Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 00:43)
*Man taip pat būna, kad treniruotės metu atrodo numirsiu vietoj, būna velniškai tingiu, noriu nesveiko maisto, bet... stengiuosi susiimti. Ir tai daro tūkstančiai moterų ir vyrų.

**ar stengtis atitikti jo standartus pliuso gaunant dailų kūną, geresnę savijautą ir sveikatą...

*bet amzius 20+ ir 30+ labai skiriasi. Kai pasieksit toki amziu, tai suprasit, kad dar sunkiau, nei, kad dabar rasot, jog numirsit vietoj. Tai kaip turetu buti tada?
**va su situo nesutinku schmoll.gif kaip jau kam, bet as rinkciausi skyrybas, nei vyro santaza sulieste iki JO NUSTATYTO STANDARTO doh.gif Gi autore tiek tik paauglystej svere! Joks vyras negali nurodyt kilogramu tikslumu, kiek privalai sverti, o jei ne - nemyliu, meiluzes ieskau, netrauki tu manes, storule. Del saves suliesteti - taip, bet del vyro santazo schmoll.gif

QUOTE(perkunkieme @ 2012 12 24, 15:02)
bet ,kad del to svorio nesveikintu su gimtadieniu ir estu metu metais,eina sau,

ne del svorio, o del to, kad meiles nera. Ir pagarbos. Ir neatsiras, jei jau nera.

QUOTE(flight @ 2012 12 25, 00:48)
Linksma skaityt, kai dvidešimtinė, skrajojanti įsimylėjimo ir  šviežios  aistros piko fazėje,  moko moteris gyventi...

aha. Man kai 20 buvo as irgi galejau visa paskaita pravest, kaip lengva kelis kg numest per kelias dienas ir pastangu netgi dideliu nereikia. Tada net netikejau, kai kazkas sake apie suletejusia medziagu apykaita. Atvirai - maniau, tai kazkoks nesamoningas ismislas, o jei ir tiesa - manes tikrai tai nelies!
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 25, 15:27)
Atvirai - maniau, tai kazkoks nesamoningas ismislas, o jei ir tiesa - manes tikrai tai nelies!

Net ne išmislas, o paprasčiausia tinginystė ir negrabūs pasiteisinimai biggrin.gif

Ir - pernelyg sureikšminti išorės neverta. Jei jau vyras mylės tik tada, kai esi jam "sexy"ir "pupa" , tada ką jo moteris darys nėštumo laikotarpiu ir po jo ? O jei kokia liga? O jei teks ne mėgautis, o slaugyt, rūpintis? O kaip vyresniame amžiuje, kai aplinkui suksis daug patrauklesnių pupų?

Niekas čia nekalba apie apsileidimą, nešvarą. Net ir tas pats svoris NIEKO nelemia, yra daugybė geidžiamų, mylimų apkūnių moterų. Ne visiems patinka treniruotas kūnas, kiti žavisi tokiu:

http://corpulent.wor...fluvia-lacerda/

Laužt iš savęs kažką tik tam, kad kažkam įtikt ir tikt - absurdas.
Atsakyti
nezinau del tos apykaitos,man virs 30- norejau numest ir numeciau,neatrodau taip kaip horo,nes tai darbas juodas,kiek ten atsilenkimu reikia daryt simtus turbut,bet tiesiog nebegeriu alkoholio visai(anksciau tai vis koki buteliuka alaus vakarais , dar kokio surio) ir nevalgau vakarais per metus- 20 kg.nezinau,cia kazkokie atsikalbinejimai gal kazkiek ir lemia tie metai,bet tikrai nedaug.
mamai mano greit 60,o kai isoperavo bluzni,valgyt negalejo ka nori kokius puse metu-tai labai graziai sulieknejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 25 gruodžio 2012 - 15:15
Perkūnkieme, jus vyras spaudė, reikalavo, ar pati užnorėjot?
Jei dabar spaustų atrodyti taip, kaip Horo, nes kitaip jūsų nemylės - ką darytumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 gruodžio 2012 - 15:18
nespaude,as jam visokia grazi,atvirksciai sako,kad neber uz ko paimt smile.gif ,bet cia mano reikalas,tiesiog pabandziau,kazkaip po kokiu triju kilogramu ir gero menesio uzsikabinau,dabar sveriu 60 kg,bet vis dar stora jauciuosi,cia jau gal liga kazkokia,bet tikrai tik tuos du punktus pakeiciau ir su maze gal i lauka iseinu ir viskas.tai as ir rasiau ,kad nesuprantu to spaudimo,nes man atrodo,kad sitaip elgdamasis zmogus negali mylet.
nezinau ka daryciau,sunku isivaizduoti,is viso as nepratus ,kad su manim sitaip kalbetu kaip su autore,tai negaliu atsakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 25 gruodžio 2012 - 15:24
Tai va, mes būtent apie tai.
Be to ...Dabar sveriat 60, o jeigu reikėtų nuumesti iki 40? Būtų lengva ar nelabai? Dabar jau ribojat maistą, nevartojat alkoholio, taigi, norėdama numesti DAR - turėtumėt badmiriauti.

