Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

Laba diena 4u.gif Zinau, jog jau esate kalbeja apie plyteliu siuliu impregnavima, bet gal dar karteli priminsite kokios firmos yra geriausios blush2.gif Buciau labai Jums dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2013 01 03, 12:59)
Laba diena  4u.gif Zinau, jog jau esate kalbeja apie plyteliu siuliu impregnavima, bet gal dar karteli priminsite kokios firmos yra geriausios  blush2.gif Buciau labai Jums dekinga  4u.gif

Man taip pat aktualu, nes siandien prasidejo plyteliu klijavimo darbai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 02, 21:47)
tai pirk internetu ne LT mirksiukas.gif . koks skirtumas jei tik internetu tegali pirkti. eik i tapetai

ACIU 4u.gif

O gal kuri jau tapetavote toile tapetais???Nenuvyle? blush2.gif Man jie kazkaip keistai grazus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 03, 12:56)
juratele2006 teisingai baldininkai sako, kad marmuras virtuviniams stalviršiams netinka. Tą sakau iš savo praktikos, labai jau viską geria į save, o po to lieka visokių dėmelių ir nepadeda joks impregnavimas. Rinkitės granitą.

Ne ką mažiau geria ir Granitas, bet baisiai jau man gražu...
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 03, 18:41)
ACIU 4u.gif
O gal kuri jau tapetavote toile tapetais???Nenuvyle? blush2.gif Man jie kazkaip keistai grazus doh.gif

as irgi savu laiku buvau jais susizavejusi mirksiukas.gif
man jie grazu miegame, sukuria toki buduarini stiliuka:) tik vyrui mano nepatiko jie, tai ir atmeciau.

p.s. gal kam keduciu reikia, ziuriu nebloga akcija ispardavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 03 sausio 2013 - 20:47
QUOTE(daffni @ 2013 01 03, 21:45)
as irgi savu laiku buvau jais susizavejusi mirksiukas.gif
man jie grazu miegame, sukuria toki buduarini stiliuka:) tik vyrui mano nepatiko jie, tai ir atmeciau.

Na as i miegama ir noriu, ir tik viena siena, bet vis prisibijau, ar nebus be rysio doh.gif Man nieko baltame fone tamsiai raudonas vaizdas, bet galva sukasi, kaip tada likusias sienas dazyti, baltai????Bet jau baldai balti supirkti, tai nezinau, nezinau, gal kokiu minciu turite ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 03, 22:38)
Na as i miegama ir noriu, ir tik viena siena, bet vis prisibijau, ar nebus be rysio doh.gif Man nieko baltame fone tamsiai raudonas vaizdas, bet galva sukasi, kaip tada likusias sienas dazyti, baltai????Bet jau baldai balti supirkti, tai nezinau, nezinau, gal kokiu minciu turite ? blush2.gif

aga, man ta raudona tokia patriususiu spalva irgi patiko:) siaip tai gali buti baltos kitos, man is tikro tokiais tapetais visos sienos tapetuotos jau butu per daug.
o siaip gali tada lovatiese tokia susiveikt, ar uzuolaida, arba bent pagalveliu. dar prie jos tiktu dryzeliai su raudonu, sakyciau idealiausiai dera.
siaip didzioji dalis pavyzdziu su toile buna labai perspausti, tokie bobutiski, arba jau reikalaujantys rumu. biggrin.gif
va cia man labai jau subtiliai sakyciau, aisku fragmentas, bet man dailu
miegamas

o va cia su tavo raudonu tapetu, bet jau asmeniskai per daug:)
bet bent jau matai kaip kas su kuo mirksiukas.gif su raudonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 04 sausio 2013 - 00:02
Ir kaip as sitos temos anksciau nepastebejau, kai dar tik isirenginejom namus sad.gif Super! Na pagrindiniai baldai pas mus jau supirkti, bet visokiu graziu smulkmenu truksta.. Puolu skaityti viska nuo pradziu! 4u.gif
Tikiuosi, priimsite mane i savo buri!
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 03, 21:45)

o kokia puiki akcija thumbup.gif o kas nors turit is ten kedes? kaip jos gyvai atrodo? as pora prigriebciau i koridoriu prie batu dezes uz tokia kaina ax.gif tik pas mus kaime nera priveehome salono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 01 04, 13:15)
o kokia puiki akcija  thumbup.gif o kas nors turit is ten kedes? kaip jos gyvai atrodo? as pora prigriebciau i koridoriu prie batu dezes uz tokia kaina ax.gif tik pas mus kaime nera priveehome salono  doh.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai maloniai nustebino tokios kainos. Aš mačiau natūroj tas kėdes, man visai jos patiko. Tik manau, kad dabar tai gobelenų neleis pasirinkt. Galvoj sukasi mintys kur galėčiau bent vieną kėdę pastatyt( turbūt jau esu akcijų auka g.gif )
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 03, 12:56)
juratele2006 teisingai baldininkai sako, kad marmuras virtuviniams stalviršiams netinka. Tą sakau iš savo praktikos, labai jau viską geria į save, o po to lieka visokių dėmelių ir nepadeda joks impregnavimas. Rinkitės granitą.

mes irgi susidejom marmurini stalvirsi doh.gif tikrai labai grazu- nu bet jau saugoti ji reikia doh.gif o kokiomis priemonemis jus "naikinat" tas demes? pas mane tai meistrai i pusmeti karta atvaziuoja ir nupoliruoja visa....ka isbandziau is priemoniu- niekas nepadeda- jei rasciau kokia stebuklinga daikta kuris namu salygomis viska sutvarkytu- tai myleciau savo marmura biggrin.gif laukiu nesulaukiu,kada baigsis 5 metu garantinis ir mesiu as ta marmura lauk ir uzsidesiu paprasta plokste.... arba lieta akmeni- ir vel asarosiu, kad nieko ant jo daryti negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 01 04, 14:33)
lotuliukas.gif tai jau tikrai maloniai nustebino tokios kainos. Aš mačiau natūroj tas kėdes, man visai jos patiko. Tik manau, kad dabar tai gobelenų neleis pasirinkt. Galvoj sukasi mintys kur galėčiau bent vieną kėdę pastatyt( turbūt jau esu akcijų auka g.gif )

- bet tai kad net spalvu neina zmoniskai iziureti internetiniame puslapyje lens.gif
Atsakyti
Pas mus kedes is privee tai labai patogios ir tvirtos!
Atsakyti