Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(vida777 @ 2013 01 08, 09:56)
Galvoju, kaip cia taip greitai tos plyteles is blizgiu matinemis patapo. Gi perdazytos. Visos sienos kartu su glaisto tarpeliais nudazytos baltais matiniais dazais. Atrodo super  thumbup.gif .

as norevegijoje vienuose namuose susiduriau su tokiom plytelem. mano nuostabai, jos atrode puikiai, valesi gerai. nezinau, gal dazai kokie specialus, o gal ir ne. nudazyta irgi buvo viskas vientisai - plyteles kartu su tarpeliais. dazai matiniai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As kolkas tik stebetoja ir jusu temos skaitytoja smile.gif Mes dar tik nusipirkom sodybele,kuria ketinam pertvarkyti i gyvenamaji namuka provanso stiliumi, tai skaitau temas, groziuosi jusu nameliais ir semiuosi bei ideju 4u.gif

Bet galiu pasakyti del tu plyteliu,kad tikrai imanoma perdazyti...nes pries kelis metus darem bute remonteli,mdare mano brolis, o jius toks biski teplius, jei prie jo nestovi doh.gif taigi dazem virtuve, dazai nepamenu tikurila ar sadolin, bet sunkiai denge labai, reikejo gal 4 sluoksniu...Gerai, kad tik viena siena ta spalva dazem, nes iseiga nemaza....bet bedazydamas brolis uzdaze man biski radiatoriaus kampa ir plyteles...Kai isdziuvo niekuo nejo nuvalyti schmoll.gif nei kokiom priemonem, nei peiliu, nei dratiniu sveistuku...zodziu iaugo smile.gif tai vat, tokiais dazais manau galima ir tas plyteles butu dazyti smile.gif
Atsakyti
Man belieka tik paantrinti merginoms - tiek plyteles, tiek medines lubos prasosi kitos spalvos smile.gif - plyteles sienu spalvos, lubos baltos kaip virtuve.
Plyteles ties darbastaliu dar puse velnio, nes spalviskai turi sioki toki rysi tiek su gartraukio apdaila, tiek su langu/duru medienos spalva, bet stai didzioji plyteliu siena ir virs spinteliu - atrodo svelniai tariant prastai schmoll.gif
O pavirsiu perdazymas siai dienai tikrai nera sudetingas procesas, ypac pasitelkus purskiama dazyma smile.gif

Krepseliu neslepciau po durelemis, viskas cia gerai - yra rysys su medinemis reljefinemis lubomis ir bendru virtuves stiliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 08 sausio 2013 - 12:35
Aciu,mergaites uz pastebejimus ir patarimus 4u.gif
patikslinu-siena kur be plytelu ne dazyta ,o isklijuota tapetais plaunamais vos vos zalsvais, bet cia tik laiko klausimas kada as juos pakeisiu i svelniai gelsvus, ir dar nepatinka,kad aplink langa palikta neisklijuota ...tada ir tas nelemtas plyteles slepsiu. Lubos irgi mano mintyse tik baltos ir apvadai nauji platesni balti ax.gif Lubos pas mus aukstos 2.70m ,tai ir visuose kambariuose desiu placius lubu apvadus.
langa matyt puosiau vejyje besiplaikstanciomis baltomis plonomis uzuolaidomis.
paveiksleliai jau yra ir laikrodis baltas su svytuokle irgi ax.gif

dar turime sena parketa,nepatinka man tie medinai siauri apvadai.
Atsakyti
Vedda- abai grazi Jusu virtuve wub.gif as kazkaip ir isivaizdavau, kad kazkur apie 1000 lt metras. o cia gal ir kvailokas klausimas- ir virsutiniu ir apatiniu metras 1000, ar atskirai skaiciuojasi?
Atsakyti
Laba diena visiems! Sakykit prasom gal kas pirkot tapetus per tarpininkus is www.wallpaperstogo.com ? Gal galit pasidalinti tarpininku kontaktais?
Labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 01 08, 14:22)
Vedda- abai grazi Jusu virtuve  wub.gif  as kazkaip ir isivaizdavau, kad kazkur apie 1000 lt metras. o cia gal ir kvailokas klausimas- ir virsutiniu ir apatiniu metras 1000, ar atskirai skaiciuojasi?

