QUOTE(keistuole @ 2013 03 03, 22:45)
Irmulia, o migdolų pieną pati darot, ar pirktinį naudojat?
Kriaušes aš naudojau irgi conference (didesnes) tai man jos minkštesnės ir sultingesnės nei obuoliai. Atitinkamai ir skystesnis tas sluoksnis gavosi.
Kriaušes aš naudojau irgi conference (didesnes) tai man jos minkštesnės ir sultingesnės nei obuoliai. Atitinkamai ir skystesnis tas sluoksnis gavosi.
taip, neperku iš pc, nes ten yra priedų, kurie manęs netenkina, man norisi gryno ir natūralaus produkto , o čia tik namie tokį pasigaminsi

200 gr migdolų užmerkiu šaltu vandeniu ir palieku per naktį. Kitą dieną perplaunu mirkytus migdolus tekančiu vandeniu, juos dudedu į smulkintuvą, užpilu 2 puodeliais šalto vandens ( galima ir 3 puodelius supilti) ir malu kokią gerą minutę max galingumu. tada tik perkošiu ir turiu šviežio putoto migdolų pienelio


O migdolų išspaudas likusias nuo migdolų pieno irgi suvartoju visokiems kepiniams

QUOTE(keistuole @ 2013 03 03, 22:45)
O pjaustymui man nerealus daiktas va toks
Ir šiaip man ta tarka labai daug kur pritaikoma
Ir šiaip man ta tarka labai daug kur pritaikoma
taigi, kad su tokia (aš ją mandolina vadinu) man nesigavo norimo storio griežinėliai (per stori)

