QUOTE (Laurama @ 2004 08 11, 08:31) |
Oi, as galvojau kad mano vienas tox. Sako: nesinervuok, viska spesim, viskas bus gerai. O man jau bloga nuo itampos kad bus kas nors nepadaryta. Ziedus tik vakar issirinkom galutinai, o dar laikas baznycioj nesuderintas iki galo. Ir jis dar kostiumo sau iesko. ![]() |
ZInok tikrai taip atrodo, kad man vienai rupi tos vestuves

Viespatie, kokia pikta esu net paciai baisu darosi!
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:39) |
Tiek reikalu, tai nei gyvenime mates, nei girdejes to giminaicio dar i tas metines! Bet cia jau aisku, kad jo mamele sureguliavo. Bu blexa vistiek bus mano virsus ir jis niekur nevaziuos, o pagaliau vestuvem rupinsis! Viespatie, kokia pikta esu net paciai baisu darosi! |
Nu tikrai ne pyragai tavo brangiausiam

QUOTE (kava @ 2004 08 11, 08:47) | ||
Nu tikrai ne pyragai tavo brangiausiam ![]() |
As jam irgi nepavydziu

Paskaičiau ir savo veselia prisiminiau
Maniškis toks pat tormozas buvo,yra ir matomai bus. Čia išskirtinai vyrų savybė.
O dar labai mane nervuojantis jo posakis buvo : po chodu pjesy
Nekenčiu to išsireiškimo nors pasiusk...
Beja mano nuomone tai išskirtina savybė vyrų,už kuriuos dažnai viską darydavo mamytės : pvz. sukraudavo daiktus į kelionę,įdėdavo pusryčius ir t.t. it t.p.
Dabar kaip prisimenu : reikėjo vabščie nnesirūpinti nieko,o likus keliom dienom pastatyti prieš faktą : ką darom? Bandau daryti taip su mažosios krikštynom,bet manau,kad nelabai jam terūpi
Ech ir taip blogai ir anaip.
1. Vyras po vestuvių NEPASIKEIČIA
2. Sekso po vestuvių nepadaugėja
3. Vaiko gimimas vyro NEPAKEIS
4. Vyras neprivalo mylėti savo vaiko
5. Nuo nemylimos moters gimęs vaikas nebus mylimas

Maniškis toks pat tormozas buvo,yra ir matomai bus. Čia išskirtinai vyrų savybė.
O dar labai mane nervuojantis jo posakis buvo : po chodu pjesy

Nekenčiu to išsireiškimo nors pasiusk...
Beja mano nuomone tai išskirtina savybė vyrų,už kuriuos dažnai viską darydavo mamytės : pvz. sukraudavo daiktus į kelionę,įdėdavo pusryčius ir t.t. it t.p.
Dabar kaip prisimenu : reikėjo vabščie nnesirūpinti nieko,o likus keliom dienom pastatyti prieš faktą : ką darom? Bandau daryti taip su mažosios krikštynom,bet manau,kad nelabai jam terūpi

Ech ir taip blogai ir anaip.
1. Vyras po vestuvių NEPASIKEIČIA
2. Sekso po vestuvių nepadaugėja
3. Vaiko gimimas vyro NEPAKEIS
4. Vyras neprivalo mylėti savo vaiko
5. Nuo nemylimos moters gimęs vaikas nebus mylimas
QUOTE (Blondi @ 2004 08 11, 09:01) |
1. Vyras po vestuvių NEPASIKEIČIA 2. Sekso po vestuvių nepadaugėja 3. Vaiko gimimas vyro NEPAKEIS 4. Vyras neprivalo mylėti savo vaiko 5. Nuo nemylimos moters gimęs vaikas nebus mylimas |
Žiauriai čia

QUOTE (kava @ 2004 08 11, 09:06) | ||
Žiauriai čia ![]() ![]() |
Su pirmais trim sutinku, nu su paskutiniais dviem jokiu budu

QUOTE (kava @ 2004 08 11, 09:06) | ||
Žiauriai čia ![]() ![]() |
Tikrai ziauru....Bet zinau, kad tiesa. ***** galvoju, jeigu dabar numesciau viska ir laukciau, o likus dviems dienoms kausciau, kad daryti, tai atsakytu: NIEKO. Tai jauciu, kad tada nieko ir nebutu:)

Ir kas teisybe, tai teisybe, kad MAMYTE ji ziauriai sugadino, nes su ja jis praleido 27 metus...Ji keldavosi rytais valgyti daryti, per pietus laukdavo su pietumis, vakariene irgi padeta budavo..Nukraudavo indus, sudedavo i skalbimo masina rubus, juos isimdavo, sudziaudavo, islygindavo, sulankstydavo ir idedavo i spiinta. Per ta laika mano brangusis eidamas parukyti isnesdavo siuksles...Ir taip visus 27 metus, kol as neatejau ir jai nori nenori teko issikrausyti. Kolkas savo brangiausiajam nesu nei lyginus, nei sklabus, nei normaliai valgyti dariusi.... Problemu kolkas nera, bet zinau, kad ju bus ir bus labai dideliu...

