Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(flight @ 2012 12 22, 01:23)
Jaunystė yra koziris Nr 1 - ne treniruotas kūnas.

Logiska. Juk ko vyrui is moters reikia - pratesti gimine. O kuri geriau pasirupins jo atzalom - 20-mete ar 40-mete? Taip jau gamtos suredyta. Ir nieko cia nepakeisi.

Bet reikia vistiek net ir po 40m saves nenurasyt, yra ir tame pliusu - vaikai pagimdyti, praauginti, kazkoki svori jau turi profesineje veikloje, jau atrodai taip kaip pati nori, o taip kad patiktum aplinkiniams ir t.t.

Kazkaip manau, kad 40m moteris stipresne ivairiom prasmem.
Atsakyti
Man labai patinka,kai ateina tokios kaip "Horo" ir pradeda postringauti,kaip lengva mesti kg,manyciau pati kokius + 5 kg tik numetus.Rasau tik 5, as pati 20 numetus,galiu pasakyti,kad tai sunku,taip sunku,kad kartais nori pasiduoti-tai darbas,kiekviena diena darbas ir neuztenka tu 30 mn namuose,as sportuoju klube su trenere,po 1.5 val,4 sykius i savaite,riboju maista (kiekviena diena,isimtis atostogos),tad aguonele30,noriu palinketi : mesti svori del saves,ne del vyro.Pamatysite,pati jausites daug geriau,pasikeis jusu garderobas,pats poziuris i save,leiskite sau pasijusti grazia,nors as 159 cm,73 kg jauciausi grazi,bet supratau,kad toliau viskas,arba nutukimas,arba susiimu.Tik tiek,kad man daug lengviau,turiu labai gera vyra(irgi sportuojanti,raumeninga),bet niekada i mano puse nebuvo jokiu komentaru,tik dabar kai sukudus,jis burba,kad per kuda smile.gif
Tad linkiu,atversti nauja lapa,balta,be blogu emociju,nusivylimu.
Jeigu bus labai sunku,rasykite i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 12 22, 11:43)
Logiska. Juk ko vyrui is moters reikia - pratesti gimine.

