Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

As is IKEJOS pirkau virtuvini masytuva, negalejau laukti, kol atves uz 3 men. Ikejinis pagamintas Italijoj, naudojam 3 men, patinka. Ir kaina gera.

user posted image
Atsakyti
Su naujaisiais 4u.gif
QUOTE(miskouoga @ 2013 01 02, 00:55)
As is IKEJOS pirkau virtuvini masytuva, negalejau laukti, kol atves uz 3 men. Ikejinis pagamintas Italijoj,  naudojam 3 men, patinka. Ir kaina gera.

man ir Ikėjos produkcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 18:34)
Išsirinkome šiuos maišytuvus 3 vonios kambariams. Del virtuves maišytuvo dar svarstau.  Bugnatese

Gal kas turite? ar patenkinti?

user posted image
Papildyta:
Aciu labai, malonu kad zmonems patinka ka kuriu smile.gif

Pas mane Bugnatese vonioje, duse, kriaukleje, virtuveje, butent tokios retro kolekcijos. Jau du menesiai-viskas ok. smile.gif Beje, kaina ju gera irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 16:56)
user posted image

Mes neklijavom,apmūrijo fasadą šiom plytom.

http://www.nelissen....=5&lid=2&id=172
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 02 sausio 2013 - 11:06
[quote=juratele2006,2013 01 01, 18:34]
Išsirinkome šiuos maišytuvus 3 vonios kambariams. Del virtuves maišytuvo dar svarstau. Bugnatese

Gal neteisingai ką supratau, bet šis maišytuvas skirtas virtuvei g.gif
O kalbant apie jų kokybę turėtų būti viskas ok, jei jų vidus KERAMIKINIS.
Pas mane virtuvėje stovi tokie 2 panašaus stiliaus. Tai jau 3 metai be priekaištų.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Na niekaip galutinai neapsisprendžiu dėl laiptų - gal galėtumėte pakomentuoti iš praktinės pusės. Man labai gražu laiptai su šviesiais pakopų tarpais. Kažkas tokio:
user posted image

Bet neįsivaizduoju, kaip tai atrodo praktiškai. Bijau, kad tie šviesūs tarpai greitai bus nebešviesūs ir tik gadins vaizdą, o ne džiugins doh.gif . Be to, neišmanau, kaip tuos tarpus apipavidalina (pas mus laiptai betonuoti) - dažo (jei taip, tai kokiais dažais) ar kažkokias plokštes deda. Gal turit kokių minčių šiuo klausimu 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 17:56)
Dabar isore yra apsiltinta ir aptinkuota, paruosta klinkerio klijavimui. Isore bus aplklijuota sendintu plytu spalvos klinkeriu, aplink langus turetu buti baltas tinkas.

ačiū labai už vaizdinę medžiagą 4u.gif Gražu bus pas jus wub.gif ir kai tų kolonų daugiau, tai jos ir atrodo normaliai thumbup.gif nu gal dar pavyks perkalbėt saviškį ir stoginę, kad ir vėliau dėl lėšų stygiaus, bet pasidarysim normalią, o ne lengvų konstrukcijų daržinę, kaip kad maniškis dabar nusiteikęs daryt doh.gif tai gal tada ir mūsų ta kolona kažkaip ne taip kris į akis unsure.gif

QUOTE(miskouoga @ 2013 01 02, 01:55)
As is IKEJOS pirkau virtuvini masytuva, negalejau laukti, kol atves uz 3 men. Ikejinis pagamintas Italijoj,  naudojam 3 men, patinka. Ir kaina gera.

o apie kokias maždaug sumas eina kalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 01 02, 14:15)
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Na niekaip galutinai neapsisprendžiu dėl laiptų - gal galėtumėte pakomentuoti iš praktinės pusės. Man labai gražu laiptai su šviesiais pakopų tarpais.
Bet neįsivaizduoju, kaip tai atrodo praktiškai. Bijau, kad tie šviesūs tarpai greitai bus nebešviesūs ir tik gadins vaizdą, o ne džiugins doh.gif . Be to, neišmanau, kaip tuos tarpus apipavidalina (pas mus laiptai betonuoti) - dažo (jei taip, tai kokiais dažais) ar kažkokias plokštes deda. Gal turit kokių minčių šiuo klausimu 4u.gif ?