Pas mus visas ilgis baldu 4.30m bendra suma uz baldus gavosi 6200 iskaitant ir stalvirsi. Dareme dviem etapais pirma apacia 4000 ir virsus 2200. Stalciu ir dureliu mechanizmai su pritraukimu, ne Blium'ai,bet ir ne lenkiski, sake vokiski su 20 metu garantija. Nesigilinau per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 01 08, 00:56)
Ne, kol kas nesendinti...pradzioje norejau sendintu..paskui apsigalvojau  doh.gif  kai meistras atnese pavyzdzius,nes ne firma daro,o pats.Nepatiko jo pasendinimo dazymas ...as gal pati ta pasendinima (patrynimus) padarysiu  veliau ax.gif nes kazkiek draugauju su senais baldais ir dazais. rolleyes.gif dabar man labai patinka ta svari balta spalva, nors dazyta ne grynai baltai (nebepamenu numerio)

Todėl man ir graži jūsų virtuvė ir jos spalva, kad be jokių sendinimų. Kažkaip tas dirbtinis sendinimas man pradeda nebepatikt, pasidarė labai jau masinis reiškinys...
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2013 01 07, 20:33)

Man dar čia užkliuvo nevienodas durelių, lyginant su stalčiais, aukštis apačioje (prie šaldytuvo). Kažin kodėl toks sprendimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 08 sausio 2013 - 15:49
QUOTE(Juma81 @ 2013 01 08, 15:47)
Todėl man ir graži jūsų virtuvė ir jos spalva, kad be jokių sendinimų. Kažkaip tas dirbtinis sendinimas man pradeda nebepatikt, pasidarė labai jau masinis reiškinys...
Papildyta:
Man dar čia užkliuvo nevienodas durelių aukštis apačioje. Kažin kodėl toks sprendimas  g.gif

aciu mirksiukas.gif

nevienodas aukstis nes indaplove pakelta, dareme nestandartio aukscio spinteles, mums taip patogiau aukstesnis stalvirsis,tie papildomi 8 cm labai jauciasi,kai reikia ilgiau pastoveti, dar vyras sunkiai vaiksto, o megsta gaminti,tai jis dirba prisedes ant baro kedes, nereikia labai prisilenkti....senatve taip sakant-saugome nelabai sveikas nugaras ir kojas biggrin.gif

gal but buve imanoma,kazkaip is virsaus uzdengti, bet vel...vandens padavimo ir isbegimo vamzdziai jau buvo sienoje,ir indaploves gale esantys islinkimai tam reikalui buvo per zemai...va ir gavosi toks sprendimas.

visai kitas reikalas kai pats darai ir apgalvoji viska nuo nulio...o cia viska reika pritempti iki norimo rezultato cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 08 sausio 2013 - 15:56
na va,kas sienas nusviesinti nori, o kas sviesias pagyvinti biggrin.gif

sugalvojau viena siena svetainej nuotraukom ar paveiksliukais kokiais pagyvini- baisiai blanki ji... sumasciau kabinti 4 paveiksliukus 30X40... sienos plotis iki vitrinos 3.70, aukstis 2.70... centruoti tai per viduri reiktu, o vat kokiame aukstyje kabinti g.gif butu vienas, ar viena eile- tai butu aisku- akiu aukstyje...o dabar g.gif gal kas susiduret,ir yra kokios taisykles g.gif Aciu 4u.gif

Papildyta:
mamagabi, pas tave koridoriuje nuotraukos sukabintos kokiame aukstyje g.gif ir kokio dydzio remeliai? kaip suprantu,imta virsutine linija lygi su duru stakta g.gif a
Atsakyti
pas save radau tokius pavyzdzius paveikslu kabinimo ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Neinzy, issikerpi baltus lapus tokio formato ir klijuoji ant sienos, keiti vietas tol kol tau tiks tu lapu isdestymas.
Labai gerai klijuoti su ta juosta, kur dazymui skirta, kad lubu nepriliestum, na ji labai lengvai prilimpa, nulimpa.

Kas pamenat mano laiptus suktus ... kazi tiktu toj laiptinej nuotrauku remai, kylant laiptais aukstyn g.gif
Atsakyti