Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

Vedda grazi tavo virtuve tikrai wub.gif Del plyteliu nesuk galvos, kai turesi galimybe pakeisi tokiom kurios tau tinka. O daryti pusiau skusta pusiau lupta tai irgi neiseitis. Jau tos auksines plyteles tai baisiau nebuna blink.gif doh.gif geriau melynos zalios ar kokios ten yra.
Atsakyti
As tik kaip pavizdi davaiu, kad butu glima perdazyti, jei n enori keisti. As taip daryciau jei netureciau kitos iseities, nes man tos zalsvos ir melynos plyteles kaip is tarybiniu laiku ligonines (neisiziesk). Tiesiog mane jos erzintu ir tureciau kanors daryti. Toks jau mano charakteris, jei nera kaip noriu tai tada visai nereikia. Kartais tai mane pacia erzina, bet nieko negaliu su savimi padaryti. Atrodo truks plys turiu padaryti taip ir nekitaipo.

Dabar mano namuose visi langai i parko puse, tai namuose taip pat tamsu. Visi langai turi roletus, ir tik vakare uzleidziami, nes man norisi jaukumo vakare, o diena daug svieos. Tavo vietoje deciau skaidria romanete.

O kas grazu ar ne, tai sprendzia kiekvienas pagal save. 4u.gif

O man brodzines/auksines grazu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 07 sausio 2013 - 20:56
Brondzine grazu, bet ne dazyti sienas ax.gif

dar pas mane nera tos tOkios prabangos...eiliniai mociutes (kuri negali be klasikos ir provanso ir pasimaisiusi del sendaikciu) ir senelio namai. Rinkomes is gatvai pastatytu,radome kazka panasaus ko norejome, bet kapitaliskai versti ir perplanuoti griauti jau nebeturiu nei noro nei laiko. As noriu susitvarkyti kiek imanoma greitai, nes abu su diedu esame nebe jaunuoliai ir nenoriu likusi gyvenima praleisti apkasuose lotuliukas.gif Taip sutareme,kad apsistojame tik ties kosmetiniais patvarkymais.
Aisku tos plyteles butu ejusios po pirmu kuvaldos mostu, bet ...turim ka turim biggrin.gif

Is esmes tai namas tvarkingas ir isplanavimas kaip senos statybos visai beveik siuolaikiskas biggrin.gif ...kapitaliniai sudeti nauji mediniai langai,durys visur medines, didelis vonios kambarys,(va ten plyteles kaip cia buvusios),visur senas parketas,bet kuri verkiant reikia perslifuoti ir nulakuoti. Dviveres durys i svetaine ir terasa.

Didziuliu investiciju laukia stogo keitimas ir apsiltinimas...taip ,kad tos plyteles ne baisiausia biggrin.gif

pas mane tamsi tik virtuve, daugiau visu kambariu langai i pietus ir pietvakarius.
Atsakyti
Svarbiausia, kad paciai patinka, o virtuve tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
Vedda, o Jus nenorite vietoj plyteliu, tiksliai nezinau, bet ar nenoretumet izdengti visu tu ryskiaspalviu plyteliu su tuo vientisu tokiu spalvotu stiklu? Nelabai zinau kaip vadinasi tiksliai, bet cia daug virtuves temose mineta apie ta vientisa po apacia gali pasirinkti bet kokia spalva ir ant virsaus kazkoks spec stiklas smile.gif
Atsakyti
Tos zalsvos ir melsvos plyteles nera tokios ryskios kaip atrodo foto,realiai jos tokios pablukusios. Vis dar esu ieskojimuose...reiktu dengti ne tik ta tarpa tarp spinteliu,bet ir virs spinteliu ir salia saldytuvo pusmetri prie lango ir prie duru.
domejausi tais siklais...bet realiai linkstu prie kazkokios baldines plokstes. Bute turejau virtuve visiskai be plyteliu, tarpas tarp spinteliu buvo dengtas plokste kaip spinteliu sonai.
Atsakyti
Vedda, dar pasakykit, ar jūsų virtuvės durelių fasadai sendinti ar ne. Iš foto sprendžiu, kad lyg ir nesendinti g.gif
Atsakyti
Ne, kol kas nesendinti...pradzioje norejau sendintu..paskui apsigalvojau doh.gif kai meistras atnese pavyzdzius,nes ne firma daro,o pats.Nepatiko jo pasendinimo dazymas ...as gal pati ta pasendinima (patrynimus) padarysiu veliau ax.gif nes kazkiek draugauju su senais baldais ir dazais. rolleyes.gif dabar man labai patinka ta svari balta spalva, nors dazyta ne grynai baltai (nebepamenu numerio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 sausio 2013 - 22:57
QUOTE(valpurgija @ 2012 12 20, 10:25)
ir pas mus taip  4u.gif
rytine kava, vakar MB nusirašė po parduotuvių maratono ir dar užsibuvom, teko mažiuką lėkt iš auklės pasiimt jau.... tai nutarėm, kad reik pirmiausia atvykus į Klaipėdą pas tamsta sukt, o po to  jau reikalus ir parduotuves tvarkytis  blush2.gif  4u.gif

