Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

Daliuos skaniais bananiniais sausainiais (nors man jie labiau bandeles primena)
user posted image
Savu nefotkinau, ns be sokolado blush2.gif bet skonis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2013 10 01, 18:52)
O miltų nereikia?  g.gif

Tikrai nereikia mirksiukas.gif gaunasi lb skanūs ir trapūs sausainiai,tik reikia leisti pilnai atvėsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 09 30, 21:50)
Lengvas Medaus torčiukas  wub.gif



Labai skaniai atrodo bigsmile.gif Reikės būtinai savaitgalį išmėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2013 09 21, 11:30)
o ką dėjot:sviestą ar riebalų mišinį?Man viskas gerai gavosi,dėjau tikrą svietsą ir kondensuoto skardinę+truputį kokoso drožlių.Reikia laikyti šaldytuve apie parą kol prapjauni.

dejau sviesta viska dariau kaip surasyta verysad.gif
Atsakyti
Keksas su persikais ir šokolado gabalėliais

user posted image

Reikės:
140 g minkšto sviesto
120 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
2 vidutinio dydžio persikai
50 g (galima ir daugiau) smulkinto pieninio šokolado

Minkštą sviestą ir cukrų išplakti iki purios ir šviesios masės. Mušti po vieną kiaušinius vis gerai paplakant. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti tol, kol masė taps vientisa. Įmaišyti smulkintus šokolado gabalėlius.
Kepimo formą patepti riebalais (jei silikoninė nereikia) ir pilti pusę tešlos, išdėlioti skiltelėmis pjaustytus persikus ir užpilti likusia tešla. Kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 40 min. arba, kol įkišus medinį pagaliuką jis liks sausas.
Skanaus!

user posted image

Atsakyti
[quote=*Voque*,2013 10 09, 14:33]
Keksas su persikais ir šokolado gabalėliais

sugundėt wub.gif o konservuoti persikai tiktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2013 10 09, 16:02)
sugundėt wub.gif o konservuoti persikai tiktų? 4u.gif

Žinoma,kad tiktų mirksiukas.gif galite dėti nebutinai persikus,o savo mėgstamus džiovintus/šviežius vaisius ar uogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2013 09 25, 12:57)
Obuolių pyragas su perliniu cukrumi

user posted image

24 cm. apvaliai formai

4 didesni obuoliai
2 dideli arba 3 mažesni kiaušiniai
130 ml. aliejaus
130 gr. cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
180 g. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
0,5 a.š. cinamono su maišyto su 0,5 a. cukraus
perlinio cukraus pabarstymui

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr. nuotrauką).

Kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti mikseriu. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus šiek tiek įspaudžiant sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30-40 min., arba kol gražiai paruduos. Vidų patikrinti mediniu pagaliuku: jei jis sausas - pyragas iškepęs. Skanaus!

http://aj-receptai.b...u-perliniu.html

Atsakyti
čia kažkas prašė torto su napa;eono lakstais rududu ir maskarpone, jei ne per velu ir dar reikia idedu. Receptas ne mano. Rastas čia SM.

Rududu+mascarpone+kavos tortas

Kremui:
• 380g mascarponės
• 190g kreminio sūrio
• 1 skardinė Rududu
• 2 v.š. romo
• 3 v.š. kavos
Šokoladiniui viršui:
• 100g juodo šokolado
• 50-70g sviesto
• 2 v.š. grietinės

Pirmiausia išsikepsim padus. Naudosim 24cm skersmens formą. Patogiau turėti dvi, nes viskas vyks greičiau, bet galit apsieiti ir su viena, kaip aš. Birius produktus sumaišyti ir persijoti kelis kartus, kuo daugiau, tuo puresni padai bus. Kambario temp. sviestą išsukti su cukrumi iki baltos purios masės. Po vieną, bemaišant, įmušti kiaušinius. Į sviesto masę iš lėto įmaišyti pusę birių produktų. Dabar seka pieno eilė. Supilkite ir išmaišius iki vienalytės masės, suberti likusią dalį birių produktų. Galiausiai įmaišykite karštą perkoštą kavą. Masę padalinkite per puse ir kepkite kiekvieną padą po 40min iki 180 C laipsnių įkaitintoj orkaitėj. Naudokite kepimo ppopierių.

