Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 12 26, 15:23)
Ir tai jus vadinate meile,pagarba g.gif  blink.gif
O kai nebebusite tokia,nes kaip zinia visi mes senstame ir kunas tame tarpe,kad jusiskis nebesizaves,nes pati pasakete,kad pamilo  jusu isvaizda,o ne moteri,kuri gal ir protinga,ir... wink.gif
Nenoreciau tureti salia vyra,kuri tik domintu mano kunas,o ne kaip asmenybe  cool.gif

Na baikit, nėra tik vien kūnas arba tik vien asmenybė. Man, tarkim, patinka sportiški vyrai - ir rašydama "sportiški" neturiu omeny vien išvaizdos (ir jaukus pilvukas man, tiesą sakant, patinka labiau, nei sixpackas ax.gif ). Sportiškas žmogus tai tas, kuris šiaip mėgsta judėti, aktyviai leisti laisvalaikį, tas, kuris nepakraups nuo minties savaitgalį išlėkti dviračiais ar baidarėmis, kuris gulėjimą prieš teliką su alum ir čipsais mielai iškeis į kažkokią aktyvią veiklą. Sportiškumas - tai ir tam tikra charakterio savybė, ne tik išpuoselėtas kūnas.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 26, 19:02)
Na baikit, nėra tik vien kūnas arba tik vien asmenybė. Man, tarkim, patinka sportiški vyrai - ir rašydama "sportiški" neturiu omeny vien išvaizdos (ir jaukus pilvukas man, tiesą sakant, patinka labiau, nei sixpackas  ax.gif ). Sportiškas žmogus tai tas, kuris šiaip mėgsta judėti, aktyviai leisti laisvalaikį, tas, kuris nepakraups nuo minties savaitgalį išlėkti dviračiais ar baidarėmis, kuris gulėjimą prieš teliką su alum ir čipsais mielai iškeis į kažkokią aktyvią veiklą. Sportiškumas - tai ir tam tikra charakterio savybė, ne tik išpuoselėtas kūnas.

drinks_cheers.gif 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 26, 18:02)
Na baikit, nėra tik vien kūnas arba tik vien asmenybė. Man, tarkim, patinka sportiški vyrai - ir rašydama "sportiški" neturiu omeny vien išvaizdos (ir jaukus pilvukas man, tiesą sakant, patinka labiau, nei sixpackas  ax.gif ). Sportiškas žmogus tai tas, kuris šiaip mėgsta judėti, aktyviai leisti laisvalaikį, tas, kuris nepakraups nuo minties savaitgalį išlėkti dviračiais ar baidarėmis, kuris gulėjimą prieš teliką su alum ir čipsais mielai iškeis į kažkokią aktyvią veiklą. Sportiškumas - tai ir tam tikra charakterio savybė, ne tik išpuoselėtas kūnas.

Tai perskaitykite Horos mintis,o ne rasinekite kas yra sportiskas zmogus. Beje ir be jusu tai suprantu,nes pati sportuoju,bet...kai vyras moteryje mato TIK sportiska kuna,tai isvados pacios persasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2012 12 26, 18:53)
drinks_cheers.gif 100 proc.

Matyt neturite argumentu,kad kitu postais dangstotes. Suprantu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 26, 17:22)
Tiesa, man teko bendrauti su keliais tik merginų treneriais, kurie yra įsitikinę, kad be bizūno iš moters nieko gero nebus blush2.gif ar tiesa nežinau... kartais būna baisu klausyt, kaip jie kriokia treniruotės metu, bet rezultatai auklėtinių geri 4u.gif

bet yra skirtumas, kur treneris, kur nuosavas vyras. treneris pabizūnuoja treniruotėj, išeini iš treniruotės ir viskas baigta plius su juo nėra emocinio ryšio. o vyras tai nuo ryto iki vakaro per nervus groja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 12 26, 14:30)
pirma kam vesti moterį, kuri neatitinka tavo susikurtų idealų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O ir šiaip, ne kiekvienai įdomu ir patinka visą savo laisvalaikį (mane supras tos, kurių tieisioginis darbas pagal specialybę NE sporto salėje, ir kurios turi vaikų, turinčių daugiau poreikių ir veiklos, ne vien būti nuvestiems į darželį-mokyklą ir parvestiems iš jos) leisti treniruoklių salėje. Esu mačiusi tokių sporto salės gyventojų, kurios sėdi ten kasdien, po keletą valandų kaip minimum - brrr, nenorėčiau. Ir vyro tokio nenorėčiau,apsaugok D, kad ir kaip jis atrodytų biggrin.gif
Man reikia žmogaus su plačiu akiračiu, kuriam įdomūs koncertai, filmai,kelionės, knygos, geras maistas, geras vynas, o ne tokio, kurio vienintelis hobis ir malonumas - tobulinti savo bicepsus blink.gif Ir, ne kartą ir ne du buvau susižavėjusi tooli gražu ne tobulo kūno vyrais, pfff, baisiai čia - jei vyras asmenybė ir charizamtiškas, tegul sveria nors ir šimtą. Nykūs man tie "grožio puselėtojai", jei jau atvirai..Bet kiekvienam savo.
Autorei pirmiausiai linkėčiau ne numesti svorio, o susirasti normalų, sau tinkantį vyrą 4u.gif