SVEIKOS smile.gif

Valpurgija, tik dabar uzejau i nauja tema. Nieko neskaiciau, tik pirma puslapi paziurejau rolleyes.gif .
Kada dabar zadat vykt i pajuri ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 01 07, 18:55)
Tai va....nesizeidziu  mirksiukas.gif ...bet sy karta viska leme finansai, buciau dar metus buvusi be virtuves  doh.gif  doh.gif
kazkaip kaip ziuriu bendra vaizda, ir zinau kaip buvo...juk stateme ne patys,o radome tai ka radome  cool.gif cia  save guodziu biggrin.gif Bet  vis galvoju ar palikti jas tokias ar ieskoti kokiu nors budu jas uzdengti  g.gif

Gal tos plyteles buvo derinamos prie mediniu langu, nors as niekada nebuciau tokiu isisrinkusi,man norisi sviesiu smeliniu nedydeliu plytukiu.Juo labiau virtuve i siaure, sviesos ir saules mazai, dar po langu didziule egle...tamsu biski  doh.gif

Bet ji man vistiek grazi  rolleyes.gif
ispjauti neiseina. Siuliau...kristu gabalais, nes klijuota cementu pries desimtmeti. O gal cia tik vyrai protingieji nevargsta smegenus pasukti  g.gif

Viskas ok- jeigu Jums gražu. Bet norėtųsi vis paantrinti biggrin.gif Būtų visai šaunu perdažyti lubas ir tuos apvadus palei lubas baltai, mažiau tos plytelės dominuotų. Dėl krepšių- palikit taip kaip yra- suteikia to žavesio virtuvėlei lotuliukas.gif Medinės žaliuzi ten netiks, jau vien dėl to, kad yra balkono durys. Geriau rinkitės lengvas užuolaidėles pakabintas ant karnyzo su abiejų plytelių( terakotos ir žalsvos) spalvos atkartojimais. Beje ta žalsva spalva turėtų atsikartoti ir aksesuaruose. Tuomet ji nebus tokia doh.gif
O eglė jau nėra toks vertingas augalas- galima smarkiai apgenėti arba pakeisti į tinkamesnį ir mažesnį augaliuką kiemui. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai manau perdazius lubas baltai palengvetu visa patalpa. ir tada gal butu galima deti kokio balto lino romanete (tokia pas mane suplanuota, tai gal todel man baltas linas dabar galvoj ax.gif ). o ant tu plyteliu negalima tapyt? dazyt ju? gi siais laikais visokiu puikmenybiu yra, negi negalima ju baltom paverst??? bent jau tas melynasias...
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 01 07, 18:33)
dar ziuriu ir galvoju,gal reikia vistik dureliu toje spintoje kur krepsiai ir palikti tik vynine ?  g.gif

man asmeniskai tos oranzines plyteles ne taip baisiai atrodo, kaip lentelines lubos. Nors as oranzines ir nemegeja, bet sviesus baldai joms yra tikrai gera atsvara, bet vat viskas, kas pridirbta ant lubu, nesvarbu ar imantriai, ar primityviai, man - no-go (isskyrus gipso lipdinius ir tai, tik ten, kur jie tinka).
Dureliu ten, kur krepsiai visai nereikia, nes butent tu krepsiu spalva papildo ir ir savo naturalumu susvelnina aki reziancia plyteliu spalva.
Taigi, kad tas plyteles greiciau pamirsti, nereikia ju spalvu niekur daugiau atkartoti, o ypac uzuolaidose. Uzuolaidos lai buna naturalaus audinio baldu ar dazytos sienos atspalvio. Ant dazytos sienos galima pakabinti pora paveiksleliu su zalsvais ir melsvais remeliais arba motyvais ir viskas.
Baldu rankeneliu as taip pat nebuciau dejusi su paveiksliukas - per daug margumyno. Dabar bendras interjeras truputi linksta i country, bet jus minejot, kad jums toks prie sirdies 4u.gif .

Del plyteliu atnaujinimo, papasakosiu kaip karta buvau didziai nustebinta viename prekybos centro wc rolleyes.gif . Galvoju, kaip cia taip greitai tos plyteles is blizgiu matinemis patapo. Gi perdazytos. Visos sienos kartu su glaisto tarpeliais nudazytos baltais matiniais dazais. Atrodo super thumbup.gif .
Atsakyti