QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 01:43)
Norint kažką gauti, dažniausia tenka sistemingai siekti tikslo. Taip yra ir su svorio metimu, sportu. Tai nėra lengva. Man taip pat būna, kad treniruotės metu atrodo numirsiu vietoj, būna velniškai tingiu, noriu nesveiko maisto, bet... stengiuosi susiimti. Ir tai daro tūkstančiai moterų ir vyrų.
Kai mano ex priaugo nemažai svorio, pravėso ir mano jausmai

Sportuojantiems žmonėms atrodo, kad jeigu jau aš galiu prisiversti padirbėti, kodėl negali mano antra pusė? Kodėl renkasi lengvesnį kelią? Kodėl man nestinga valios, o jam stinga? Kodėl aš stengiuosi jam būti graži, o jis man ne? Seksualinė trauka, sakykit ką norit labai svarbi... ir sunku spręsti problemas, kurios iškilo ir iškils gyvenant kartu, jei šalia esantis žmogus nepatrauklus. Matyt temos autorės vyrui, patinka sportiško sudėjimo, lieknesnės moterys. Tikriausiai temos autorė, šiaip faina ir vyras susižavėjo jos charakteriu, būdo bruožais, bet vėliau pastebėjo, kad prieš vėją nepapūsi... Pajuto, kad traukia jį kitos moterys, bandė susitaikyti su tuo, kad jo žmona, ne tokia, bet išsigando pamatęs, kad susitaikyti nepavyksta (tą rodo ex panos atsiradimas, manau, kad buvo ir anksčiau simpatijų tik ne iki tokio lygio, arba neprigavo autorė) ir nežinodamas ko griebtis nusprendė žmoną paspausti. Nes savęs perlaužti nepavyks.
Tai va, temos autorei belieka rinktis ar susitaikyti su tuo, kad savo vyrui būnat seksualiai nepatraukliai anksčiau ar vėliau prieis skyrybas, ar stengtis atitikti jo standartus pliuso gaunant dailų kūną, geresnę savijautą ir sveikatą...
cia jau kazkokia nesamone,priaugo svorio,tai ir jausmai atsalo,matyt tik tokie ir buvo,maniskis irgi priaugo svorio,bet as jo net nematau,myliu del kitu dalyku,jei jis nori mesti svori,tai tegul meta del saves,arba del manes,jei jau is tos puses paziuret,bet pats ,as tikrai jo neversiu,nes myliu ji visai del kitu dalyku,na ner jis jau toks storulis,bet priaugo tikrai nemazai per 12 metu

bet ,kad del to svorio nesveikintu su gimtadieniu ir estu metu metais,eina sau,manau,kad turiu teise pasisakyti,nes numeciau nemazai tu kg,ir labai sau patinku,bet jei vel priaugsiu ,tai ka jau gimtadienius reiktu pamirsti,nesamone kazkokia.ir is vis kokie susirasinejimai su kazkokiom kudenom,tai nebemyli ir taskas,as taip manau,o nesiskiria del to,kad vaikai,namai ,ne taip paprasta vel viska is naujo pradet,zmones paprastai gerai apgalvoja,nebent aistra kokia uzpuola,kuri ir greit praeina paprastai.buna ir isimciu,bet isimtys tik patvirtina taisykle.