Kaip ten Horo rašė - sportuojantys vyrai daugiau reikalauja iš savo moters, skaičiuoja kiekvieną priaugtą gramą. Negi autorei norėtųsi praleisti su tokiu vyru likusį savo gyvenimą?
O gal geriau ne toks sportiškas, bet kitur dėliojantis esminius taškus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 gruodžio 2012 - 22:24
QUOTE(Cartman @ 2012 12 26, 22:46)
bet yra skirtumas, kur treneris, kur nuosavas vyras. treneris pabizūnuoja treniruotėj, išeini iš treniruotės ir viskas baigta plius su juo nėra emocinio ryšio. o vyras tai nuo ryto iki vakaro per nervus groja  g.gif

Su treneriu taip pat būna emocinis ryšys. Žinoma ne toks stiprus, koks su vyru, bet rimtai sportuojant - treneris būna artimas žmogus.

flight,
efektyvi jėgos treniruotė trunka apie 40 minučių (be apšilimo ir atsipalaidavimo pratimų). Augant sportininko/ės meistriškumui, daugėja treniruočių dienų per savaitę, smulkėja raumenų grupių treniravimas, treniruotės tampa intensyvesnės, bet pati treniruotės trukmė neilgėja. Taigi, tie "gyvenantys" sporto salėje, patys renkasi taip leisti laisvalaikį (na jiems žinoti, ko jie ten sėdi ir ką ten veikia biggrin.gif gal kokių pažinčių ieško biggrin.gif ), bet tai toli gražu nereiškia, kad jie labai efektyviai ten tobulina savo kūnus. Tačiau, kad tai suprastum, reikia studijuoti treniravimo sistemas 4u.gif Na ir reikia būti treneriu, kad suprastum trenerio darbo specifiką. Nėra taip, kad treniruoklių salės treneriai ištisai sportuotų darbo metu. Kaip tik ne. Daugumoje klubų, netgi darbo sutartyje rašoma, kad sportuoti darbo metu - draudžiama, nes visas dėmesys turi būti skiriamas klientams. Taigi, treneris, kaip ir visi kiti tik baigęs savo darbą, gali pasportuoti, jei nori. Kitas dalykas yra su grupinių aerobikos užsiėmimų instruktoriais - jie juda kartu, tačiau treniruotės būna priderintos prie klientų poreikių, kurie dažnai nesutampa su trenerio asmeniniais treniravimosi tikslais ir daugiau jį patį nuvargina, negu padeda treniruotis asmeniškai.
Taigi, apibendrinus pasaulis vis dėlto yra neteisingas, kai tingisi ko nors imtis ir ieškoma pasiteisinimų biggrin.gif Nes galima turėti ir gražų kūną, ir su vyru vaikščioti į koncertus, laikas nuo laiko apsilankyti teatre ir vaikučių turėti visą pulkelį, kiekvienam skiriant pakankamai dėmesio ir hobį turėti su sportu visai nesusijusį.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2012 12 26, 22:58)
Su treneriu taip pat būna emocinis ryšys. Žinoma ne toks stiprus, koks su vyru, bet rimtai sportuojant - treneris būna artimas žmogus.

Taigi, apibendrinus pasaulis vis dėlto yra neteisingas, kai tingisi ko nors imtis ir ieškoma pasiteisinimų biggrin.gif Nes galima turėti ir gražų kūną, ir su vyru vaikščioti į koncertus, laikas nuo laiko apsilankyti teatre ir vaikučių turėti visą pulkelį, kiekvienam skiriant pakankamai dėmesio ir hobį turėti su sportu visai nesusijusį.

