TwixpyragisTešlai:
250 gr. miltų
55 gr. persijotos cukraus pudros
150 gr. šalto margarino
4 šaukštai šalto vandens
žiupsnelis druskos
Karamelei:
1 skardinė Rududu
1 šaukštas sviesto
Šokolado sluoksniui:
150 gr. juodo šokolado
100 gr. pieniško šokolado
1 šaukštai sviesto
šlakelis grietinėlės
Sutarkuotą margariną dėti į miltus ir trinti tarp pirštų kol tešla taps trupininė. Tada sudėti druską, cukraus pudrą ir vandenį, išminkyti tešlą, suformuoti rutulį ir dėti į šaldytuvą valandai.
Iškloti tešla skardos dugną, subadyti šakute ir kepti 180 laipsnių 20 minučių.
Rududu ir sviestą kaitinti garų vonelėje, kol suskystės ir taps vientisa karamele.
Supilti ant iškepto pagrindo.
Šokoladą taip pat ištirpinti su sviestu ir grietinėle ir supilti ant karamelės sluoksnio. Pagardinti tuo, ką turim po ranka, mano atveju kokoso drožlėmis
Skaniausias - parą patūnojęs šaldytuve
Idėja iš
čia