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 09:08) |
Su pirmais trim sutinku, nu su paskutiniais dviem jokiu budu ![]() |
O aš tai gal ginčyčiausi gal tik dėl 4, nes jis apskritai ydingai suformuluotas

O paskutinis, tai, manau, gali būti teisingas, bet tai vis tiek negali būti pateikiama kaip taisyklė be išimčių.
QUOTE (kava @ 2004 08 11, 09:14) |
O aš tai gal ginčyčiausi gal tik dėl 4, nes jis apskritai ydingai suformuluotas ![]() ![]() O paskutinis, tai, manau, gali būti teisingas, bet tai vis tiek negali būti pateikiama kaip taisyklė be išimčių. |
Nu tie paskutiniai tai nesamone truputeli....As galvoju, kad nemylima moteris, vaiko savo vyrui is vis negimdytu! Na bent jau as taip tikrai daryciau....Vaikas man meiles irodymas, ne ne zaislas..
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 09:17) |
O paskutinis, tai, manau, gali būti teisingas, bet tai vis tiek negali būti pateikiama kaip taisyklė be išimčių. [/QUOTE] Nu tie paskutiniai tai nesamone truputeli....As galvoju, kad nemylima moteris, vaiko savo vyrui is vis negimdytu! Na bent jau as taip tikrai daryciau....Vaikas man meiles irodymas, ne ne zaislas.. |
Mano drauge labai norejo seimos, vaiko. Kagi, pastojo nutraukus gerti KT jam nezinant. Istekejo, bet vyro realiai neturi. Jis bastosi dienom kazkur, grizta velai vakare, vaiko neziuri visiskai. Zodziu liudna man uz ja. Taigi, ji turi "seima" (cia tik dokumentuose), vaika, o laimes ner...
Jo ir aš taip reagavau į šiuos teiginius,kai buvau netekėjus
PAS MANE TAIP NEBUS
O dėl vaikų : kiek specialiai pastoja ir gimdo,kad jas vestų? Galvoja,kad vaikas sutvirtins šeimą? O kai taip neatsitinka kaltina vyrą,o ne save?
Atsimenu savo iliuzijas prieš vestuves. Man irgi mašina sulūžo mums buto nuomai beieškant
o vyrelis nei užpakalio nepakrutino ir dar didžiavosi kaip jam coooooool
Koks jis šustras,kad kostiumą dieną prieš vestuves nusipirko
O aš nesakyčiau,kad pas mane vyras blogas. Tikrai ne. Manyčiau,kad tai vyriškumo demonstravimas. Čia panašiai kaip su vyriškais ir moteriškais darbais. Dea VYRUS GAUNAME TOKIUS,KOKIUS IŠAUKLĖJA JŲ MAMYTĖS
O dėl būsimų anytų : joms visos marčios yra ir liks lengvai pakeičiamu asmeniu. O sūnelio nervai ir sveikata labiausiai vertinami.

PAS MANE TAIP NEBUS

O dėl vaikų : kiek specialiai pastoja ir gimdo,kad jas vestų? Galvoja,kad vaikas sutvirtins šeimą? O kai taip neatsitinka kaltina vyrą,o ne save?
Atsimenu savo iliuzijas prieš vestuves. Man irgi mašina sulūžo mums buto nuomai beieškant

O aš nesakyčiau,kad pas mane vyras blogas. Tikrai ne. Manyčiau,kad tai vyriškumo demonstravimas. Čia panašiai kaip su vyriškais ir moteriškais darbais. Dea VYRUS GAUNAME TOKIUS,KOKIUS IŠAUKLĖJA JŲ MAMYTĖS

O dėl būsimų anytų : joms visos marčios yra ir liks lengvai pakeičiamu asmeniu. O sūnelio nervai ir sveikata labiausiai vertinami.