nu praktikos neturiu šiuo klausimu, bet manau, kad čia iš esmės viskas priklauso nuo jūsų šeimos ypatybių mirksiukas.gif aš tarkim nesiryžau pas save daryt tokio varianto, bet tik todėl, kad auginu dvi tarzanes lotuliukas.gif ir su jom toks sprendimas būtų visai netinkamas schmoll.gif o va, kai pasensim ir vaikai išsikraustys, gal ir paversiu šią svajonę realybe biggrin.gif kitas pvz. apie tai kas praktiška ir kas ne kiekvienos šeimos atveju, yra su virtuvine kriaukle prie lango ir medinėm grindim virtuvėj. Tarkim, aš kai plaunu indus ar dar ką toj kriauklėj, tai pas mane ne tik kad langas neapsitaško,bet net ir palangė beveik visada lieka sausa. Lygiai taip pat ir ant grindų netelkšo balos. Bet va kai svečiuojasi anyta, tai ir langas būna aptaškytas iki pusės, ir ant grindų būna balos doh.gif Tai jai tokie sprendimai atrodo labai nepraktiški, tuo tarpu mums su vyru atrodo kitaip cool.gif Taip ir su tais baltais tarpais - niekas geriau už jus nežino ir negali jums patarti, kas jums bus praktiška, o kas - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
na pas mus tokie balti tarpai, tik ne per visa pakopa, o centre, na plotis kokiu 25 cm manau. tai jie baltai dazyti manau lubiniais dazais, nes dazytojai neprase kitokiu pirkti. na pasipurvino tie tarpai, bet daugiausia kol irengimas nebuvo baigtas. o dabar kai jau gyvenam patys ir meistrai nesliauzioja jau nesisisaugodami, tai tu tarpu isvaizda neblogeja... nors gyvenam dar tik apie pora menesiu, tai tokia tik sviezia info... o siaip yra minciu gal stikla matini balta deti... gal kitokiais dazais bandyti dazyt... na grazu bet siek tiek problemeliu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 01 02, 13:15)
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Na niekaip galutinai neapsisprendžiu dėl laiptų - gal galėtumėte pakomentuoti iš praktinės pusės. Man labai gražu laiptai su šviesiais pakopų tarpais. Kažkas tokio:
user posted image

Žiūrint į nuotrauką- tai ta šviesi dalis lyg ir apdirbta, kaip ir sienos- tiesiog nudažyta. Man tai būtų labai nepraktiška. Vienas dalykas yra tai, kad nėra jokių apvadų palei sieną- turėtų trūkinėti, kitas dalykas, tai teplumas. Visai kitaip žiūriu į laiptus kurie visi apsiūti mediena. Tada manau, kad ta dalis tikrai gali būti šviesi.
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 01 02, 14:15)
Merginos, reikia pagalbos 4u.gif Na niekaip galutinai neapsisprendžiu dėl laiptų - gal galėtumėte pakomentuoti iš praktinės pusės. Man labai gražu laiptai su šviesiais pakopų tarpais.

Toks laiptu sprendimas man asmeniskai yra vienas graziausiu ir tinkamiausiu klasikiniam interjere wub.gif
Jei ir jums jis grazus, o taip ir rasot - tai ir rinkites/darykite toki bei nebevarginkite saves, nesikamuokite smile.gif
Ar dazyti ar deti plokste priklauso nuo to, koks pakopu plotis, kad tarkim pridejus plokste, laiptai liktu patogus lipti, ne per siauri.
Kad save nuramintumete, atsakykite i toki klausima - ar visi seimos nariai nesioja slepetes ir kokios jos - turiu omenyje pada? Pakeitus jas i "teisingas", balta laiptu dalis ne taip "kentetu".
Kitas klausimas - ar esate dideli uzuomarsos ir manote, kad jau apsiave batus koridoriuje kaskart/nuolat kazka pamirsite ir paknopstom leksite i antra auksta ?rolleyes.gif
Jei net ir atsakytumete i abu klausimus teigiamai, bei su laiku pastebetumete, kad balta dalis per daug tepasi, tai visada turite iseiti - patiesti per visus laiptus takeli:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 sausio 2013 - 14:21
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 20:34)
Išsirinkome šiuos maišytuvus 3 vonios kambariams. Del virtuves maišytuvo dar svarstau.  Bugnatese

Turiu Bugnatese Maya ir Lem serijos maišytuvus, naudoju apie 2 metus ir nesu labai patenkinta. Pirmas dalykas, kas kliūva, tai pačiam maišytuvo gale (prie čiaupo), kur yra sujungimas, nuolat prasimuša kalkės, vadinasi, ta vieta praleidžia vandenį. Vanduo pas mus gana prastas, jei būtų geresnis, tuomet gal ši bėda nebūtų tokia matoma.
Vonios maišytuvo šlanga jau sutrūko ir kuo toliau, tuo daugiau trūksta, reikia keisti. Ir dar pastebėjau, kad šie maišytuvai praleidžia daugiau vandens (daugiau vandens sunaudojam prausdamiesi, tai ypač pastebima vasarą, kai naudojamas elektrinis boileris) nei kad patys paprasčiausi kiniški maišytuvai.
Žodžiu, reziume sakyčiau, kad kaina maždaug atitinka kokybę.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 01 02, 13:20)
Pas mane virtuvėje stovi tokie 2 panašaus stiliaus. Tai jau 3 metai be priekaištų.

Smalsu, kam reikalingos dvi kriauklės virtuvėje?
Papildyta:
QUOTE(Alexa @ 2013 01 02, 15:15)

Rytinė Kava turi tokius gražius laiptus ir praeitos temos gale buvo kalbama apie naudotas medžiagas. Manau, kad jei pakopos plotis bus teisingas, tai ta balta dalis nesiteps, tiesiog koja jos nepasieksite.
Atsakyti