Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

Irmulia, atrodo idealiai.
Tik ko gero nesurizikuosiu bandyt del savo orkaites nestabilumo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 03 27, 18:18)
Irmulia, sakykit, ar kuom patepat formeles pyragiukams? receptas skamba labai paprastai, teks mėgint , dėkui 4u.gif

tiesą pasakius, silikoninių kepimo formelių visai niekuo netepu - tešla puikiai "kabinasi" ir iškyla thumbup.gif

jei naudoti metalines formas, manau vertėtų šiek tiek jas patepti riebaliuku( taip lengvai) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 27, 18:22)
Irmulia, atrodo idealiai.
Tik ko gero nesurizikuosiu bandyt del savo orkaites nestabilumo sad.gif

tai čia nelepūs kepinukai - todėl nesukit galvos mirksiukas.gif kepkite vienodoje temperatūroje - 180 laipsnių ir visas 20 min. mirksiukas.gif tiek, kol išsipūčia ir dailiai apskrunda thumbup.gif

vyras jau užsiprašė jų vakarienei hihihi.gif nesaldžiu įdaru - štai tau ir pusryčiams lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos,
ar matet sia savaite maximoj kur parduoda kepimo formas- na tokias kaip biskvito, tik aukstas, kazin ka juose kept galima blush2.gif gal kokia mieline bulka?
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2013 03 28, 18:22)
merginos,
ar matet sia savaite maximoj kur parduoda kepimo formas- na tokias kaip biskvito, tik aukstas, kazin ka juose kept galima blush2.gif  gal kokia mieline bulka?

Tokiose aukštose formose kepamos bobos, (rusiškai "kulič"). Tai velykinis puoštas kepinys.
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2013 03 28, 20:22)
merginos,
ar matet sia savaite maximoj kur parduoda kepimo formas- na tokias kaip biskvito, tik aukstas, kazin ka juose kept galima blush2.gif  gal kokia mieline bulka?

panetone kaledini pyraga
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 21, 21:31)

Pernai velykom darytas kiaušinis:

O sakykit kaipjums tas šokoladas, ar netirpo pastovėjęs ant stalo? g.gif nes aš pernai dariau, tikrai buvo įdomi ir graži idėja, bet pastovėję, ėmė tirpti , forma išsiklaipė g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 27, 17:41)
vyras jau užsiprašė jų vakarienei hihihi.gif nesaldžiu įdaru - štai tau ir pusryčiams  lotuliukas.gif

o dedant idara netrukdo "augimui"? nes ivardintas receptas matau, kad be idaro lyg ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 03 29, 08:35)
o dedant idara netrukdo "augimui"? nes ivardintas receptas matau, kad be idaro lyg ir  ax.gif

aš įdarą įspaudžiau jau į iškeptus
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 03 29, 09:35)
o dedant idara netrukdo "augimui"? nes ivardintas receptas matau, kad be idaro lyg ir  ax.gif

trukdo (kaip tik šiandien bandžiau su nesaldžiais priedais kepti - gavosi keksiukai ) todėl geriau tešlos nekeisti - t.y. gaminti pagal receptą. O įdarą įdėti į jau iškepusius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiruošiau ir aš išbandyti sveiką, naudingą torčiuką wub.gif

RAW anakardžių ir braškių tortas
Originalus receptas čia:
http://keistaipapras...kiu-tortas.html
Viską dariau pagal receptą, tik braškes keičiau šaldytomis avietėmis.
Skonis tikrai nustebino, nesitikėjau, kad sveiki saldumynai gali būti tooookie skanūs.
O čia mano vaizdinės priemonės:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 29 kovo 2013 - 21:00
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 29, 19:59)
Sveikos, prisiruošiau ir aš išbandyti sveiką, naudingą torčiuką  wub.gif

RAW anakardžių ir braškių tortas
Originalus receptas čia:
http://keistaipapras...kiu-tortas.html
Viską dariau pagal receptą, tik braškes keičiau šaldytomis avietėmis.
Skonis tikrai nustebino, nesitikėjau, kad sveiki saldumynai gali būti tooookie skanūs.
O čia mano vaizdinės priemonės:
--------------

drugeli, kaip skaniaiiii! smagu, kad patiko. tikiu avietės fantastiškiau netgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2013 - 23:14
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 29, 22:00)
drugeli, kaip skaniaiiii! smagu, kad patiko. tikiu avietės fantastiškiau netgi  4u.gif

Irmulia, sorry, kad su nuotrauka atsakiau 4u.gif
Atsakyti