Nėra viskas taip paprasta, kaip galėtų atrodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 gruodžio 2012 - 15:26
QUOTE(flight @ 2012 12 25, 16:25)
Tai va, mes būtent apie tai.
Be to ...Dabar sveriat 60, o jeigu reikėtų nuumesti iki 40? Būtų lengva  ar nelabai? Dabar jau ribojat maistą, nevartojat alkoholio, taigi, norėdama numesti DAR -  turėtumėt badmiriauti.

Nėra viskas taip paprasta, kaip galėtų atrodyti.

o kam man mesti iki 40,su protu dar nesusipykau,cia tiesiog patarimas ,tegul autore pradeda nuo kokiu - 5 kg,o gal ir patiks plonet,tai nieks nera paprasta,ir pietus isvirt nepaprasta,bet jeigu kazka darai tai kazkas ir pasidaro.bet nera jau ir kazkas neimanomo.
tai autore sveria netoli 100.tai gal tegul pabando sverti 80 pradziai.tai gal neteks gi badmiriaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 25 gruodžio 2012 - 15:36
QUOTE(perkunkieme @ 2012 12 25, 16:32)
tai autore sveria netoli 100.tai gal tegul pabando sverti 80 pradziai.tai gal neteks gi badmiriaut

80 - labai realu.
Bet čia kalba ėjo apie tai, kad norint įmanom viskas, kad trūksta valios ir didelio noro, kad visai paprasta sulieknėti, tik op, ir nuo 100 jau sveri 50, ir negi sunku dėl savo vyro pasistengt, juk jam reikia sexy žmonelės bigsmile.gif
Papildyta:
CItuoju :

QUOTE(Horo @ 2012 12 24, 01:43)
Tai va, temos autorei belieka rinktis ar susitaikyti su tuo, kad savo vyrui būnat seksualiai nepatraukliai anksčiau ar vėliau prieis skyrybas, ar stengtis atitikti jo standartus pliuso gaunant dailų kūną, geresnę savijautą ir sveikatą...

Papildyta:
Dabar pągąsdinsiu, kas gresia, numetus DAUG svorio (foto žemiau), panašiai galima įsivaizduot ir krūtinę :

http://www.babyblog....ovlenie/1694932
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 gruodžio 2012 - 15:56
mano pozicija tikrai ne tokia kaip horo,tik sakau,kad sulieknet galima,ne taip jau ir sunku,aisku jei yra kazkokie standartai ,kad 55 ir taskas,tai cia vien nuo spaudimo nebeuploneciau,tik sakau,kad po truputi kazkiek kiek iseina,ne 55 ,bet 80 ir skirtumas pasimatys,gal dar truputi,jei svers 70 tai atrodys padoriai manau su tokiu ugiu ,neteisus tas jos vyras tikrai,bet kazkiek suplonet nepakenktu del saves ne del vyro,kad pati jaustusi gerai,kad galetu apsirengti ka nori[kaip faina nebejausti ,kad slaunys trinasi ar dzinsai nuo pilvo vyniojasi}.
Atsakyti
Perkūnkieme - sutinku.
Bet, tai jau visai kita tema. Labiau tinkama sporto ir dietų skyreliui ("sveriu tiek, noriu numesti tiek, ką daryti?"_)