Gal tai liecia tik jusu vyra,nes maniskiui reikia ir kaip zmonos,ir kaip meiluzes,ir kaip partneres,ir kaip vaiku mamos,ir... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalinai sutinku su Horo, kad jei vyras pats sportuoja, toj srity dirba tai ir zmona labiau del to spaudzia, o ne del meiles trukumo. Manau tok elementas yra, bet jei viskas taip kaip pasakojo autore, tai jos vyrui mazu maziausiai pagarbis zmogui pasimokinti reikia. Horo, juk pati keleta metu nebumbetumet vyrui mesti svorio su isvedziojimais, kad mylesit tik kuda, demonstratyviai nesveikintumet su gimtadieniu ir dar isknistumet koki kuda exa is caro ruriko laiku? Zinau, kad vyram dazniau pritruksta subtiljmo nei moterim, bet giliai tikiu, kad gerbiant zmogu galima atrast grazesniu budu jam kazka pasakyti, suteikti prasomos paramos ir t.t. Nebent darytume prielaida, kad autore trikteleta ir nesupranta grazaus paskatinimo ir jau reik apibart ir pagrasint, bet nemanau, kad cia tas atvejis...
Atsakyti
Norint kažką gauti, dažniausia tenka sistemingai siekti tikslo. Taip yra ir su svorio metimu, sportu. Tai nėra lengva. Man taip pat būna, kad treniruotės metu atrodo numirsiu vietoj, būna velniškai tingiu, noriu nesveiko maisto, bet... stengiuosi susiimti. Ir tai daro tūkstančiai moterų ir vyrų.
Kai mano ex priaugo nemažai svorio, pravėso ir mano jausmai blush2.gif Sportuojantiems žmonėms atrodo, kad jeigu jau aš galiu prisiversti padirbėti, kodėl negali mano antra pusė? Kodėl renkasi lengvesnį kelią? Kodėl man nestinga valios, o jam stinga? Kodėl aš stengiuosi jam būti graži, o jis man ne? Seksualinė trauka, sakykit ką norit labai svarbi... ir sunku spręsti problemas, kurios iškilo ir iškils gyvenant kartu, jei šalia esantis žmogus nepatrauklus. Matyt temos autorės vyrui, patinka sportiško sudėjimo, lieknesnės moterys. Tikriausiai temos autorė, šiaip faina ir vyras susižavėjo jos charakteriu, būdo bruožais, bet vėliau pastebėjo, kad prieš vėją nepapūsi... Pajuto, kad traukia jį kitos moterys, bandė susitaikyti su tuo, kad jo žmona, ne tokia, bet išsigando pamatęs, kad susitaikyti nepavyksta (tą rodo ex panos atsiradimas, manau, kad buvo ir anksčiau simpatijų tik ne iki tokio lygio, arba neprigavo autorė) ir nežinodamas ko griebtis nusprendė žmoną paspausti. Nes savęs perlaužti nepavyks.
Tai va, temos autorei belieka rinktis ar susitaikyti su tuo, kad savo vyrui būnat seksualiai nepatraukliai anksčiau ar vėliau prieis skyrybas, ar stengtis atitikti jo standartus pliuso gaunant dailų kūną, geresnę savijautą ir sveikatą...
Atsakyti
Horo, suprantu ka sakote ir is dalies sutinku. BET klausimas kiek metu galima artima zmogu terorizuoti ir grauzti? Kodel autores vyrui sunku norimo rezultato, t.y. dailauz zmonos kuno siekti geresniais budais? Jei zmona praso palaikymo, kodel jo neduoti? Jei Jusu ex butu pasakes Horo, nesusitvarkau su savim, man reikia tavo pagalbos ir svarbiausia palaikymo! Negi nustumtumet i sona ir nesistengtumet but supratingesne? As pvz neisivaizduoju kaip mane turetu supykdyt, izeist ir iskaudint, kad antros puses nepasveikint su gimtadieniu...
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 01:43)
Norint kažką gauti, dažniausia tenka sistemingai siekti tikslo. Taip yra ir su svorio metimu, sportu. Tai nėra lengva. Man taip pat būna, kad treniruotės metu atrodo numirsiu vietoj, būna velniškai tingiu, noriu nesveiko maisto, bet... stengiuosi susiimti. Ir tai daro tūkstančiai moterų ir vyrų.
Kai mano ex priaugo nemažai svorio, pravėso ir mano jausmai blush2.gif Sportuojantiems žmonėms atrodo, kad jeigu jau aš galiu prisiversti padirbėti, kodėl negali mano antra pusė? Kodėl renkasi lengvesnį kelią? Kodėl man nestinga valios, o jam stinga? Kodėl aš stengiuosi jam būti graži, o jis man ne? Seksualinė trauka, sakykit ką norit labai svarbi... ir sunku spręsti problemas, kurios iškilo ir iškils gyvenant kartu, jei šalia esantis žmogus nepatrauklus. Matyt temos autorės vyrui, patinka sportiško sudėjimo, lieknesnės moterys. Tikriausiai temos autorė, šiaip faina ir vyras susižavėjo jos charakteriu, būdo bruožais, bet vėliau pastebėjo, kad prieš vėją nepapūsi... Pajuto, kad traukia jį kitos moterys, bandė susitaikyti su tuo, kad jo žmona, ne tokia, bet išsigando pamatęs, kad susitaikyti nepavyksta (tą rodo ex panos atsiradimas, manau, kad buvo ir anksčiau simpatijų tik ne iki tokio lygio, arba neprigavo autorė) ir nežinodamas ko griebtis nusprendė žmoną paspausti. Nes savęs perlaužti nepavyks. 
Tai va, temos autorei belieka rinktis ar susitaikyti su tuo, kad savo vyrui būnat seksualiai nepatraukliai anksčiau ar vėliau prieis skyrybas, ar stengtis atitikti jo standartus pliuso gaunant dailų kūną, geresnę savijautą ir sveikatą...

