QUOTE(irmulia @ 2013 03 06, 06:40)
Papildyta:

tai vienas lengviausiai paruošiamų pyragų, aha, jo pjūvis gali suklaidinti
----------------
QUOTE(keistuole @ 2013 03 06, 10:45)
aš pasvėriau jau supjaustytus vaisius, tai jų man gavosi apie 400 g obuolių ir tiek pat kriaušių. Bet kriaušinis sluoksnis buvo gerokai skystesnis, nes kriaušės pačios buvo šlapesnės, obuoliai sausesni.
Viskas pavyko

Gal vaisių ir daugiau buvo, bet viskas gerai

Pjūvis aišku, ne "irmulinis", bet šiek tiek yra to grožio
Ir gal truput per ilgai kepiau, krašteliai šiek tiek pridegė

.
--------------
O vaisius pjausčiau su paprasta tokia stačiakampine tarka, pasirodo tarkuoja

Ir labai greit pavyko.
P.S. pyrago nuotrauką po to išimsiu. Tiesiog norėjau parodyt, kad net su tokia elementariausia paprasčiausia tarka galima šiek tiek pjūvio išgauti
Papildyta:
irmulia, o kaip galvojat, jei iškart dviguba porcija daryti

?
Tik gal reik į platesnį kepimo indą dėti?
Nes iš šito kiekio gan nedidelis pyragas išeina. Mano šeimai per mažas