Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(rugiagele26 @ 2013 03 11, 12:08)
Plikyti pyrageliai su plikytu kremu


Super atrodo. O su kuo juos isspaudziat
? Ir kaip krema i vidu idedat? Aciu
Atsakyti
Bet žinok kažkaip N E S K A N U šitoje temoje blush2.gif [/color]
[/quote]


Sutinku su Elena 100 proc.
Anksciau lankiausi cia l. daznai, bet po to nustojau, nes pasidare NESKANU...

Po ilgos pertraukos nusprendziau uzsukti vel (su viltim, kad kazkas pasikeite), bet ziuuu...ogi taspat....

Gaila....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimalukas: 22 kovo 2013 - 17:59
as tiesa pasakius nelabai suprantu is kur cia tiek problemu del saltinio nurodymo, negi sunku nukopijuot internetinio puslapio adresa ar parasyt pora zodziu is kur pasiskolinta ideja g.gif tai viso labo keliu sekundziu darbas, bet uz tai parodo pagarba ir ivertinima recepto autoriui. gi visiems manau yra smagu buti pripazintiems uz ju sukurtas ar atrastas naujoves 4u.gif man asmeniskai nuorodos i saltinius yra kaip kelias i atradimus, radusi patikusi recepta visada bandau nusigaut iki tikrojo saltinio ir labai smagu matyt kaip ir kiek receptas pakito ir kas ka savaip patobulino 4u.gif

Atsakyti
Merginos, gal užtenka apie tą patį per tą patį kalbėti ( tiesiog jei ir toliau vystysis ši kalba, būsiu priversta pašalinti visas žinutes, neatinkančios Receptų su nuotraukomis temos esmės ) - ši tema jau pilnai išsemta. Skanu ar neskanu, čia TIK nuo Jūsų pačių priklauso - nesipiktinkite, nešūkaukite, nesiginčykite temoje, kuri ne tam visai skirta ir tada visiems bus gerai.
Atsakyti
VAFLIAI SU UOGOMIS IR GRIETINELE

Teslos receptas labai paprastas.
3 kiausiniai
100 g sviesto (sviesta islydom ant silpnos ugnies ir atvesinus supilam i tesla)
100 g. miltu
100 g. Cukraus
Kepimo milteliu
Ziupsnelis druskos
Dar kartais vanilino imaisau ar ilasinu kokios nors esencijos smile.gif
Ir kepu vaflineje.

Papuosimui plakta grietinele su saldytomis oguomis thumbup.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Sv. Patriko dienai bandytas receptas:

Sokoladinis Gineso alaus pyragas

user posted image

Ingridientai:

Pyragui:
250 ml Gineso alaus
250 g nesūdyto sviesto
75 g kakavos
400 g smulkaus cukraus
142 ml grietinės
2 vidutinio dydžio kiaušiniai
1 v. š. vanilės ekstrakto
275 g miltų
2 ½ a. š. sodos

Kremui:
300 g Filadelfijos tipo sūrio
150 g cukraus pudros
125 ml grietinėlės (skirtos plakimui)

Gamybos eiga:

Įkaitinti orkaitę iki 180°C, sviestu ištepti 23cm kepimo formą.
Supilti Gineso alų į didelį, platų indą, sudėti susmulkintą sviestą ir kaitinti tol kol sviestas ištirps. Tuomet įmaišyti kakavą ir cukrų. Kitame inde išplakti kiaušinius ir vanilės ekstraktą ir įmaišyti į šokoladinę masę. Galiausiai įmaišyti miltus ir sodą.

Supilti gautą masę į kepimo skardą ir kepti 45 - 60 minučių. Palikti visiškai atvėsti ant grotelių - tai labai drėgnas pyragas.
Kai pyragas visiškai atvėsęs jį perkelti į plokščią lėkštę arba ant torto stovo ir galima daryti kremą jo viršui papuošti. Mikseriu paplakti sūrį, ant viršaus išsijoti cukraus pudrą ir vėl išplakti. Įdėti grietinėlę ir plakti iki tepamo tirštumo. Papuošti plakiniu pyrago viršų. Kremo idėja - atspindėti Gineso alaus putą.

Saltinis: Nigella.com
Atsakyti
kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(munyt @ 2013 03 24, 12:53)
Sv. Patriko dienai bandytas receptas:

Šį esu ragavusi (brolis kepė naujiems metams), skonis DIEVIŠKAS thumbup.gif

O gal žinot kokių tartalečių įdarų su baltu šokoladu? g.gif Visi tie citrininiai, juodo šokolado ar sūrio pabodę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2013 03 25, 13:54)
kaip skaniai atrodo  thumbup.gif

4u.gif tikrai skanus jei megstat labai sokoladinius ax.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 03 26, 14:33)
Šį esu ragavusi (brolis kepė naujiems metams), skonis DIEVIŠKAS  thumbup.gif

O gal žinot kokių tartalečių įdarų su baltu šokoladu?  g.gif Visi tie citrininiai, juodo šokolado ar sūrio pabodę  unsure.gif

thumbup.gif

http://lickyourownbo...h-blackberries/
http://www.ocado.com...pone-tarts/1475

Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 03 26, 20:00)

Ačiū 4u.gif Bet jau vėlai pamačiau, sumakliavojau savaip biggrin.gif Vakare ragausim...
Atsakyti
Lietinių pyragėliai - kaip plikytinukai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image




12- ai lietinių pyragėlių


Reikės:

120 gr miltų
2 kiaušiniai
230 ml pieno
geras žiupsnis druskos
1 arbt. š. cukraus (nebūtinai)

keksiukų /pyragaičių kepimo forma (silikoninė)

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 200-230 laipsnių karščio. Kiaušinius lengvai išplakti šluotele, įberti druskos, cukraus (nebūtinai), miltus ir išmaišyti, kad neliktų jokių gumulėlių.
Po truputį pilti pieną ir palengva plakti iki vientisos gan skystos lietinių tešlos konsistencijos.
Paruoštą lietinių tešlą išpilstyti į keksiukų kepimo formą, nepilnai pripildant, nes tešla kepant labai labai pakyla - "lipa" į viršų wink.gif Pastatyti kepti 15- ai minučių, vėliau temperatūrą sumažinti iki 180-150 laipsnių ir palikti kepti dar 15-18-ai minučių.
Viskas. Galima patiekti ragavimui ! Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 27, 17:59)
Lietinių pyragėliai - kaip plikytinukai


Irmulia, sakykit, ar kuom patepat formeles pyragiukams? receptas skamba labai paprastai, teks mėgint , dėkui 4u.gif
Atsakyti