cia jau kazkokia nesamone,priaugo svorio,tai ir jausmai atsalo,matyt tik tokie ir buvo,maniskis irgi priaugo svorio,bet as jo net nematau,myliu del kitu dalyku,jei jis nori mesti svori,tai tegul meta del saves,arba del manes,jei jau is tos puses paziuret,bet pats ,as tikrai jo neversiu,nes myliu ji visai del kitu dalyku,na ner jis jau toks storulis,bet priaugo tikrai nemazai per 12 metu smile.gif bet ,kad del to svorio nesveikintu su gimtadieniu ir estu metu metais,eina sau,manau,kad turiu teise pasisakyti,nes numeciau nemazai tu kg,ir labai sau patinku,bet jei vel priaugsiu ,tai ka jau gimtadienius reiktu pamirsti,nesamone kazkokia.ir is vis kokie susirasinejimai su kazkokiom kudenom,tai nebemyli ir taskas,as taip manau,o nesiskiria del to,kad vaikai,namai ,ne taip paprasta vel viska is naujo pradet,zmones paprastai gerai apgalvoja,nebent aistra kokia uzpuola,kuri ir greit praeina paprastai.buna ir isimciu,bet isimtys tik patvirtina taisykle.
Atsakyti
ai pagalvojau sventes,o as su tokiom negatyviom mintim svente gadinsiu,gal as ir klystu,ramiu ir prasmingu svenciu jums ir laimingu naujuju metu,lieknekit ir grazekit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū jum visoms 4u.gif ir sveikinu su sventemis, nuostabiu jum ateinančių naujųjų metu, būkite visos mylimos, geidziamos, nepakartojamos ir žinoma laimingos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguona30: 24 gruodžio 2012 - 17:38
Linkiu visom sveikatos, santatves, supratingumo, laimes ir meiles!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 00:43)

1.Kai mano ex priaugo nemažai svorio, pravėso ir mano jausmai blush2.gif

2.Kodėl aš stengiuosi jam būti graži, o jis man ne?

3.Seksualinė trauka, sakykit ką norit labai svarbi... ir sunku spręsti problemas, kurios iškilo ir iškils gyvenant kartu, jei šalia esantis žmogus nepatrauklus.

4.Matyt temos autorės vyrui, patinka sportiško sudėjimo, lieknesnės moterys.

1.Zinokit, tikrai nesuprantu, kaip del svorio gali atvesti jausmai. Juk ne per viena nakti jis padideja 10-20 kg, kiekviena diena matai, jauti ir bac, supranti, kad jau su TOKIU svoriu nebegali gyventi.

2.Argi ne del saves sportuojam? Man atrodo, ir jus teiget, kad reikia tai daryti del saves.

3.Sita isvis suprast sunku. Buvo buvo ir nebetapo patrauklus? Vaiku juk susilauke, ne kopustuose gi rado.

4.Yra daug vyru, kurie isvis nenori vesti, nors draugauja su graziomis, lieknomis ir t.t. Autores vyro niekas gi neverte vesti, kurti seimos, jis pats tai dare.

Autore turi keisti savo gyvenima, bet tik del saves, ne del tokio vyro.

Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 01:43)

biggrin.gif
Linksma skaityt, kai dvidešimtinė, skrajojanti įsimylėjimo ir šviežios aistros piko fazėje, moko moteris gyventi...

Neverta stengtis atitikti nė vieno vyro standartų. Verta stengtis atrasti savo kelią ir savuosius standartus. Seksualinė ėtrauka nėra esminis variklis šeimoje, jei taip būtų, tai sutuoktinius visi keistume kas septynis metus. Vienas žinomas psichoterapeutas taip, ar kažkaip panašiai pasakė: "beveik visos seksualinės porų problemos yra neseksualinių jų santykių problemų rezultatas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 gruodžio 2012 - 00:52