri kreivai, kad bent ceremonijos iskilmingos norim ar to budo nepripazista, tai ir ignoruoja
Atsakyti
Sveikos, neištvėriau ir aš, nutariau pasidalinti savo liūdna patirtimi... Mes susituokę jau ~ 4 mėn. Kai maniškio tėvam pasakėm, kad ruošiamės tuoktis, jie nieko ypatingo nesakė, tik, kad anūką uošviui pagimdyčiau.
Kai pradėjome ruoštis kuklioms vestuvėms (patys nenorėjome didelių, o ir finansų ne ypač daug), jie visisškai nesikišo, nieko neklausė, tik gal po kelių mėnesių uošvis užklausė: "o mus pakviesit?". Taip ir netekau žado blink.gif Mano tėveliai nuo pat pirmos dienos pasakė, kad prisidės kuo galės, rūpinosi kas ir kaip. Neturėjome kur dingti, užsakėme kvietimus svečiams ir MB tėvams, tai po to teko išklausyti priekaištų, kad kvietimą ne taip parašėm (aš užsakiau su jų vardais), nes jie matote po vestuvių man bus mama ir tėtis! Atsiminė doh.gif ! Vienu žodžiu aš stengiausi nekonfliktuoti, bet kuo toliau tuo blogiau buvo... Prieš vestuves pareiškė, kad gal nevažiuos, nes matote mano tėveliai organizavo, jiems todėl nesinori. Neįkalbinėjome, tik pasakėme, kad darytų kaip jiems išeina. Atvažiavo, dalyvavo, visi jais rūpinosi, kalbino, o jie toookius bajerius išdarinėjo... Tai va... verysad.gif
Atsakyti