QUOTE(Horo @ 2012 12 25, 23:13)
Aš vis tiek liksiu prie savo nuomonės, kad jeigu temos autorė nori išsaugoti šeimą, koreguoti svorį teks. Tiesiog sportuojantis žmogus, kitaip žiūri į kūną. Apdribęs kūnas, nesvarbu jis ar vyro ar moters atspindi valios, ryžto ir pagarbos sau stoką. Na, nebent žmogus turi rimtų sveikatos sutrikimų. Neteisinu to, kad vyras įžeidinėja žmoną, bet aš suprantu, kaip jį erzina tokios jos išvaizdos metamorfozės, nes pats valingai sportuoja, dirba sveikatingumo srityje. Mane taip pat erzino tai, kad mano ex nesportavo. O erzino todėl, kad aš pati sportuoju ir man sportas nesieja vien su fizinėmis savybėmis ir patrauklumu. Nes aš noriu, kad mano vyras būtų valingas ir save gerbiantis žmogus. O tas tingėjimas sportuoti, alus ir dejavimas kaip šiais laikais gyventi sunku, man, sportuojančiai moteriai, ir siejasi su apsileidimu, tinginyste ir visišku gyvybės ir meilės gyvenimui praradimu. Gal kitai tai taip nerūpėtų, nes gyvenime svarbu kiti dalykai. Bet aš esu visiškai tikra (nepaisant kaltinimų jaunu amžiumi ir nieko neišmanymu), kad nebus laiminga pora tokia, kur vienas kitam nėra patrauklūs. Ir patrauklumas nėra tik fizinė savybė. Gal tą vyrą traukia, būtent sportiškų moterų užsispyrimas ir valia, noras rūpintis savimi ir patikti sau bei kitiems. Na, bet neatmeskim galimybės, kad jį traukia grynai fiziškai kūdesnės moterytės. Aš iš tiesų manau, kad jis tuos 55kg nurodė, kaip galutinį tikslą, paskutinę stotelę, nes vis tiek vyriškis, kaip suprantu, šiame reikale gaudosi. Per keletą metų, sistemingai dirbant, to galima pasiekti, esu visiškai tuo įsitikinusi, nes mačiau savo akimis tai ne kartą
Nesakau, kad tai lengva. Bet... nori sunki lengvai sėdėk ant sofos, nori lengva - sunkiai dirbk ir jausk malonumą. Renkasi kiekviena pagal savo gyvenimo filosofiją
Tačiau vis dėlto mes nepažįstam nei temos autorės, nei jos vyro. Galimas variantas, kad jis jos nebemyli ir tą svorį laiko kaip priekaištą ir vis tiek anksčiau ar vėliau nuskuos pas kitą. Gal tai tik dingstis. Tačiau... manau, kad neįmanoma išsaugoti šeimos, nekeičiant to svorio. O turint du vaikus su tuo vyru, plius žinant, kokias liūdnas pasekmes sukelia antsvoris sveikatai, tikrai verta suimti vadeles, net jei ir nepavyks išlaikyti to vyro, bent jau bus ramu, kad buvo viskas iš jos pusės padaryta, na ir paguodai liks dailus kūnas. Argi blogai?

Tačiau vis dėlto mes nepažįstam nei temos autorės, nei jos vyro. Galimas variantas, kad jis jos nebemyli ir tą svorį laiko kaip priekaištą ir vis tiek anksčiau ar vėliau nuskuos pas kitą. Gal tai tik dingstis. Tačiau... manau, kad neįmanoma išsaugoti šeimos, nekeičiant to svorio. O turint du vaikus su tuo vyru, plius žinant, kokias liūdnas pasekmes sukelia antsvoris sveikatai, tikrai verta suimti vadeles, net jei ir nepavyks išlaikyti to vyro, bent jau bus ramu, kad buvo viskas iš jos pusės padaryta, na ir paguodai liks dailus kūnas. Argi blogai?

Lyginate skirtingus dalykus,jei moteris buvo apkuni,tai ir dabar negali buti tokia kaip jus. Beje pati rasete,kad genai turi reiksmes. Tai jums numesti,tuos kg. lengviau,o jai,net ir labai norint ,yra sunkoka. Viska delioti pagal viena taisykle,naivu. O be to,argi jusu vyras jusu nemyletu jeigu svertumete daugiau