QUOTE(Vedda @ 2013 01 07, 18:33)
dar ziuriu ir galvoju,gal reikia vistik dureliu toje spintoje kur krepsiai ir palikti tik vynine ?
man asmeniskai tos oranzines plyteles ne taip baisiai atrodo, kaip lentelines lubos. Nors as oranzines ir nemegeja, bet sviesus baldai joms yra tikrai gera atsvara, bet vat viskas, kas pridirbta ant lubu, nesvarbu ar imantriai, ar primityviai, man - no-go (isskyrus gipso lipdinius ir tai, tik ten, kur jie tinka).
Dureliu ten, kur krepsiai visai nereikia, nes butent tu krepsiu spalva papildo ir ir savo naturalumu susvelnina aki reziancia plyteliu spalva.
Taigi, kad tas plyteles greiciau pamirsti, nereikia ju spalvu niekur daugiau atkartoti, o ypac uzuolaidose. Uzuolaidos lai buna naturalaus audinio baldu ar dazytos sienos atspalvio. Ant dazytos sienos galima pakabinti pora paveiksleliu su zalsvais ir melsvais remeliais arba motyvais ir viskas.
Baldu rankeneliu as taip pat nebuciau dejusi su paveiksliukas - per daug margumyno. Dabar bendras interjeras truputi linksta i country, bet jus minejot, kad jums toks prie sirdies

.
Del plyteliu atnaujinimo, papasakosiu kaip karta buvau didziai nustebinta viename prekybos centro wc

. Galvoju, kaip cia taip greitai tos plyteles is blizgiu matinemis patapo. Gi perdazytos. Visos sienos kartu su glaisto tarpeliais nudazytos baltais matiniais dazais. Atrodo super

.