Kazkuri forumiete siule kitai forumietei,nes ji ieskosi meiluzio,kad nueitu sportuoti,kaip mat atsiras tas jusu "emocinis ir labai artimas rysys" biggrin.gif

Matot, kitoms nesitingi,bet...turi kitu gyvenime prioritetu,o ne tik tureti plokscia pilva,kad tik vyras nepaliktu,nes kaip jau minejote,bus nuviltas ir kazin kaip ten baigtusi jusu seimos idile. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 26 gruodžio 2012 - 23:23
horo,gali suvokt pvz,kad man nusisvilpt ant sportu. Man tikraja ta zodzio prasme istinka pykcio priepuoliai,liudesys ir velniai kazin kas, jei negaliu uzsidarius pamegzt arba papaisyt,arba paskaityt. Nu nepriverstu manes niekas sito keist i sporta laisvu metu. As neisprotejus del liniju, as tarkim nesuvokiu,kaip sportui galima tiek laiko skirt kiek tu skiri. Man laimes bicepsas neduos. Man cia toks laiko gaisimas atrodo,tu net neisivaizduoji.
Atsakyti
antras dalykas,per savo 29 metus supratau,pajutau,kad as puciuosi tada,kai jauciuosi be galo nesaugi,nelaiminga ir suvarzyta. Iskart kunas deda lasinius. Nors valgau visada vienodai. As ir dabar ant nakties vat uzeina noras ir sukertu tris kotletus,ir nieko. Nes dabar jauciuos issisprendus po ilgo laiko.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 12 26, 13:30)

Miela autore, svarbu, ko norite Jūs, kaip jūs save įsivaizduojate. Gal jums net nereikia tų 55, gal visai gerai ir su tais 70 kg. Jei norite mesti svorį, dideliausios jums sekmės, bet darykit tai dėl savęs.

Begalo ačiū už palaikymą ir supratima 4u.gif as tikrai žinau ko noriu ir to noriu dėl savęs. Vyras pasiruošęs mane palaikyti ir padeti man su juo sportuoti, o kaip bus žiūrėsim bet tikrai darau tai ne dėl jo, as jam sakiau nepatinka durys atviros gali žygiuoti lauk. Jis sako kad nori man padeti, nori gražiai gyventi ir taip toliau bet man tai nėra taip svarbu nes as žinau ko as noriu ir ko sieksiu. Nezadu pulti su juos skirtis, bet gyvensiu dėl savęs jei jis norės būti mano gyvenime turės labai pasistengti. Nenoriu as tu 55 ir jei jam jų reikia tegul kitur ieško mirksiukas.gif nesulaukiu nauju kada galėsiu pradeti nauja savo gyvenimo etapą, mazge pradės darželį as vėl į mokslus, pradėsiu lankyti sporto klubą, baseinas yra su pirtimis kur labai megstu, pradėsiu pildyti dienorasti kuri jau nusipirkau biggrin.gif žodžiu idomus metai laukia 4u.gif mano metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 27, 00:15)
gyvensiu dėl savęs jei jis norės būti mano gyvenime turės labai pasistengti. Nenoriu as tu 55 ir jei jam jų reikia tegul kitur ieško  mirksiukas.gif nesulaukiu nauju kada galėsiu pradeti nauja savo gyvenimo etapą, mazge pradės darželį as vėl į mokslus, pradėsiu lankyti sporto klubą, baseinas yra su pirtimis kur labai megstu, pradėsiu pildyti dienorasti kuri jau nusipirkau  biggrin.gif žodžiu idomus metai laukia  4u.gif mano metai   thumbup.gif

Saunuole 4u.gif

Svarbiausia tureti motyvacija,del saves,o ne del kitu zmoniu.
O jus nedirbate,studijuojate?
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2012 12 26, 22:58)
galima turėti ir gražų kūną

Keista,pagal jus, jeigu moteris nesportuoja arba tai daro min. ,tai turi negrazu kuna. g.gif blink.gif Matyt esate tiek iklimpusi i savo sporta(darba),kad tik matote suglebusius,su celiulitais moteris. Deja,realybe kitokia,pazistu daug moteru,beje ir as viena is ju,kuri min. sportuoja,bet neturi jokio celiulito, nesuglebe ir beje,apart jusu ,nei 18 metu,nei dabar,jokio celiulito neturiu. Taigi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 27 gruodžio 2012 - 00:39
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 12 27, 00:49)
Saunuole 4u.gif 

Svarbiausia tureti motyvacija,del saves,o ne del  kitu zmoniu.
  O jus nedirbate,studijuojate?
Papildyta:

Taip studijuoju savo mėgiama specialybe thumbup.gif dirbti nelabai išeina nes studijos dienos metu ir atema visa laiką. doh.gif
Atsakyti