Ši tema kiek kitokia, apie tai, kad "vyras pasakė, jog nemylės, jei..."
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 12 25, 17:10)
Perkūnkieme - sutinku.
Bet, tai jau visai kita tema. Labiau tinkama sporto ir dietų skyreliui ("sveriu tiek, noriu numesti tiek, ką daryti?"_)

Ši tema kiek kitokia, apie tai, kad "vyras pasakė, jog nemylės, jei..."

kodel visai kita tema,tema siaip ar taip su svoriu susieta,ji ir pati sako,kad nori suplonet,bet tiesiog negali pradet,nes vyro standartai tokie ir ne kitokie,tai as ir sakau,kad neklausytu to vyro,o mestu kazkiek kiek iseina,tegul bus 80,bet bus maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 25 gruodžio 2012 - 16:48
Aš vis tiek liksiu prie savo nuomonės, kad jeigu temos autorė nori išsaugoti šeimą, koreguoti svorį teks. Tiesiog sportuojantis žmogus, kitaip žiūri į kūną. Apdribęs kūnas, nesvarbu jis ar vyro ar moters atspindi valios, ryžto ir pagarbos sau stoką. Na, nebent žmogus turi rimtų sveikatos sutrikimų. Neteisinu to, kad vyras įžeidinėja žmoną, bet aš suprantu, kaip jį erzina tokios jos išvaizdos metamorfozės, nes pats valingai sportuoja, dirba sveikatingumo srityje. Mane taip pat erzino tai, kad mano ex nesportavo. O erzino todėl, kad aš pati sportuoju ir man sportas nesieja vien su fizinėmis savybėmis ir patrauklumu. Nes aš noriu, kad mano vyras būtų valingas ir save gerbiantis žmogus. O tas tingėjimas sportuoti, alus ir dejavimas kaip šiais laikais gyventi sunku, man, sportuojančiai moteriai, ir siejasi su apsileidimu, tinginyste ir visišku gyvybės ir meilės gyvenimui praradimu. Gal kitai tai taip nerūpėtų, nes gyvenime svarbu kiti dalykai. Bet aš esu visiškai tikra (nepaisant kaltinimų jaunu amžiumi ir nieko neišmanymu), kad nebus laiminga pora tokia, kur vienas kitam nėra patrauklūs. Ir patrauklumas nėra tik fizinė savybė. Gal tą vyrą traukia, būtent sportiškų moterų užsispyrimas ir valia, noras rūpintis savimi ir patikti sau bei kitiems. Na, bet neatmeskim galimybės, kad jį traukia grynai fiziškai kūdesnės moterytės. Aš iš tiesų manau, kad jis tuos 55kg nurodė, kaip galutinį tikslą, paskutinę stotelę, nes vis tiek vyriškis, kaip suprantu, šiame reikale gaudosi. Per keletą metų, sistemingai dirbant, to galima pasiekti, esu visiškai tuo įsitikinusi, nes mačiau savo akimis tai ne kartą mirksiukas.gif Nesakau, kad tai lengva. Bet... nori sunki lengvai sėdėk ant sofos, nori lengva - sunkiai dirbk ir jausk malonumą. Renkasi kiekviena pagal savo gyvenimo filosofiją 4u.gif
Tačiau vis dėlto mes nepažįstam nei temos autorės, nei jos vyro. Galimas variantas, kad jis jos nebemyli ir tą svorį laiko kaip priekaištą ir vis tiek anksčiau ar vėliau nuskuos pas kitą. Gal tai tik dingstis. Tačiau... manau, kad neįmanoma išsaugoti šeimos, nekeičiant to svorio. O turint du vaikus su tuo vyru, plius žinant, kokias liūdnas pasekmes sukelia antsvoris sveikatai, tikrai verta suimti vadeles, net jei ir nepavyks išlaikyti to vyro, bent jau bus ramu, kad buvo viskas iš jos pusės padaryta, na ir paguodai liks dailus kūnas. Argi blogai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 25 gruodžio 2012 - 23:18