QUOTE(Nerilė @ 2013 03 03, 21:01)
Išbandėm nematomąjį pyragą. Išties, labai švelnus skonis. Manau, kad kitą kartą dėsiu tik obuolius, nes kriaušės kietesnės už obuolius ir valgant jautėsi, kad pyragas "nevienodo" švelnumo. O gal tiesiog kriaušės tokios pakliuvo. Ir svarbiausia, kad lengvai pagaminamas

, obuolius su skustuku pjaustė vyras
dėl kriaušių kietumo, gali būti, kad jos buvo supjautytos per storai, todėl ne pilnai ir sukepė

nes turėtų būti atvirkščiai - obuolių sluoksnis turėti būti labiau kramtomas, nei kriaušių
Papildyta:
QUOTE(munyt @ 2013 03 03, 21:17)
kaip tik norejau klaust kokios rusies kriauses naudojot visos, nes as pirma kai kepiau dejau tas tokias pailgas (conference) berods vadinasi, tai jos tokios silkines sultingos buvo, ir valgant visai nejo suprat kur obuolys kur kriause. o dabar antra karta kepiau, dar netveso tai greit neparagausiu, bet skirtumas jauciasi, dejau tas tokias trumpas kriausiukes, jos daug kietesnes, tai ziuresiu kaip gavosi.
aš visada ( ir valgymui ir šiam pyragiukui) perku "CONFERENCE" tokias dideles, kiek pailgas , rodos kainuoja ~6 lt/kg
QUOTE(munyt @ 2013 03 03, 21:17)
Irmulia, o tu bandei ir su migdolu pienu ir paprastu? neragavusi as to migdolu pieno, tai idomu ar jis prideda ka nors skonio atzvilgiu
jap, nėra didelio skirtumo, tik tas, kad tada pyrage tada nėra tiek daug gyvulinės kilmės poduktų (lieka tik sviestas, na šį irgi galvoju kuo augaliniu pakeisti, turbūt kitą kartą bandysiu į kokoso sviestą ar aliejų keisti

)
iš migdolų pieno dar gaminuosi įvairius pudingus bei bešamelio padažą patiekalams ( čia iš nesaldžių) tai superinis gaunasi