Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(Ji. @ 2010 02 13, 21:30)
O aš stresuoju, kad viską padaryčiau, nieko nepamirščiau. Kolkas jaučiuos lyg ne savo vestuves organizuočiau, o kažkokį svarbų renginį. Mano toks kvailas perfekcionizmas organizaciniuose reikaluose mane žudo. Noriu peržiūrėti viską kas tik įmanoma ir tik tada rinktis. Kai suknelę rinkausi, peržiūrėjau 10 000 vienetų! bandžiau samdytis organizatorę, bet supratau, kad nesusidirbtumėm nes nuolat kontraliuočiau biggrin.gif žodžiu galiausiai su viskuo bandau tvarkytis pati:)

as turiu ta pacia ida thumbup.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kazkur girdejau kad jei ilgesni laika gerti raminancias, antinervines arbateles, tai ju poveikis bus geresnis g.gif tai nusipirkau sau zoleliu antidepesiniu arbateles ir bandysiu gert iki vestuviu biggrin.gif blogiau vis tiek nebus hihihi.gifuser posted image[SIZE=1]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 17 vasario 2010 - 12:08
O jau vaizdas arbateles... wub.gif
Atsakyti
kazkaip nenori nieks patarimais dalintis... verysad.gif
Atsakyti
Aga, nesakyk... verysad.gif labiausiai praverstu jau zmoneliu patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 01, 23:07)
O as jau nebenoriu vestuviu...  blink.gif

Mano vestuves jau taip greitai.. liko kiek daugiau nei 2 menesiai. ir nors daugelis tasku jau sudeliota, einu is proto. stresas didziulis.. visu pirma stresas buvo del sukneles. niekaip negalejau issirinkti tobulos. doh.gif tai SB sakiau, kad jau vestuviu nebenoriu.
vestuviu dienos taip ilgai laukiau, o dabar ji man nesuteikia tiek dziaugsmo, kiek tikejausi.. hm... unsure.gif
Tai kaip susidoroti su stresu? ypac paskutine diena pries vestuves????
o stresuoti negaliu - migrenos priepuoliai uzeina..

Papildyta:
QUOTE(Derra @ 2010 02 13, 07:37)
Na ką pasiruošimas prasideda... didžioji diena jau šiandien  thumbup.gif
Vakar prigėriau mėtų arbatos, kažkaip užmigau. Bet atsibudau 4 ryto ir nebegalėjau užmigt.  doh.gif Merginai, kuri darys makiažą, teks labai pasistengt užmaskuot neišsimiegojimo pėdsakus mano veide.  biggrin.gif

na, kaip tavo svente????
manau, vis tiek atrodei super? a?
Atsakyti
QUOTE(RRauDonAA @ 2010 02 23, 05:39)
Mano vestuves jau taip greitai.. liko kiek daugiau nei 2 menesiai. ir nors daugelis tasku jau sudeliota, einu is proto. stresas didziulis.. visu pirma stresas buvo del sukneles. niekaip negalejau issirinkti tobulos.  doh.gif tai SB sakiau, kad jau vestuviu nebenoriu.
vestuviu dienos taip ilgai laukiau, o dabar ji man nesuteikia tiek dziaugsmo, kiek tikejausi.. hm... unsure.gif
Tai kaip susidoroti su stresu? ypac paskutine diena pries vestuves????
o stresuoti negaliu - migrenos priepuoliai uzeina..

mano situacija panasi... jau svarbiausi darbai padaryti... lyg jaudintis ner ko... bet stresas baisiausias doh.gif o paskutini menesi is vis jauciu pragaras bus - visai nemiegojus busiu doh.gif ne taip paprasta yra sau pasakyt "nusiramink" schmoll.gif pasakyt galima, tik tas nepadeda visai unsure.gif geriu tas raminamasias arbateles pora savaiciu... bet mb sako kad dar labiau as nuo ju pasiutus bunu lotuliukas.gif
noretus kazkokiu patarimu... bet nujauciu kad tema sita skaito tik ieskancios patarimo, o ne norincios patart verysad.gif
Atsakyti
aha Derra, laukiam ispudziu is tavo sventes 4u.gif na ar jautes jaudulys ta diena? o gal rami kaip belgas buvai? cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 24, 15:44)
mano situacija panasi... jau svarbiausi darbai padaryti... lyg jaudintis ner ko... bet stresas baisiausias doh.gif o paskutini menesi is vis jauciu pragaras bus - visai nemiegojus busiu doh.gif ne taip paprasta yra sau pasakyt "nusiramink" schmoll.gif  pasakyt galima, tik tas nepadeda visai unsure.gif geriu tas raminamasias arbateles pora savaiciu... bet mb sako kad dar labiau as nuo ju pasiutus bunu lotuliukas.gif
noretus kazkokiu patarimu... bet nujauciu kad tema sita skaito tik ieskancios patarimo, o ne norincios patart verysad.gif

as tai jau arbatu nebegeriu:) nepadeda:) ir skonis nelabai patiko.
as turiu kazkokiu tableciu. gydytoja buvo israsiusi, kai kazkada gulejau ligonineje ir istyre migrena. nuo streso, nuo baimiu, jauciant itampa.
ir jos kazkiek padeda. nebeima nervai smile.gif isgeriu po puse, kai del ko nors LABAI sustresuoju. po puse - kad neiprasciau.
pusele gersiu ir nakti pries vestuves, bent biskuti gal geriau bus, nzn.
o vestuviu diena, jau kai pasiruosiu zengti prie altoriaus zadu sampo ikalti su pamergem. kad labai nedrebeciau. ziuresim, ar pavyks:)

Atsakyti
QUOTE(RRauDonAA @ 2010 02 28, 01:31)
as tai jau arbatu nebegeriu:) nepadeda:) ir skonis nelabai patiko.

na jo, skonis tai tragiskas swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 28, 22:31)
na jo, skonis tai tragiskas swoon.gif

biggrin.gif
sitas arbateles isbandziau, kai maniskis buvo i uzsieni 3 menesiams isvaziaves:) skonis labai nekoks:) tai greit apsiraminau ir nebegeriau. savo liudesi malsinau kitais budais:) draugemis. bet siuo atveju tai vargu ar pades..
Atsakyti
na mano teta kai tuokesi tai visa priesvestuvini laikotarpi labai jaudinos... g.gif o vyras ramus kaip belgas vaiksciojo doh.gif o vestuviu diena, pasakojo kad visiskai del nieko nesijaudino, atsipalaidavus buvo, o vyras del bele ko is kart i panika puldavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 02 kovo 2010 - 21:18