Pasiruoškite kremą. Kambarios temp. Rududu išsukite su mascarpone ir kreminiu sūriu. Supilkite šiek tiek atvėsusią kavą ir romą. Išsukite iki vientisos masės ir padėkite į šaldytuvą, ar kur toliau nuo savęs, kad nesinorėtų vis kišt ten pirštų.

Dabar surinksime tortą. Padai jau turėtų būt ataušę. Juos reikia perpjauti horizantaliai, kad gautųme keturis vnt. Juos sulaistykite puse puoduko tirpios kavos. Tada viskas paprasta: padas, ant jo tepam kremo ir t.t. iki pat viršaus. Pasilikite kremo tiek, kad užtektų aptept kraštams ir pastatykite kur vėsiau. Per tą laiką šokoladą statome virš karšto vandens vonelės ir lydome kartu su grietine ir sviestu, kol bus vienalytė, blizganti masė. Per tą laiką kol ji atvės, aptepame tortą. Visą. Viršų. Kraštus. Išlyginame kiek pavyks. Ant viršaus pilame šokoladą ir su mentele bebraukiant, šiek tiek leidžiame nutekėti. Viskas. Žinoma, po kokios paros jis būna žymiai skanesnis. Skanaus.

P.S. Na jau labai labai. Aišku, saldus, juk rududu, bet yummy yummy for ur tummy. Viršų "puošiau" primityviai, bet lengvai ir gražiai atrodė, tiesiog su arbatinio šaukštelio apačia tapšnojau per tortą vis pasukdama, taip atsirado "spygliai". Viską darau iškart ant padėklo, tai kad neištepčiau visko apink, prieš tepant, po apačia pridėlioju skiautelių kepimo popieriaus, tik pakrasčiais torto, kad lengvai ištraukčiau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Špulka @ 2013 10 10, 22:22)
čia kažkas prašė torto su napa;eono lakstais rududu ir maskarpone, jei ne per velu ir dar reikia idedu. Receptas ne mano. Rastas čia SM.

Rududu+mascarpone+kavos tortas

Kremui:
• 380g mascarponės
• 190g kreminio sūrio
• 1 skardinė Rududu
• 2 v.š. romo
• 3 v.š. kavos
Šokoladiniui viršui:
• 100g juodo šokolado
• 50-70g sviesto
• 2 v.š. grietinės

Pirmiausia išsikepsim padus. Naudosim 24cm skersmens formą. Patogiau turėti dvi, nes viskas vyks greičiau, bet galit apsieiti ir su viena, kaip aš. Birius produktus sumaišyti ir persijoti kelis kartus, kuo daugiau, tuo puresni padai bus.


o tai kas tie birus produktai padui?
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2013 10 09, 13:33)
Keksas su persikais ir šokolado gabalėliais

Kepiau šiandien, labai skanus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inge1: 13 spalio 2013 - 18:19
QUOTE(GITALE @ 2013 10 13, 08:37)
o tai kas tie birus produktai padui?


atsiprasau, nukopinau tiesiai nuo savo uzrasu ne neziurejus kad cia trupucio truksta: 4u.gif biggrin.gif

Padams:
250g sviesto
400g cukraus
400g miltų
4 kiaušiniai
80g kakavos
350ml pieno
4 v.š. stiprios kavos
žiupsnelis druskos
1 a.š. kepimo milt.

Aš matat padams receptūros matyt neišsisaugojau todėl, kad šitą tortą dariau ne iš savo keptų padų o iš napaleono lakštų. Man pertepimo idėja labai patiko tai as palengvintą varjantą takart išbandžiau. čia nuoroda į visą receptą http://tobulos.blogs...vos-tortas.html biggrin.gif
Atsakyti